- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi nazende sevgili
-
Yok sizi korkutacak bir durum söz konusu değil ki, kartları emanet aldığı kişinin tarot bakma yeteneği etkilenir..Ayyy evde yalnizim bide korkunclu hikayeler okudum. Urperdimm bu cevaptan sonraaaa
Mantık heraldeHadi ya bak sen şu feraceliyeeeAntik ne? Asla mı kime diyom acaba asla
Niye köylü olmak ayipmi sen PARİS sosyetesindenmisin? Yoksa dejenere olmuş cihangir apacisindenmi AYOlNiye inanmiyim ayol zaten koylu oldugunu dusundum :d
He olabilir :))Mantık heralde
Peki oyleyseeYok sizi korkutacak bir durum söz konusu değil ki, kartları emanet aldığı kişinin tarot yeteneği etkilenir..
Bna da bak lütfeen.Burcum kova.sayı bir.Dilek evlilik:)Uykum yok gece gece tarot kartlarını actim önüme 10 tane rastgele.falima bakiniyorum:) isteyen varsa söyledim 1 sayı dileğini ve burcunu yorum yapım nacizane:)
Aslında mantığımı kullanmam çoğu zaman interesanAslinda en cok istediginiz sey sevmek ve sevilmek.ama olmayonca ne eylesin feraceli modundasiniz.. Sizden etkilenen biri var hissettirmitte bunu size bazen akliniza geliyo o kisi de antik olarak asla diyosunuz:)
4 yengeç sağlıkNiye köylü olmak ayipmi sen PARİS sosyetesindenmisin? Yoksa dejenere olmuş cihangir apacisindenmi AYOl
Ben ayiplamadim ki durum tesbiti yaptim niye sinirlendinNiye köylü olmak ayipmi sen PARİS sosyetesindenmisin? Yoksa dejenere olmuş cihangir apacisindenmi AYOl
Kimin ne amaçla yazdığını aanlayabiliyorum rahat ol sen. İnsanlarla dalga geçmemeyi öğrensonra gel ttatlım şimdi kaybol.Ben ayiplamadim ki durum tesbiti yaptim niye sinirlendin
Bende çok ciddiyetle yazdim zaten dimi maksat muhabbet. Sen bi uzasana,Ya kizlar tarot boyle mi bakilir siz de ciddi ciddi burc dilek yaziyosunuz ya :d
Yasak düzelt onuKızlar kufretmek yasakmi acaba :) bazıları kasiniyo da şöyle bi siktirr demek istiyorum da:))
Simdi eglen egleniyosan, sabah yoneticiler uzatir seni koy falcisiBende çok ciddiyetle yazdim zaten dimi maksat muhabbet. Sen bi uzasana,
Bunu alintiliyim da sileme :dKızlar kufretmek yasakmi acaba :) bazıları kasiniyo da şöyle bi siktirr demek istiyorum da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?