- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi nazende sevgili
-
Yanlız seninkide kişsel saldırı oldu buda ban sebebi sanırım aa bak buda alıntılandı bu aradaSimdi eglen egleniyosan, sabah yoneticiler uzatir seni koy falcisi
Keşke küçümsemekten vazgeçsen kendi çapında köylüleri. Köy falcısıymış. Ne ayıp.Simdi eglen egleniyosan, sabah yoneticiler uzatir seni koy falcisi
tahrik ede ede bi hal oldu. Kible polemiğe girme..Yanlız seninkide kişsel saldırı oldu buda ban sebebi sanırım aa bak buda alıntılandı bu arada
Yanlız seninkide kişsel saldırı oldu buda ban sebebi sanırım aa bak buda alıntılandı bu arada
[Qsude_bahar, post: 44684581, member: 261178"]Simdi eglen egleniyosan, sabah yoneticiler uzatir seni koy falcisi
Ben yazdigimin arkasindayim zaten yasak mi diye aglayan ben degilim :d
bedava fal baktiracagiz diye alenen kufreden kadini savunuyosunuz helal vallaKeşke küçümsemekten vazgeçsen kendi çapında köylüleri. Köy falcısıymış. Ne ayıp.
tahrik ede ede bi hal oldu. Kible polemiğe girme..
Bunun fal ile alakası olmadığınıda anlatmak gerekıyormuşbedava fal baktiracagiz diye alenen kufreden kadini savunuyosunuz helal valla
Haha. Yaşın kaç senin ya :) eglendiriyosun beni ama.Ben yazdigimin arkasindayim zaten yasak mi diye aglayan ben degilim :d
bedava fala ihtiyacım yok:) fal da böyle olmaz zaten tarot meşakkatli mesele. Belki üzgün belki bi derdi vardı kafa dağıtmaya çalışıyo.bedava fal baktiracagiz diye alenen kufreden kadini savunuyosunuz helal valla
sizli bizli tartismaya girecek nezaketteki llina az once kufur yazan birine O MESAJI DUZELT KI BANLANMA diye akil verdi :dTahrik etmek üzere kurulup mu geldiniz
Ayrıca üslubunuz çok saygısızca
İnsanın önce kendisine saygısı olmalı karşısındakinede o şekilde bakabilmesi için ama sizin yok sanırım
Zorlanmayasın?sizli bizli tartismaya girecek nezaketteki llina az once kufur yazan birine O MESAJI DUZELT KI BANLANMA diye akil verdi :d
Zaten iki cumle zirvaliyo ben daha kaliteli seyler soyleyeyim de kendinizi yormayin kizlar
sen benım fala düşkün oldugumu nerden bılıyon
Evet verdim onun yazdığı küfür çok çirkindi bunu dile getirmeye gerek var mı?sizli bizli tartismaya girecek nezaketteki llina az once kufur yazan birine O MESAJI DUZELT KI BANLANMA diye akil verdi :d
Zaten iki cumle zirvaliyo ben daha kaliteli seyler soyleyeyim de kendinizi yormayin kizlar
Toliiiiş seni bilmezsek kimi bilcezzzsen benım fala düşkün oldugumu nerden bılıyon
Twitterla :d gulucugun ne baglantisi var vesayet? Sen ne twitterdan anlarsin ne herhangi bi sosyal platformda var olabilecek bi figursun. Seni yonetim kale alip banlamaz bile. Olan bana bi de bu yer sofrasinda tarot acip sizi inandiran koyluye olacak aglama :dbedava fala ihtiyacım yok:) fal da böyle olmaz zaten tarot meşakkatli mesele. Belki üzgün belki bi derdi vardı kafa dağıtmaya çalışıyo.
Şu forumda senden daha itici daha yapmacık daha insanı aşağılayarak yükselmekten medet uman kimse yok. Twitter fenomenlerine duyduğun hayranlığın, özentiliğe nasıl döküldüğü mesajların sonuna ":d" ekleme huyu çıkarmandan belli.
Umarım değişirsin. Çünkü çok komik ve iticisin.
Ban gelirse de canım sağolsun. Bi insanı köylü diyerek aşağılayacağını sanan birine, nasıl göründüğünü söylemekten onur duyuyorum. Hak ettin buldun.
Akıllı bir çocuk olsaydın, reklamını yapardım takip edin diye:)Twitterla :d gulucugun ne baglantisi var vesayet? Sen ne twitterdan anlarsin ne herhangi bi sosyal medyada var olabilecek bi figursun. Seni yonetim kale alip banlamaz bile. Olan bana bi de bu yer sofrasinda tarot acip sizi inandiran koyluye olacak aglama :d
Tahrikte çığır açtı.tabii mune fosur fosur uyuduya nenenizin tarlasıymış gıbı at kosturun bdv de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?