Tarot bakıyorum.

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
Evet hanımlar..
Ailenizin tarotçusu geldi.
İsteğim kartlarınızı çekip bana fotoğrafını atmanız.
Doğum tarihlerinizi ve kartlara sorduğunuz soruyu buraya yazmanız.

Elimden geldiğince yorumlayacağım.

Not: özelden mesaj atmayın lütfen hem oraya hem buraya yetişemem.

Not2: Kelt açılımı yapmanız daha net sonuçlar verecektir.
Üçlü, yedili açılımlarda pek yorum yapamıyorum. Yeterli gelmiyor.

Not3:ilişki içinse lütfen karşı tarafında burcunu yazın.

Not4: sorusunu, doğum tarihlerini belirtmeyene bakmayacağım.

Son düzenleme:
Sadece tarot kartı olanlara mı bakıyorsunuz?
Netten çekilebilir mi, olursa hangi siteden?

Netten de çekilebilir.
Tutarlı olur mu bilmem.
Ama odaklanıp çekerek sırası ile kartları yazın deneyelim.

Netten de çekilebilir.
Tutarlı olur mu bilmem.
Ama odaklanıp çekerek sırası ile kartları yazın deneyelim.

Teşekkürler :)
Farklı açılımlar, kartlar var nette, nasıl olmalı? ya da bildiğiniz bir site var mıdır?

Buraya foto atmak istemeyenler ozeldendemi yollamayacak

Kelt Açılımı

1. kart [Ters gelen] Tılsım ikilisi
2. kart Kupa şovalye
3. kart Kılıç kralı
4. kart Kılıç ikilisi
5. kart [Ters gelen] Adalet
6. kart [Ters gelen] Aşıklar
7. kart Kılıç ası
8. kart [Ters gelen] Kılıç kralı
9. kart Aşıklar
10. kart [Ters gelen] Savaş arabası

Bu şekilde çıktı.. Sorum; yakın zamanda bir işe girebilecek miyim? Doğum tarihim; 22/08/1991.

Yalnız bu doğru bir çekim olmamış. İki kere aşıklar kartı gelmiş. İki kere kılıç kralı gelmiş. Tarotta her karttan bir tane vardır.

Yalnız bu doğru bir çekim olmamış. İki kere aşıklar kartı gelmiş. İki kere kılıç kralı gelmiş. Tarotta her karttan bir tane vardır.

1. kart
Ters Gelen Değnek Sekizlisi

2. kart
Değnek Dokuzlusu

3. kart
Değnek Prensi

4. kart
Ters Gelen Değnek İkilisi

5. kart
Ters Gelen Kılıç Beşlisi

6. kart
Aziz

7. kart
Ters Gelen Güneş

8. kart
Kupa İkilisi

9. kart
Ters Gelen Kupa Sekizlisi

10. kart
Ölüm

Şimdi kartlarına baktığımda bazı planların olmuş. Hedeflediğin şeyler. Belki şehirdışına çıkmak gibi. Belki bi işe başlamak gibi. Bunları gerçekleştirememişsin. İsteklerin oluyor. Ardı sıra istekler ama gerçekleşmiyor. Önüne hep bir engel çıkıyor. Ve sen kendini iyi hissetmiyorsun. Hani mücadeleni veriyor. Savaşını yapıyorsun ama karşılığını alamadığın için yıpranıyorsun. Önümzdeki kısa vade de bu şekilde olacaksın. Yaralı ve üzgün. Sen bir haber bekliyorsun. Gelmesini istediğin bir haber var bir yerden. Ama bu gelen haberde senin istediğin gibi olmayacak. İki vadede cevap alacaksın ama olumlu değil. İstediğin olmayacak. Dolayısıyla vazgçeme noktasına geleceksin. Aslında o noktadasın ama bırakmıyorsun yine de ümidin var. Ama bu haber sonrasında daha kötü hissedeceksin. Şimdi aziz kartı gelmiş. Gelecek kartında. Bu senin inançlı olduğunu ve dua ettiğini gösteriyor. Boğa burcu bir erkek seninle evlenmek isteyecek. Boğa burcu olduğunu düşünüyorum yada onun etkisinde olan paraya düşkün, maddi durumu iyi, olgun bir erkek evlilik talebi ya var ya da yakın zamanda öğreneceksin. Evlilik ve ya evlilik düşünülen bir ilişki ama sen istemeyeceksin. Kafanda evlilik yok gibi. Önceliklerin başka. Yine de bu kişiyle görüşeceksin. Ve bu kişiyle iletişim halindr olacak ve bu kişiden hoşlanacaksın. Ama yinede bu kişiyle olmayacak ve bitireceksiniz. Tekrar iş hayatına dönersek öğretici bir iş alanında gibisin. Eğitmen tarzı. Doğru mu bilmiyorum kartlarında öyle çıkıyor. 13 sayısı var. 13sayısı içerisinde yeniden bir başlangıç olacak. Tahminimce 13ay ,13hafta içerisinde isteğin olacak ve sen yepyeni bir başlamgıç yapacaksın. Eskiyi tamamen kapatacaksın. Senin için çok daha iyi bir süreç olacak. Fakat yakım vadede yine sıkıntıların devam edecek olarak görünüyor. Allahtan hayırlısını iste gerisi elbet olur.

Geçmiş tecrübem eğitim alanındaydı ama şuan sabit bir mesleğim olsun yeter diyorum daha çok. Bunun için eğitim alabilirim fırsat olursa.
Evet önceliğim iş şuanda.. İşim gücüm oturmadıkça kendimi iyi hissedemeyeceğim.
İş oturduğunda da yapmak istediğim çok şey var aklımda dolaşan...
Evet çok dua ediyorum, inanıyorum...
13 haftadır dilerim :)
Çok teşekkürler, hayırlısı inşallah.

Doğum tarihinizi ve sorunuzu belirtmemişsiniz. Yine bakım yapmaya çalışacağım. Daha önce bir ayrılık yaşamış olarak çıkıyorsunuz. Bu ayrılık sebebi erkekten kaynaklanmış. Erkek işine yoğunlaşmış sanki işi senden önceymiş. Önceliği oymuş gibi. Esmer bir erkek yada boğa oğlak başak burcu bir erkek olarak görünüyor. Bu ayrılık sebebi ile sen üzülmüş, kendini kısıtlamış. Dış dünyaya kapanmışsın sanki. 8 vade önce yaşanmış bu durum. Bunun dışında bir başka erkek daha var. Koç burcu olduğunu düşündüğüm. Hitabeti kuvvetli,kendinden emin bir erkek. Sarışın yada yükseleninde su grubu olan bir erkek. Duygusal ve hassas bir erkek. Bu erkrkten sana gelecek bir haber var. Önceleri seni mutlu edecek haber fakat sonra erkek kendini geri çekecek ama sen sebebini bilmeyeceksin. Senin için bir kurtuluş olacak bu durum. Sonrasında bir başka başlangıç. Bu toprak grubu yada esmer erkekle olacak olan bir görüşme daha çıkıyor. Evlilik istenilen bir görüşme. Tekrar denesenizde ayrılığınız olacak. İkiniz için evlilik çıkmıyor. Olsa bile şartları zorlayacaksınız. Zorlanacaksınız. Çünkü kalbin kırık. Falın bu kadar canım.

13.08.1993 doğum tarihim özel hayatımla alakalı gördüklerinizi merak ediyorum :)

Eklentiler

• image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 212
Merhaba rica etsem yorumlayabilirmisiniz.Kendi kartlarımdan çektim.

1.kart Para Prensi
2.kart Kupa Dokuzlusu
3.kart İmparatoriçe
4.kart Değnek Ası
5.kart Para İkilisi
6.kart Kupa Şövalyesi
7.kart Kılıç Ası
8.kart Kılıç Üçlüsü
9.kart Güç
10.kart Kılıç Beşlisi (Sorum;29 yaşında boğa burcuyum.Ne zaman iş bulabileceğim,bugün bir yerden görüşme ve mülakat için çağırdılar,olumlu olacak mı)

13.08.1993 doğum tarihim özel hayatımla alakalı gördüklerinizi merak ediyorum :)
Aslan kadını senin şu anda görüştüğün iki kişi var gibi. İlk çıkan kartın bana iki işi birden götürdüğünü söylemekte. Ve kupa üçlüsü de bunu desteklemekte. İki kişi ve sen bir kupayı kaldırmışsınız. İki erkeğinde ilgisi var sana. Ama tabi sen henüz şu benim sevgilim bu benim sevgilim diye net bir şey demiyorsun. Sana göre şu an yalnızsın. Kararsız ve seçimde zorlanıyor gibisin. Bu iki erkekten biri ateş grubu yada buğday tenli, diğeri ise su grubu yada sarışın bir erkek. Senin kafandaki su grubu erkek(ya da sarışın) gibi görünüyor. Senin aklın sanki ona yatıyormuş gibi. Kartlarından anladığım kadarıyla hangisini seçersen seç güzel bir ilişki yaşayacaksın. Seni mutlu edecek. Yaşadığın ikilemi bitirecek olan sensin. Araba kartı yengeç burcunu, denge kartı yay burcunu simgeler. Ve iki kişi ak ile kara gibi birbirinin zıt karakterlileri. T harfli olan kişi var mı bilmiyorum ama var ise muhtemelen ona yöneleceksin olarak çıkıyor. Su grubu erkekte olabilir. Kafan karışık olduğu için net bir şekilde belirmemiş kartların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…