19 mayıs doğum tarihi ilginize teşekkürler :)kalinka ben biraz dinleneyim. Sıradasın ilgileneceğim. Bir de erkek arkadaşının doüum tarihini yazar mısın?
yay burcu o ama yükselenini bilmiyorum. çok doğru yorumlar gerçekten. teşekkür ederim emeğiniz için. :)Eski sevgilinin burcu ne. Boğa burcu bir erkek çıkmış. Şimdi kartlarda erkek tarafının sorumlulukları görünüyor. Ağır sorumluluklar. Uğraşıyorda uğraşıyor. İşle mi alakalı başka bir şey mi bilmiyorum ama bişeyleri sırtlanmışta gidiyor. Senin de ona karşı saplantılı hislerin var. Vazgeçmiyorsun. İnatla onu unutmak istemiyorsun. Bağlamışsın kendini ona ille de o diyorsun. Tekrar bir görüşme var. Karşılıklı konuştuğunuz bir şeyler. Sen ciddi düşünüyormuşsun evlilik istemişsin bu kişiyle olmamış ama. Netice itibari ile tekrar görüşeceksiniz belki yeniden deneyeceksiniz ama biraz zorlama bir ilişki olacak bu. İki tarafın zorlanacağı bir ilişki olarak görünüyor.
Hiç bir bilgi vermemişsiniz. Ne için bakacağıma dair. Yine de şansımı deneyeyim. Senin bir ilişkin bitmiş yada bitecek gibi. Aranız kötü. Genç bir çocuk. Yaşınız kaç bilmiyorum ama genç bir erkek olarak görünüyor. Esmer tenli. Bu kişiden tekrar size doğru bir adım olacak. Zaten sizde iyi değilsiniz. Bir taraf kötü. Uykusuz, mutsuz. Tüketmiş kendisini. Başak burcu bir erkek mi bu. O burçtan bir erkek çıkıyor. Tekrar barışacaksınız ama. Biraz zorlu bir süreç ama barışma görünüyor. Erkek pişman öyle görünüyor. Sana bir kez daha gelecek ve sen de isteyeceksin. Sonrasın da erkek zafer kazanmış olarak çıkmış. Ve ikiniz arasındaki ilişki ciddi. Evliliğe doğru gidecek olarak görünüyor. Bu kadar falınız.
Bir kaç gün sonra tekrar atarsan bir daha yorumlarım.Cok tesekkur ederim kartlari yazacagim diye soruyu unutmusum. Tarife uyan birisi yok ise yeni biri olarak mi dusunmeliyiz?
Kelt açılımı yaparsanız yardımcı olabilirim.1. Kart denge
2. Kart değnek prensi
3. Kart tılsım prensi
4. Kart kupa yedilisi
5. Kart kupa ası
6. Kart tılsım kralı
7. Kart azize
Kartların hepsi düz. Ters gelen yok
17.01.1984 doğum tarihim. Özel hayatımla ilgili zor bir dönemdeyim. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler
Gönderdim doğru olmuş mu acabaKelt açılımı yaparsanız yardımcı olabilirim.
Tekrar merhaba canım. Şimdi erkek arkadaşın burada biraz havai, özgürlüğüne düşkün, leyla leyla gezen bir tipe benziyor. İsminde yada soyisminde m harfi olabilir. Neyse burada erkek arkadaşının kafasında olan bazı düşünceleri var. Bir başlangıç düşünüyor. Bir şeye adım atmak istiyor ama sanki bu durumla alakalı ailesiyle anlaşamıyor. Ailesi ona sıkıntı çıkarıyor olarak görünüyor. Bu sebeple kendiside sıkıntı da. Borcu mu var. Bir iş için borca girmiş gibi ve bunu kafaya takmış sanki. Ticaretle mi uğraşıyor erkek arkadaşın. Burada uğraşılan bir ticaret ve ulaşılam bir zafer görünmekte. Sen bu ilişkide çekimser görünüyorsun. Hani birine birşey söylemeye çekinirsin ya tersleyecek diye öyle çıkmışsın. Kendi içine dönmüşsün. Aranızda sıkıntılar var. İlişkiniz bitmemiş ama sen bitirmeyi düşüneceksin. 5li tarih var. Bu tarihte sen artık bana kalan kalsın benden bu kadar diyeceksin. Bu ilişki seni mutlu etmiyor. Ne kadar çabalasanda bu ilişkide mutlu olmayacaksın. Üzüntülerin bir süre daha devam edecek. Falın bu kadar canım.Merhaba bende 30 ocak doğumluyum sorum erkek arkadaşımla ileriye dönük bişeyler olacak mı?
10kart seçin.Gönderdim doğru olmuş mu acaba
Eşinizin doğum tarihi neYine yanlış olmuş sanırım kusura bakmayın. Doğru biyerden buldum yolluyorum şimdi tekrar bilgimi söylüym. 17.01.1984 doğum tarihim. Evlilik boşanma süreciyle ilgili sıkıntım. Başka bir kadından şüphe ediyorumEki Görüntüle 1952449
21.04.1973Eşinizin doğum tarihi ne
Dürüstçe yazacağım. Kızmayın bana. Yalnız bunun da fal olduğunu belirteyim. Buradaki erkekle tartışmalarınız olmuş. Kavgalar fazla. Belki çok şiddetli değil ama epey tartışma var. Ve eşiniz bu durumdan kârlı çıkmış. Çünkü zaferi var bu durumda. Tartışma sebebini bilemiyorum ama o haklı çıkarmış kendisini. Yakın zamanda da tartışılmış. Eşiniz yapı itibari ile kavgacı. Boşanma durumunuz çekişmeli olarak çıkıyor. Tek seferde olacak iş değil. Ve gördüğüm kadarıyla inatla bu işi bitirmeye çalışıyor. Bitecekte. Bir başka kadın var mı diye sorarsanız. Burada bir kadın var. Kumral. Hava grubundan olan ya da dul bir kadın. Bu kadından kaynaklı üzüntüleriniz çıkmış. Ama illa biriyle ilişkisi var diyemem. Çünkü o net çıkmıyor. Anne de abla da olabilir bu kişi. Sizin ayrılığınız olacak. 4 lü vade görünüyor. 4vade sonra ve ya 4lü tarihte bu iş bitecek.Siz ise kendin köşenize çekileceksiniz. Çünkü bu durum sizi yıpratmış. Tüketmiş. Yeter demişsiniz. Adın da soyadında t harfi olan birisi size bir fırsat ile gelecek. Belki yeni bir ilişki belki başka bir şey ama sizin açıbızdan iyi olacak bir şey. Sizi rahatlacak bir şey. Size güzel şeyler sunacak. Falınız bu kadarx21.04.1973
TeşekkürlerDürüstçe yazacağım. Kızmayın bana. Yalnız bunun da fal olduğunu belirteyim. Buradaki erkekle tartışmalarınız olmuş. Kavgalar fazla. Belki çok şiddetli değil ama epey tartışma var. Ve eşiniz bu durumdan kârlı çıkmış. Çünkü zaferi var bu durumda. Tartışma sebebini bilemiyorum ama o haklı çıkarmış kendisini. Yakın zamanda da tartışılmış. Eşiniz yapı itibari ile kavgacı. Boşanma durumunuz çekişmeli olarak çıkıyor. Tek seferde olacak iş değil. Ve gördüğüm kadarıyla inatla bu işi bitirmeye çalışıyor. Bitecekte. Bir başka kadın var mı diye sorarsanız. Burada bir kadın var. Kumral. Hava grubundan olan ya da dul bir kadın. Bu kadından kaynaklı üzüntüleriniz çıkmış. Ama illa biriyle ilişkisi var diyemem. Çünkü o net çıkmıyor. Anne de abla da olabilir bu kişi. Sizin ayrılığınız olacak. 4 lü vade görünüyor. 4vade sonra ve ya 4lü tarihte bu iş bitecek.Siz ise kendin köşenize çekileceksiniz. Çünkü bu durum sizi yıpratmış. Tüketmiş. Yeter demişsiniz. Adın da soyadında t harfi olan birisi size bir fırsat ile gelecek. Belki yeni bir ilişki belki başka bir şey ama sizin açıbızdan iyi olacak bir şey. Sizi rahatlacak bir şey. Size güzel şeyler sunacak. Falınız bu kadarx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?