Tarot bakıyorum.

Merhaba bende 30 ocak doğumluyum sorum erkek arkadaşımla ileriye dönük bişeyler olacak mı?

Eklentiler

• image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 61
kalinka ben biraz dinleneyim. Sıradasın ilgileneceğim. Bir de erkek arkadaşının doüum tarihini yazar mısın?

yay burcu o ama yükselenini bilmiyorum. çok doğru yorumlar gerçekten. teşekkür ederim emeğiniz için. :)

1. Kart denge
2. Kart değnek prensi
3. Kart tılsım prensi
4. Kart kupa yedilisi
5. Kart kupa ası
6. Kart tılsım kralı
7. Kart azize
Kartların hepsi düz. Ters gelen yok
17.01.1984 doğum tarihim. Özel hayatımla ilgili zor bir dönemdeyim. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler

Benim 04.08.1990 karşımdaki adam 26.06.1988
Ermiş kart ters
Kader Çarkı düz
Savaş arabasi ters
Kılıç kraliçesi düz
Para yedilisi ters
Joker düz
Aşıklar düz
İmparator düz
Kupa şövalyesi düz
Kupa yedilisi düz.
Bu adam ve benim aramda neler yaşanacak bakarsan sevinirim canim.

Cok tesekkur ederim kartlari yazacagim diye soruyu unutmusum. Tarife uyan birisi yok ise yeni biri olarak mi dusunmeliyiz?

Gercekten ne diyecegimi bilemiyorum sen bir yildizsinnn bu nasil bir yetenek öngoru 6.his.. şapka cikartilir vallahi... yuregine saglik emek verdin enerji harcadin Allah razi olsun kirmiyorsun bizi cok cok tesekkur ederim. Son kisimlarda dediklerin umarim cikmaz vallahi korktum maşaallah maşaallah

Kelt açılımı yaparsanız yardımcı olabilirim.

Merhaba bende 30 ocak doğumluyum sorum erkek arkadaşımla ileriye dönük bişeyler olacak mı?
Tekrar merhaba canım. Şimdi erkek arkadaşın burada biraz havai, özgürlüğüne düşkün, leyla leyla gezen bir tipe benziyor. İsminde yada soyisminde m harfi olabilir. Neyse burada erkek arkadaşının kafasında olan bazı düşünceleri var. Bir başlangıç düşünüyor. Bir şeye adım atmak istiyor ama sanki bu durumla alakalı ailesiyle anlaşamıyor. Ailesi ona sıkıntı çıkarıyor olarak görünüyor. Bu sebeple kendiside sıkıntı da. Borcu mu var. Bir iş için borca girmiş gibi ve bunu kafaya takmış sanki. Ticaretle mi uğraşıyor erkek arkadaşın. Burada uğraşılan bir ticaret ve ulaşılam bir zafer görünmekte. Sen bu ilişkide çekimser görünüyorsun. Hani birine birşey söylemeye çekinirsin ya tersleyecek diye öyle çıkmışsın. Kendi içine dönmüşsün. Aranızda sıkıntılar var. İlişkiniz bitmemiş ama sen bitirmeyi düşüneceksin. 5li tarih var. Bu tarihte sen artık bana kalan kalsın benden bu kadar diyeceksin. Bu ilişki seni mutlu etmiyor. Ne kadar çabalasanda bu ilişkide mutlu olmayacaksın. Üzüntülerin bir süre daha devam edecek. Falın bu kadar canım.

Yine yanlış olmuş sanırım kusura bakmayın. Doğru biyerden buldum yolluyorum şimdi tekrar bilgimi söylüym. 17.01.1984 doğum tarihim. Evlilik boşanma süreciyle ilgili sıkıntım. Başka bir kadından şüphe ediyorum

Dürüstçe yazacağım. Kızmayın bana. Yalnız bunun da fal olduğunu belirteyim. Buradaki erkekle tartışmalarınız olmuş. Kavgalar fazla. Belki çok şiddetli değil ama epey tartışma var. Ve eşiniz bu durumdan kârlı çıkmış. Çünkü zaferi var bu durumda. Tartışma sebebini bilemiyorum ama o haklı çıkarmış kendisini. Yakın zamanda da tartışılmış. Eşiniz yapı itibari ile kavgacı. Boşanma durumunuz çekişmeli olarak çıkıyor. Tek seferde olacak iş değil. Ve gördüğüm kadarıyla inatla bu işi bitirmeye çalışıyor. Bitecekte. Bir başka kadın var mı diye sorarsanız. Burada bir kadın var. Kumral. Hava grubundan olan ya da dul bir kadın. Bu kadından kaynaklı üzüntüleriniz çıkmış. Ama illa biriyle ilişkisi var diyemem. Çünkü o net çıkmıyor. Anne de abla da olabilir bu kişi. Sizin ayrılığınız olacak. 4 lü vade görünüyor. 4vade sonra ve ya 4lü tarihte bu iş bitecek.Siz ise kendin köşenize çekileceksiniz. Çünkü bu durum sizi yıpratmış. Tüketmiş. Yeter demişsiniz. Adın da soyadında t harfi olan birisi size bir fırsat ile gelecek. Belki yeni bir ilişki belki başka bir şey ama sizin açıbızdan iyi olacak bir şey. Sizi rahatlacak bir şey. Size güzel şeyler sunacak. Falınız bu kadarx

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…