Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Burada duygusal olan duygu yoğunluğu fazla olan bir erkrk çıkmış. Sarışın olduğunu düşünüyorum. Koç-yay-aslan burçlarından birisi. Girişken bir yapıda bu kişi. Tuttuğunu koparıyor. Sen sanırım evliydin. Aklımda öyle kalmış ki burada gebelik/annelik kartı var. Sanırım karşındaki kişi çocuk istiyor. Annelik düşünülmüş ya da olmak üzere. Erkeğin bu isteği çıkmış. Senin ya da eşinin başvuru yaptığı bir var. Sınav/iş olabilir. Bir şeyi birilerine sunacaksınız. Ve bu iş için epey emek verilmiş. Geçmişte üzerinde yoğun bir çalışma olmuş ve karşılığını almak üzeresiniz. Olumlu sonuçlarla karşılaşacaksınız. Eşin burada bekliyor olarak çıkmış. 2vade içindr ya da 2li tarihte beklediği şey gelecek.senin bazı sıkıntıların var olarak çıkmış. Maddi olarak mı diyeyim bilemedim ama seni uykusuz bırakan seni gerçekten üzen bir durumla karşı karşıya kalmışsın. 4lü vade de çok daha mutlu olacağınız günler gelecek. Ve çocuk var diyebilirim. (Allah bilir tabi) kartlarında çocuk çıkıyor. Bereketiyle gelecek. Çocukla birlikte çok daha güzel refaha erdiğin günlere ulaşacaksın. Falın sıkıntılı değil olumsuz bir şey çıkmamış fazla bir şey. Maddi sıkıntıda yok ama maddi beklentiler var. Velhasıl nazar değmesin öyle ciddi seni üzecek bir problem yok ve olmayacakta.Eki Görüntüle 2041913
7 subat 1990...genel olarak bakabilirmisin?
Şubatta da baktirmisstim 8 vakte kadar cocuk var demistin :) simdi de ayni sey dedin...ay allah korusun kiz :) bitane yeter de artar bile tesekkur ederim baktigin icin :)Merhaba canım. Burada duygusal olan duygu yoğunluğu fazla olan bir erkrk çıkmış. Sarışın olduğunu düşünüyorum. Koç-yay-aslan burçlarından birisi. Girişken bir yapıda bu kişi. Tuttuğunu koparıyor. Sen sanırım evliydin. Aklımda öyle kalmış ki burada gebelik/annelik kartı var. Sanırım karşındaki kişi çocuk istiyor. Annelik düşünülmüş ya da olmak üzere. Erkeğin bu isteği çıkmış. Senin ya da eşinin başvuru yaptığı bir var. Sınav/iş olabilir. Bir şeyi birilerine sunacaksınız. Ve bu iş için epey emek verilmiş. Geçmişte üzerinde yoğun bir çalışma olmuş ve karşılığını almak üzeresiniz. Olumlu sonuçlarla karşılaşacaksınız. Eşin burada bekliyor olarak çıkmış. 2vade içindr ya da 2li tarihte beklediği şey gelecek.senin bazı sıkıntıların var olarak çıkmış. Maddi olarak mı diyeyim bilemedim ama seni uykusuz bırakan seni gerçekten üzen bir durumla karşı karşıya kalmışsın. 4lü vade de çok daha mutlu olacağınız günler gelecek. Ve çocuk var diyebilirim. (Allah bilir tabi) kartlarında çocuk çıkıyor. Bereketiyle gelecek. Çocukla birlikte çok daha güzel refaha erdiğin günlere ulaşacaksın. Falın sıkıntılı değil olumsuz bir şey çıkmamış fazla bir şey. Maddi sıkıntıda yok ama maddi beklentiler var. Velhasıl nazar değmesin öyle ciddi seni üzecek bir problem yok ve olmayacakta.
8yıl da olabilir kimbilir?Şubatta da baktirmisstim 8 vakte kadar cocuk var demistin :) simdi de ayni sey dedin...ay allah korusun kiz :) bitane yeter de artar bile tesekkur ederim baktigin icin :)
8yıl da olabilir kimbilir?![]()
Sen at canım ben müsait oldukça yorumlayacağım. Yavaş olacak biraz ama olsun.@philly
Aynen kelt açılımı yaparsan iyi olur.Tesekkur ederim. Kendi kartlarim var celtic açılımı mı yapmam lazım?
Nerden nasil cekiyoruz kartlari ve kelt acilimi nasil? Her gece seninle bir baslikta rastlasiyoruz ama :))Merhaba, daha önceden bakmadığınızı söylemişsiniz ama şu an bakıyorsanız ben de kart çektim, yorumlarsanız o kadar çok mutlu olurum ki. :) Eğitim ve kariyerimle ilgili bir yorum istiyorum, burcum İkizler ama doğum saatim belli olmadığı için yükselen burcum belli değil ama ya İkizler ya Yengeç.
1. Kılıç Kralı
2. Asılan
3. Para Prensi
4. Kuvvet
5. Aşıklar
6. Para Yedilisi
7. Azize
8. Değnek Kralı
9. Kılıç Dörtlüsü
10. Para Dokuzlusu
Şimdiden çok teşekkür ederim.![]()
Aynen kelt açılımı yaparsan iyi olur.
Nerden nasil cekiyoruz kartlari ve kelt acilimi nasil? Her gece seninle bir baslikta rastlasiyoruz ama :))