• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarot falı üzerimde bıraktığı etki:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni üye olsanız anlayacağım, yeni üye değilsiniz. Yaptığınızın hem okuyan üyelere hem konu açıp yardım bekleyen üyelere saygısızlık olduğunu anlatıyoruz özür dileyeceğinize hala siz öylesiniz siz böylesiniz. İçinde bulunduğunuz her topluluğun normları vardır, o normlara aykırı bir şey yaparsanız uyarılırsınız. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Şaka mı bu arkadaşım burada herkes eşit
Siz mi belirliyorsunuz normları 🙄ilginç
Özür beklemek nasıl ruh hali
Siz müdahil olup rahatsız ettiğiniz için özür dilemelisiniz ben sizin yazdığınız bir konuya gelip rahatsızım demedim ki siz gelsiniz...
Bakın yazan insanlar var ama engel olmaya çalışıyorsunuz korkutuyorsunuz insanları
Fal ile ilgili fikriniz varsa yazarsınız yoksa okuyup geçmek bu kadar zor mu
Nerde ne yazacağımı size mi soracağım
Saygı çerçevesinde bir soru sormuştum
Bu kadar uğraşılmaz lütfen

Şaka mı bu arkadaşım burada herkes eşit
Siz mi belirliyorsunuz normları 🙄ilginç
Özür beklemek nasıl ruh hali
Siz müdahil olup rahatsız ettiğiniz için özür dilemelisiniz ben sizin yazdığınız bir konuya gelip rahatsızım demedim ki siz gelsiniz...
Bakın yazan insanlar var ama engel olmaya çalışıyorsunuz korkutuyorsunuz insanları
Fal ile ilgili fikriniz varsa yazarsınız yoksa okuyup geçmek bu kadar zor mu
Nerde ne yazacağımı size mi soracağım
Saygı çerçevesinde bir soru sormuştum
Bu kadar uğraşılmaz lütfen
Normları bir kişi değil topluluk belirler. Ama size laf anlatılmaz. Kendimden özür diliyorum denediğim için. İyi forumlar.

arkadasimla ben unlu bi kadina tarot baktirdik. Bana soyledigi 26 yasinda evleneceksin vs vs seyler. ve ben o zamam 22 yasinda evlenmek istiyordum. Bir suru baska sey de soyledi iyi-kotu ve hepsi oldu. Tammmamen hepsi.

Diger arkadasima bor suru olumsuz yorum yapti ve bazi iyi seyler. Kiz hic takmadi, 35inden sonra evleneceksin yorumuna guldu kadinin. Ve kotu olarak soylesigi hicbir sey olmadi kadinin guzel olanlar gerceklesti:)

Biraz gidisati veya enerjiyi okuyor bu tip insanlar. Iyiye inan kotu soylediklerini sallama. Inanirsan kadin dedigi icin degil sen inanip o enerjiyi yaydigin icin gerceklesir.
Enerjiyi okumak yani o anı mı yansıtıyor🙄
Çok ünlü bi falcı varmış İzmir de gitsem mi bilmiyorum ünlüler bile gidiyormuş

Arkadaşım bende uzun zamandır girmiyordum banlı nedir nasıl bilinir onu bile bilmiyorum
Ama gerçekten haksızlık yapılıyor şurda bir soru soralım dedik millet tetikte bekliyor acaba başka bir menfaat mi var diye de düşünmeden edemedim 🙄🙄🙄
İnsanlar olumsuzluktan besleniyor burda bile rahat yok
Binlerce konu var hepsini böyle bulup yazıyorlar mı anlamadım ki
Doğru bilmiyor olabilirsiniz banlı ne demek haklısınız. Kusura bakmayın 🍀

Doğru bilmiyor olabilirsiniz banlı ne demek haklısınız. Kusura bakmayın 🍀
Sağ ol arkadaşım inan bilmiyorum çok uzun zaman oldu girmeyeli öyle bi gireyim
Bi bakayım dedim bir soru sordum
Ama insanlar burda bile rahat bırakmıyor gerçekten çok şaşkınım 🤔gerek yok ki internet ortamında insanları üzmeye kendi halimde bir soru sormak bile suçmuş
anlayışın için teşekkür ederim 💐

KudrAlabor seni tanımıyorum bile ...bu şekilde davranmanın altında bir menfaatin olduğunu düşünmeden edemedim
Ama her mesajım için beğenmedi butonunu tıklamak için tetkikte bekliyorsun bu hiç iyi bir ruh hali değil ...
benim sana bir şey dememe gerek yok
Ceza olarak insana bu ruh hali ve içindeki bu öfke yeter ...rabbim ıslah etsin 🙏

KudrAlabor seni tanımıyorum bile ...bu şekilde davranmanın altında bir menfaatin olduğunu düşünmeden edemedim
Ama her mesajım için beğenmedi butonunu tıklamak için tetkikte bekliyorsun bu hiç iyi bir ruh hali değil ...
benim sana bir şey dememe gerek yok
Ceza olarak insana bu ruh hali ve içindeki bu öfke yeter ...rabbim ıslah etsin 🙏
Söylemediler mi size? Paralı üyeyim ben her mesajdan para alıyorum ay sonunda hesabıma yatıyor 😉

İş yerinde ben genç kizken kanser hastası kimsesiz bir kız vardı tek babası vardı oda başka şehirde evliydi işyerinde yönetim kadroda hasta bir adam vardı bu kız ona aşık oldu o hasta ben hasta niye olmasın dedi adamin hiç ilgisi yok kız gidiyo falciya falcı veriyo gazı oda seni seviyo vs ümit veriyor ama adamda hiç işaret yok kız eridi bitti deri kemik kaldı üzüntüden babasının yanına ziyarete diye gitti hastane de öldü böyle pislikler insan halinden de anlamaz acımaz para için herşeyi yapar bir fal için hayatını mahvetme bir daha gitme unutursun

Altta eski konular oneri olarak cıkıyor, bazısıda tarihine bakmadan hortlatiyo boyle. Gerci bu konu bilerek hortlatilmis o ayrı.2015den neri uye olan biri, banlı ne demek nasıl bilmez oda ilginc. eskiden boyle eski konular karsimiza cikmazdi alt kısımda, bunun bir cozumu olamaz ki. Bosuna gerginlik cıkıyo. Mune Mune

Altta eski konular oneri olarak cıkıyor, bazısıda tarihine bakmadan hortlatiyo boyle. Gerci bu konu bilerek hortlatilmis o ayrı.2015den neri uye olan biri, banlı ne demek nasıl bilmez oda ilginc. eskiden boyle eski konular karsimiza cikmazdi alt kısımda, bunun bir cozumu olamaz ki. Bosuna gerginlik cıkıyo. Mune Mune
Bu konuyu vaktiyle konu sahibesi kapatılmasını talep ettiği ve o tarihte kapatıldığı ama sitedeki güncellemeler sonrası kendiliğinden aktif olduğu için yeniden kapattım.
Eski tarihli aktif olan konulara yorum yazılamaz diye bir kural yok, konu herhangi bir sebeple kapatılmamışsa, üyeler başka amaçlar gütmemek kaydıyla (konuyu ya da bölümü trollemek, üyelere laf atıp tartışma çıkarmak vb)içeriğe yorum yazabilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X