Tarot falı üzerimde bıraktığı etki:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadasimla ben unlu bi kadina tarot baktirdik. Bana soyledigi 26 yasinda evleneceksin vs vs seyler. ve ben o zamam 22 yasinda evlenmek istiyordum. Bir suru baska sey de soyledi iyi-kotu ve hepsi oldu. Tammmamen hepsi.

Diger arkadasima bor suru olumsuz yorum yapti ve bazi iyi seyler. Kiz hic takmadi, 35inden sonra evleneceksin yorumuna guldu kadinin. Ve kotu olarak soylesigi hicbir sey olmadi kadinin guzel olanlar gerceklesti:)

Biraz gidisati veya enerjiyi okuyor bu tip insanlar. Iyiye inan kotu soylediklerini sallama. Inanirsan kadin dedigi icin degil sen inanip o enerjiyi yaydigin icin gerceklesir.

Tarotta Türkiye de birinci şüphesiz ki Rezzan Kiraz. Kadın ömrünü adadı , bu alanda en uzman insan. Ve der ki biz muhtemel geleceği görürüz ama bir kuş uçar , bir çocuk düşer bütün gelecek değişir, herşeyi sadece Allah bilir. O kadın bile bunu diyorsa inanmak lazım. Siz sürekli aldatılacağınıza , üzüleceğinize , darbe yiyeceğinize inanıyorsanız olur ama. Hayatın böyle bir özelliği var en çok neyden korkarsan o gelir başına. Lütfen rahat olmaya çalışın

Yeni üye de değilsiniz. 100 yıllık konuları hortlatmayın lütfen.
Neden rahatsız oldunuz anlamıyorum
Şurda rahat rahat merak ettiğimiz şeyleri sorarken bile insanlar başka işleri yokmuş gibi rahatız oluyor. Kimseyi rahatsız ettiğim yok kendimce bir mesaj yazdım
Arkadaşım seni de rahatsız etmedim zorla mesaj yaz da demedim
Okur geçersin
Burda insanlar paylaşım yapmak için var .
Be bu tarz konuların sonucu için üstünden zaman geçmesi gerekiyor
Demek ki insanlar ilgileniyor ki böyle başlılar var demek ki ilgi alanıma giriyor Ben de sorma ihtiyacı hissetim
Ama anlamadığım Sizi ilgilendiren durum nedir burda 🤔🤔🤔

arkadasimla ben unlu bi kadina tarot baktirdik. Bana soyledigi 26 yasinda evleneceksin vs vs seyler. ve ben o zamam 22 yasinda evlenmek istiyordum. Bir suru baska sey de soyledi iyi-kotu ve hepsi oldu. Tammmamen hepsi.

Diger arkadasima bor suru olumsuz yorum yapti ve bazi iyi seyler. Kiz hic takmadi, 35inden sonra evleneceksin yorumuna guldu kadinin. Ve kotu olarak soylesigi hicbir sey olmadi kadinin guzel olanlar gerceklesti:)

Biraz gidisati veya enerjiyi okuyor bu tip insanlar. Iyiye inan kotu soylediklerini sallama. Inanirsan kadin dedigi icin degil sen inanip o enerjiyi yaydigin icin gerceklesir.

P

sen niye rahatsız oluyorsun peki 🤔
Ben de rahatsız oluyorum ben ifade edeyim.
10 sene öncesinde açılmış,ne içerik olarak ne de sonuç olarak ciddiye alınmaması gereken muhtemelen ergenlik hezeyaniyla açılmış bir konu güncel dertlerin önüne geçip hem forum üyelerinin zamanını gereksiz yere alıp hem de güncel derdine yorum bekleyen diğer üyelerin geri planda kalmasına sebep oluyor.

Ayrıca konu sahibesi banlanmış yani sorunuz tamamen amaçsız

Neden rahatsız oldunuz anlamıyorum
Şurda rahat rahat merak ettiğimiz şeyleri sorarken bile insanlar başka işleri yokmuş gibi rahatız oluyor. Kimseyi rahatsız ettiğim yok kendimce bir mesaj yazdım
Arkadaşım seni de rahatsız etmedim zorla mesaj yaz da demedim
Okur geçersin
Burda insanlar paylaşım yapmak için var .
Be bu tarz konuların sonucu için üstünden zaman geçmesi gerekiyor
Demek ki insanlar ilgileniyor ki böyle başlılar var demek ki ilgi alanıma giriyor Ben de sorma ihtiyacı hissetim
Ama anlamadığım Sizi ilgilendiren durum nedir burda 🤔🤔🤔

10 sene öncesinde açılmış,ne içerik olarak ne de sonuç olarak ciddiye alınmaması gereken muhtemelen ergenlik hezeyaniyla açılmış bir konu güncel dertlerin önüne geçip hem forum üyelerinin zamanını gereksiz yere alıp hem de güncel derdine yorum bekleyen diğer üyelerin geri planda kalmasına sebep oluyor.

Vendetta gayet güzel vermiş cevabınızı, aynıları benim için de geçerli.

Ek olarak aktif olmayan, üyeliğini sonlandırmış bir üyeden neyin cevabını alacağınızı düşünüyorsunuz?

Arkadaşım okumaz geçersin bir sürü başlık var insanlara olumsuz mesaj yazmak için tetikte mi bekliyorsunuz
Burası kimseye ait değil
Öyle bu konu ile araştırma yapıyordum merak ettim sordum demek ki bu konuya merakım var ve kadınlarkulübüne güvendiğim için sordum bazen insan çevresi ile paylaşamadığını burda paylaşmak istiyor
Ama sizin gibiler rahat vermiyor ne yazcağızmıza bile karışılıyor 🤔🙄ilginç
İnternette bile rahat yok yani herkes kendi işine baksın
Ben size zorla mesaj yazın demiyorum ki
Burda insanlar saygı çevresinde birbirini rahatsız etmeden mesaj yazabilir
Ama sizin rahatsız olmanız normal bir durum değil inan🤔
Ben kimsenin işine gücüne karışmıyorum lütfen okuyup geçin
Bizim de kendimize göre sorunlarımız var
Lütfen

Arkadaşım okumaz geçersin bir sürü başlık var insanlara olumsuz mesaj yazmak için tetikte mi bekliyorsunuz
Burası kimseye ait değil
Öyle bu konu ile araştırma yapıyordum merak ettim sordum demek ki bu konuya merakım var ve kadınlarkulübüne güvendiğim için sordum bazen insan çevresi ile paylaşamadığını burda paylaşmak istiyor
Ama sizin gibiler rahat vermiyor ne yazcağızmıza bile karışılıyor 🤔🙄ilginç
İnternette bile rahat yok yani herkes kendi işine baksın
Ben size zorla mesaj yazın demiyorum ki
Burda insanlar saygı çevresinde birbirini rahatsız etmeden mesaj yazabilir
Ama sizin rahatsız olmanız normal bir durum değil inan🤔
Ben kimsenin işine gücüne karışmıyorum lütfen okuyup geçin
Bizim de kendimize göre sorunlarımız var
Lütfen
Konu sahibi banlı görmüyor musunuz ?

Vendetta gayet güzel vermiş cevabınızı, aynıları benim için de geçerli.

Ek olarak aktif olmayan, üyeliğini sonlandırmış bir üyeden neyin cevabını alacağınızı düşünüyorsunuz?
Arkadaşım kim aktif kim değil bakmadım bile
Sizler burda milleti sizce güzel diye adlandırdığınız fakat nefret kaynakları cevaplar vermek için mi burdasınız
Rahatsızsan okumazsın geçersin 🙄çok mu zor millet sizin gibilerin korkusundan mesaj yazamıyor
Bu kadar da olmaz yani başka işiniz mi yok
Gerçekten iyi bir ruh hali değil bu allah ıslah etsin
İnsanların modunu düşürüyorsunuz
Diyecek başka söz Yok....

Konu sahibi banlı görmüyor musunuz ?
Arkadaşım bende uzun zamandır girmiyordum banlı nedir nasıl bilinir onu bile bilmiyorum
Ama gerçekten haksızlık yapılıyor şurda bir soru soralım dedik millet tetikte bekliyor acaba başka bir menfaat mi var diye de düşünmeden edemedim 🙄🙄🙄
İnsanlar olumsuzluktan besleniyor burda bile rahat yok
Binlerce konu var hepsini böyle bulup yazıyorlar mı anlamadım ki

Tarotta Türkiye de birinci şüphesiz ki Rezzan Kiraz. Kadın ömrünü adadı , bu alanda en uzman insan. Ve der ki biz muhtemel geleceği görürüz ama bir kuş uçar , bir çocuk düşer bütün gelecek değişir, herşeyi sadece Allah bilir. O kadın bile bunu diyorsa inanmak lazım. Siz sürekli aldatılacağınıza , üzüleceğinize , darbe yiyeceğinize inanıyorsanız olur ama. Hayatın böyle bir özelliği var en çok neyden korkarsan o gelir başına. Lütfen rahat olmaya çalışın
Sağ ol arkadaşım biraz kafam takıldı kendi çapımda araştırma yapıyordum
İnanmakla mı alakalı acaba etkisi oluyor mu ?

Arkadaşım kim aktif kim değil bakmadım bile
Sizler burda milleti sizce güzel diye adlandırdığınız fakat nefret kaynakları cevaplar vermek için mi burdasınız
Rahatsızsan okumazsın geçersin 🙄çok mu zor millet sizin gibilerin korkusundan mesaj yazamıyor
Bu kadar da olmaz yani başka işiniz mi yok
Gerçekten iyi bir ruh hali değil bu allah ıslah etsin
İnsanların modunu düşürüyorsunuz
Diyecek başka söz Yok....
Yeni üye olsanız anlayacağım, yeni üye değilsiniz. Yaptığınızın hem okuyan üyelere hem konu açıp yardım bekleyen üyelere saygısızlık olduğunu anlatıyoruz özür dileyeceğinize hala siz öylesiniz siz böylesiniz. İçinde bulunduğunuz her topluluğun normları vardır, o normlara aykırı bir şey yaparsanız uyarılırsınız. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X