sanırım eşimle tanıştığımın 1.haftasıydı,bundan 9 yıl öncesinden bahsediyorum,kuzenimle bir fuarda gezinirken orada bir falcı gördük,kuzenim baktırmak istedi,ona kahve falı baktı,bende baktırayım madem derken kahvem bitti sana tarot bakayım dedi,iyi dedim.
şuan birisiyle tanışmışsın,bu tanıştığın kişiyle evleneceksin dedi,evet gerçektende evlendim.ama evlenmeden önce çok sıkıntı yaşayacaksın,ailen bu kişiyi istemeyecek sana sırt dönecek dedi,gerçektende ailem özellikle babam eşimi istemedi,sonra abimler yola geldi ama babam asla dedi ve ben eşimle evlendim babam düğünüme gelmedi,evleneli 6 sene oldu halada babamla konuşmayız

o zamanlar bir şirkette muhasebe müdürüydüm,3 senedir çalışıyordum,falcı dediki şuan çalıştığından farklı bir iş yapacaksın,üstelikte eşinle beraber dedi,çok iyi kazanacaksınız maddi açıdan sıkıntınız olmayacak ve başka bir şehirde yaşayacaksınız dedi,1 yıl sonra bu işyerine istifamı verdim ve tesadüf üzerine başka bir iş yapmaya başladım,evlenince eşimle başka bir ilçede beraber bu işi yapmaya başladık,şükür durumumuz iyi sayılır.
işte birkaç kart çektirdi soru sordurttu,hatırladığım soru şuydu kaç çocuğum olacak;kadın bana baktı offf offffffff senin hamileliğin çok ama çok zor geçecek,çok sorunlu bir hamilelik yaşayacaksın dedi ama 2 çocuğun olacak biri kız biri oğlan dedi,ben 3 sene önce hamile kaldım ve hamileliğim hep kanamalı geçti,16 haftalıkken düşük yaptım,sonrada birdahada hamile kalamadım,eşimdede bendede problemler çıktı.geçmiş konularıma bakarsanız bu durumdan çok muzdaribim,mayıs ayında tüp bebek yaptırdım tuttu ama 3.haftada oda düştü.aralık ayında yine yaptırıcam.şimdi düşünüyorum benim bir kızım bir oğlum olacaktı hani diye ona umut bağlıyorum işte ama o falcının dedikleri birbir çıktı,zaten o gün bugündür hiçbir fala baktırmıyorum,açıkçası korkuyorum ve öğrenmekte istemiyorum.
falcı size yaza kadar evleneceksiniz dediğine göre şimdiki nişanlanızla evleneceksinizdir,ne biliyim 6 ay içinde o sizi aldatacak.siz başkasını bulup evleneceksiniz saçma olur bence,hiç kalbinizi bozmayın ama bence birdahada hiçbir falcıya fal bakttırmayın.herşeyin en doğrusunu rabbim bilir ve herşeyde vardır bir hayır.