Tarot falı üzerimde bıraktığı etki:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sana milyon tane falciya gitmis bir insan olarak soyle soliyim falcilar gelecegi bilemez ancak gecmisi ve bugunu bilirler..buyuk ihtimal suan aldatildigini gorduler ve gelecekte ortaya cikacagini..uzgunum icini rahatlatamadigim icin ama hicbir falci kolay kolay seni sevgilin aldatacak demez tam tersi guzel seyler soylerler sirf moral olsun tekrar git diye..senin durumun cok vahimse ancak haline uzulup soylemislerdir...cok uzgunum ama olay bu

Evet pişmanım tarot geleceği oluruna bırakmak yerine fala baktırmaya,ne tadım kaldı ne tuzum...
Geçen aylarda ankaraya gitmiştim yol üstü vi kafede tarot falına baktırdım,ordaki kadın bana" erkek arkadaşından bi darbe yiyeceksin,ihanet görüyorum dedi..."Umursamadım,bunun haricinde hiç ihtimal vermediğim yine umursamadığım çok enteresan şeyleri bildi.Mesema bi erek yüzünden maddi hasara uğrayacaksın demişti,gülüp geçmiştim,kiracaımızın ödemediği faturular üzerime kaldı bu ay beni sarstı,orayı kapatmak zorundaydım atölye açtım çünkü,ve falcı bunuda söylemişti malesef...buda benim uzak hayalimdi bianda oldu....

2 gün önce arkadaşla bi kafedeyken baktırdık ve o kadını biliyorum methedilir hep,tarotları bilinir.ve ne yazıkki aynen şunları söyledi "isminin içinde y,s"olan kişiden büyük bi darbe yiyceksin,sen evlenmeyi beklerken o başka biriyle aldatacak seni,1 ay sonra yeni biriyle tabışcaksın ve yaza kadar onla evleneceksin dedi bana:43::43:

O an ağladım elim ayağım titredi,
bi konum vardı kopyalayacağım şimdi hikayameiz yazıyor bizim..sırada bi aşk değil bizimkisi,çoook çok seviliyorum ve çok seviyorum,5 yılı geçti..yaza nişan düşünüyoruz...erkek arkadaşım canını verecek derecede bağlı bana,ve herşeyden çok güvenim var ona...yani ihtimal dahi veremiyorum...ve ben 2 gündür bunu kafama takıyorum..ya çıkarsa die..
dua ediyorum sürekli..

bazen konuşasım bile gelmiyor sonra üzülüyorum...erkek arkadşım ise şlu sıralar benim için çok önemli olan işleri hallediyor,her işime koşturuyor,ikimiz için gece gündüz çalışan biri...diyorum ya anlatmakla bitmez..
başka biriyle evlenmeyi düşünmek dahi istemiyorum...şüpheleneceğim hiç bir olayda yaşamadım...bişeyler söyleyin çıkarmı bu tarot??http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/535126-kafami-mesgul-eden-konu.html buda hikayemiz okumak isteyen olursa kopyalıyorum.
(lütfen alıntı yapmayın))

Janım arkadasmım fala ınanma falsız kalma
Bısmıllahırahmanırahım de
Sen hemen bır bısmıllah de sırkelı suyla hemen bır yıkan uzerındekı agırlık gıtsın
Sonrada bıldıgın surelerı 3 er kes oku

Mumkunse ınanma bunlara tarota baktırarak sende gunaha gırıyosun bence yanı tarot gercek olduguna ınsnmıyorum neye ınanmak ıstersen hayat sana bence onu getırır

Bugun konustugumuz her sey evrende ses gongusu olarak soyledımız yankınyaparak tekrar bıze gelıyor

Erkek arkadasınla gecen senelerıne acıma yasamıslıgına su anına sana sadakatına sewgısıne bak

Smdı gıt bı banyo yap derm

Son düzenleme:
Fal topiğine bak. Orda göreceksin ki hiçte çıkmıyor ama sen şartlarsan kendini kendini gerçekleştiren kehanet olur. Bir çok falcıya gittim en iyi tavsiye edilen vs vs onlara kalsa şimdiye beş kere evlenmiştim beni sevdiğini iddia ettikleri ama sonradan ihaneti ortaya çıkan ve terkeden adamla.. Sallamasyon ve o andaki enerjinin hırsızları bunlar.

Canım bence umursama çünkü falcılar bilemez. Sonuçta bir tür uydurma da olabilir, fala inanmak saçma değil mi? Sıkma canını :(

Ay yok daha neler.Kim geleceği bilebilir.
Madem bu kadar görüp bilebiliyor.
Sayısal lotoyu tutturaydı gitti paralar:27:

Falcıların söylediği şeyler çıksaydı eğer
Benim şu anda 1 yaşında ikiz çocuklarım olması lazımdı. 2011 kasımda doğuruyosun demişti (boşanıyorum)
Eşim kıymetimi anlamış, yoluma kırmızı güller sermiş, her şey harika olması lazımdı (aralıkta mahkemem var)

Çok eskiden evlenmeden önce baktırdığım fallara göre ise, ben ingiliz kraliyet ailesine eşdeğer bir ailenin gelini olmalıydım. :52:

Bazı kişiler isimleri direkt söylerler. Bunlara da takılma. Şimdi burda girmeyeyim bunun detayına. :)

Yani demem o ki, fala takılıp hayatını yönlendirme, üzerinde de çok düşünme..
Düşünce gücüyle o söylediklerini çekersin..Demedi deme..
Güzel şeyler düşün :24: Mutluluğunuz daim olsun..

Üzüldüm senin için ve dilerim yeni hayatın daha da çok mutluluk getirir sana.
Kötü düşünceleri getirmicem aklıma çok haklısın çok teşekkür ederim

Bende geçen birine fal baktırdım ve sevgilinle ayrılık gözüküyor dedi. Bu aralar aramız çok kötü ve her şey kötüye gidiyor bende fala kafamı taktım maalesef.
Allah bilir tabiki ama bazıları çıkınca insan acabamı diyor...

sanırım eşimle tanıştığımın 1.haftasıydı,bundan 9 yıl öncesinden bahsediyorum,kuzenimle bir fuarda gezinirken orada bir falcı gördük,kuzenim baktırmak istedi,ona kahve falı baktı,bende baktırayım madem derken kahvem bitti sana tarot bakayım dedi,iyi dedim.
şuan birisiyle tanışmışsın,bu tanıştığın kişiyle evleneceksin dedi,evet gerçektende evlendim.ama evlenmeden önce çok sıkıntı yaşayacaksın,ailen bu kişiyi istemeyecek sana sırt dönecek dedi,gerçektende ailem özellikle babam eşimi istemedi,sonra abimler yola geldi ama babam asla dedi ve ben eşimle evlendim babam düğünüme gelmedi,evleneli 6 sene oldu halada babamla konuşmayız:50:
o zamanlar bir şirkette muhasebe müdürüydüm,3 senedir çalışıyordum,falcı dediki şuan çalıştığından farklı bir iş yapacaksın,üstelikte eşinle beraber dedi,çok iyi kazanacaksınız maddi açıdan sıkıntınız olmayacak ve başka bir şehirde yaşayacaksınız dedi,1 yıl sonra bu işyerine istifamı verdim ve tesadüf üzerine başka bir iş yapmaya başladım,evlenince eşimle başka bir ilçede beraber bu işi yapmaya başladık,şükür durumumuz iyi sayılır.

işte birkaç kart çektirdi soru sordurttu,hatırladığım soru şuydu kaç çocuğum olacak;kadın bana baktı offf offffffff senin hamileliğin çok ama çok zor geçecek,çok sorunlu bir hamilelik yaşayacaksın dedi ama 2 çocuğun olacak biri kız biri oğlan dedi,ben 3 sene önce hamile kaldım ve hamileliğim hep kanamalı geçti,16 haftalıkken düşük yaptım,sonrada birdahada hamile kalamadım,eşimdede bendede problemler çıktı.geçmiş konularıma bakarsanız bu durumdan çok muzdaribim,mayıs ayında tüp bebek yaptırdım tuttu ama 3.haftada oda düştü.aralık ayında yine yaptırıcam.şimdi düşünüyorum benim bir kızım bir oğlum olacaktı hani diye ona umut bağlıyorum işte ama o falcının dedikleri birbir çıktı,zaten o gün bugündür hiçbir fala baktırmıyorum,açıkçası korkuyorum ve öğrenmekte istemiyorum.

falcı size yaza kadar evleneceksiniz dediğine göre şimdiki nişanlanızla evleneceksinizdir,ne biliyim 6 ay içinde o sizi aldatacak.siz başkasını bulup evleneceksiniz saçma olur bence,hiç kalbinizi bozmayın ama bence birdahada hiçbir falcıya fal bakttırmayın.herşeyin en doğrusunu rabbim bilir ve herşeyde vardır bir hayır.

sanırım eşimle tanıştığımın 1.haftasıydı,bundan 9 yıl öncesinden bahsediyorum,kuzenimle bir fuarda gezinirken orada bir falcı gördük,kuzenim baktırmak istedi,ona kahve falı baktı,bende baktırayım madem derken kahvem bitti sana tarot bakayım dedi,iyi dedim.
şuan birisiyle tanışmışsın,bu tanıştığın kişiyle evleneceksin dedi,evet gerçektende evlendim.ama evlenmeden önce çok sıkıntı yaşayacaksın,ailen bu kişiyi istemeyecek sana sırt dönecek dedi,gerçektende ailem özellikle babam eşimi istemedi,sonra abimler yola geldi ama babam asla dedi ve ben eşimle evlendim babam düğünüme gelmedi,evleneli 6 sene oldu halada babamla konuşmayız:50:
o zamanlar bir şirkette muhasebe müdürüydüm,3 senedir çalışıyordum,falcı dediki şuan çalıştığından farklı bir iş yapacaksın,üstelikte eşinle beraber dedi,çok iyi kazanacaksınız maddi açıdan sıkıntınız olmayacak ve başka bir şehirde yaşayacaksınız dedi,1 yıl sonra bu işyerine istifamı verdim ve tesadüf üzerine başka bir iş yapmaya başladım,evlenince eşimle başka bir ilçede beraber bu işi yapmaya başladık,şükür durumumuz iyi sayılır.

işte birkaç kart çektirdi soru sordurttu,hatırladığım soru şuydu kaç çocuğum olacak;kadın bana baktı offf offffffff senin hamileliğin çok ama çok zor geçecek,çok sorunlu bir hamilelik yaşayacaksın dedi ama 2 çocuğun olacak biri kız biri oğlan dedi,ben 3 sene önce hamile kaldım ve hamileliğim hep kanamalı geçti,16 haftalıkken düşük yaptım,sonrada birdahada hamile kalamadım,eşimdede bendede problemler çıktı.geçmiş konularıma bakarsanız bu durumdan çok muzdaribim,mayıs ayında tüp bebek yaptırdım tuttu ama 3.haftada oda düştü.aralık ayında yine yaptırıcam.şimdi düşünüyorum benim bir kızım bir oğlum olacaktı hani diye ona umut bağlıyorum işte ama o falcının dedikleri birbir çıktı,zaten o gün bugündür hiçbir fala baktırmıyorum,açıkçası korkuyorum ve öğrenmekte istemiyorum.

falcı size yaza kadar evleneceksiniz dediğine göre şimdiki nişanlanızla evleneceksinizdir,ne biliyim 6 ay içinde o sizi aldatacak.siz başkasını bulup evleneceksiniz saçma olur bence,hiç kalbinizi bozmayın ama bence birdahada hiçbir falcıya fal bakttırmayın.herşeyin en doğrusunu rabbim bilir ve herşeyde vardır bir hayır.
ne yazacağımı bilmiyorum,rabbim tez zamanda çocuk verir inş..evet bir bir çıkmış,kötü düşünmek istemiyorum sürekli dua ediyorum...

fala bu kadar inanmamak lazım..falcı demişti dememek lazım...

hatta bu konuda şey diye biliyorum;
Allah onları tek tek çıkartırmış karşımıza ve kulum falcıya inanacak mı diye sınava tabi tutarmış...

inanmamak lazım, bilmiş olsa bile hayır... Falcı dedi diye olmadı..
olacağı varmış...

hiç unutmam eşimle nişanlıyken bi tanıdığın aracılığıyla sırf eğlence olsun vakit geçsin diye kahve falı baktırmaya gitmiştik tabi yüzükleri çıkardık ve kardeşmişiz gibi fal baktırdık falcı bana senin yüzüğün var nişanlısın birine söz vermişsin dediğinde şok oldum.bu yüzük kısa sürede çıkacak sen bununla evlenemiceksin ayrılacaksınız dedi. nişanlın başkasıyla evlenicek çok mutlu olacak dedi 2 tane çocuğu olacak onun falan dedi. sonra durdu durdu bi anda fincanı kapattı bu fala daha fazla bakamam geleceğin görünmüyo senin dedi :D yani yakın zamanda öleceğimi ima etti nişanlımda bu yüzden başkasından evleniyo gibi şeyler çıkardım işte.
bizi kardeş sanıyor ya eşime de dedi ki çok güzel bi evlilik yapacaksın iki çocuğun olacak hiç maddi sıkıntı çekmeyeceksin şuan gönlünde biri var ama onunla mutlu olamayacaksın vs. gibi şeyler.esnaflık yapacaksın dedi eşim gerçekten kısa süre sonra esnaflığa başladı ve ben ayrılacağımız günü bekler olmuştum :)

fala baktırdığımız gün sabaha kadar ağlamıştım :D

geleceği allahtan başkası bilemez arkadaşım allaha sığın dua et.

şuan o zaman eşimle düşmanları çatlatacak şekilde düğün yaptık evlendik çok mutluyuz allahım bozmasın inşallah. sen böyle şeyleri düşünüp ne kendini etkile ne de sevgilini. mutlu huzurlu bi hayat sizin olsun :)

hiç unutmam eşimle nişanlıyken bi tanıdığın aracılığıyla sırf eğlence olsun vakit geçsin diye kahve falı baktırmaya gitmiştik tabi yüzükleri çıkardık ve kardeşmişiz gibi fal baktırdık falcı bana senin yüzüğün var nişanlısın birine söz vermişsin dediğinde şok oldum.bu yüzük kısa sürede çıkacak sen bununla evlenemiceksin ayrılacaksınız dedi. nişanlın başkasıyla evlenicek çok mutlu olacak dedi 2 tane çocuğu olacak onun falan dedi. sonra durdu durdu bi anda fincanı kapattı bu fala daha fazla bakamam geleceğin görünmüyo senin dedi :D yani yakın zamanda öleceğimi ima etti nişanlımda bu yüzden başkasından evleniyo gibi şeyler çıkardım işte.
bizi kardeş sanıyor ya eşime de dedi ki çok güzel bi evlilik yapacaksın iki çocuğun olacak hiç maddi sıkıntı çekmeyeceksin şuan gönlünde biri var ama onunla mutlu olamayacaksın vs. gibi şeyler.esnaflık yapacaksın dedi eşim gerçekten kısa süre sonra esnaflığa başladı ve ben ayrılacağımız günü bekler olmuştum :)

fala baktırdığımız gün sabaha kadar ağlamıştım :D

geleceği allahtan başkası bilemez arkadaşım allaha sığın dua et.

şuan o zaman eşimle düşmanları çatlatacak şekilde düğün yaptık evlendik çok mutluyuz allahım bozmasın inşallah. sen böyle şeyleri düşünüp ne kendini etkile ne de sevgilini. mutlu huzurlu bi hayat sizin olsun :)
Allah bozmasın canım:16:

yorumlardan sonra biraz rahatladım,bende ağlamıştım o gece,ama inandıgım içinde kendime kızıyorum...

Elimde deil ama malesef:50::50: cümleler nerdeyse aynı...teşekkürler cevap için

o halde o falcı kendi geleceğini de bilsin, gitsin bir kupon alsın zzengın olsun ne diye falcılık yapsın

hiç anlamam bu işlri, madem kafana takacaksın neden baktırdın, hep iyi şeyler söyler diye mi bekliyordun..

böyle sakat işlerden işte huzurun kaçar.

boşver düşünme her falcının dedıgı çıksaydı ohooo

arkadaşlar lütfen yaa
böyle şeylere kendiniz aldanıyorsanız bile buralarda duyurup insanların da aklını çelmeyin
ne kadar çok kişinin buna aldanmasına sebep olursanız o kadar kişinin vebalini taşırsınız
lütfen ya lütfen kaç kere söyledik insanları yanlışa yönlendirmeyin diye

korkuyorsanız Allah sığının hayırlısını dileyin ve samimi bir pişmanlıkla bir daha yapmayacağınıza dair Allaha söz verin, ona güvenin, oı hayırlısını bilir

Canım eğer ki falcının dedikleri çıkarsa inan ki bu senin sınamandır başka da bir şey değildir. Allah'tan başkası bilemez geleceği. O falcı da bilemez kimse bilemez. Güzel dualar et bence hiçbir şey olmaz inan ki :34:

Son düzenleme:
Canım eğer ki falcının dedikleri çıkarsa inan ki bu senin sınamandır başka da bir şey değildir. Allah'tan başkası bilemez geleceği. O falcı da bilemez kimse bilemez. Güzel dualar et bence hiç bir şey olmaz inan ki :34:

çok mantıklı
falcının dediği çımaz, çıkarsa da inanacak mısın diye imtihan ediliyorsundur
yani falcının sözüne mi inanacaksın Allahın emrine mi diye
çünkü Allah açık açık söylüyor : Allahtan başka geleceği kimse haber veremez
düşünsene geleceği bilseydi peygamberler bilirdi
kafana takma iyi düşün iyi olsun ama lütfen bu hataları tekrarlamayın, çünkü çok büyük bir yük alıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X