Bensu Hanim Merhaba,Bensu 28.08.1986 evli
Melike Hanim Merhaba,Melike,03.08.1995
Teşekkür ederim yorum için :) Bu beni üzen geçmişimdeki kişinin şu an hayatında biri var mı acaba kartlara yansımış mı? Bir de ufukta yeni biri yok mu bununla üzüle üzüle iki yılım heba oldu ne yazık ki..Melike Hanim Merhaba,
gecmiste haksizliga ugramis oldugunuz bir durumla karsilasmissiniz, insanlar uzerinize fazla gelmis. Belli bir donem, ask hayatinizla ilgili olabilir kararsiz bir durumda kalmissiniz ancak daha sonra her sey rayina oturmus.
Suanki donemde de, zaman zaman ikilemde kaliyorsunuz, cevrenizdeki olaylara objektif bakamiyorsubuz ya da bakmak istemiyorsunuz. Hayatinizda birisi var mi bilmiyorum ama yay, aslan ya da koc burcu birisi olabilir, zaman zaman sizi uzuyor sanki, ya da bu kisi sizin gecmisinizdeki birisi de olabilir, akliniza fgeliyor arada.
yakin gelecekte ise maddi anlamda toparlanma olabilir, ancak cok calismaniz cabalamaniz gerekiyor.
Teşekkür ederim yorum için :) Bu beni üzen geçmişimdeki kişinin şu an hayatında biri var mı acaba kartlara yansımış mı? Bir de ufukta yeni biri yok mu bununla üzüle üzüle iki yılım heba oldu ne yazık ki..
6 temmuz doğumlu ama kesinlikle yengeç özelliklerini yansıtan biri değil. Tamamiyle ikizler erkeğinin vücut bulmuş haliEski sevgilinin burcu koc yay ya da aslan degilse, yeni birisi cikabilir. Burcu neydi onun?
Burcu Hanim Merhaba,
Gecmiste; Yay, aslan ya da koc burcu( yukselen de olabilir) bir kisiden, duygusal anlamda zarar gormussunuz, 2 sene once yasanmis olabilir bu durum. Bu durumdan sonra, siz de insanlara olan guveninizi kaybetmissiniz, ve sanki kendinizi dinlenmeye almissiniz.
Suan icin; yakin bir arkadasinizdan bir darbe almissiniz, sanki hic beklemediginiz birisinden beklemediginiz bir hareket/soz gormussunuz ve cok uzulmussunuz. Suanda hayatinizda birisi var mi bilmiyorum ama sanki bir ayrilik yasiyorsunuz/yasamissiniz. Sizi aldattigini mi dusunuyorsunuz?
Yakin gelecekte ise; bulundugunuz ortami degistirebilirsiniz, bu arada cevrenizdeki arkadaslariniza karsi dikkatli olmalisiniz, ikiyuzluler olabilir. Insanlara karsi kendinizi surekli olarak savunmaniz gereken bir donem olabilir ancak guclu karakterinizle basariyla ustesinden geleceksiniz, bir erkek ( yasi size yakin) ustunuze cok gelebilir surekli bir seyleri diretebilir siz kendi ic sesisinizi dinleyin derim ben
Anladim. Demek ki gecmiste olan olayin sen hala etkisindesin, cunku suanki kartlarinda da onlar cikti..Fal için teşekkürler. Tam da dediğin gibi koç burcu birinden darbe gördüm. Bir ayrılık da yaşadım. Kadın-erkek ilişkileri hakkında değil ama başka konularda beni aldattığını öğrendim.
6 temmuz doğumlu ama kesinlikle yengeç özelliklerini yansıtan biri değil. Tamamiyle ikizler erkeğinin vücut bulmuş hali
Teşekkür ederim yorum için :) Bu beni üzen geçmişimdeki kişinin şu an hayatında biri var mı acaba kartlara yansımış mı? Bir de ufukta yeni biri yok mu bununla üzüle üzüle iki yılım heba oldu ne yazık ki..
En az hasarla atlatırım umarım bu dönemiHayatina, yay, aslan, ya da koc burcu birisi girebilir ancak. Girene kadar, sen biraz daha depresif takilmalara devam edicek gibisin. Zamanla toparlanicaksin, hatta bu kisi hayatina sen toparlandiktan sonra giricek gibi.
suan eski erkek arkadasinin hayatinda birisi var gibi, ama cok kararsiz birisi o.
rica ederim. ay InsAllah oyle olurEn az hasarla atlatırım umarım bu dönemiTeşekkür ederim tekrardan cevapladığınız için
Bensu Hanim Merhaba,
Okuyor musunuz bilmiyorum ama sanki okulla ilgili bir sorun olmus, bu da sizi oldukca uzmus insanlarin surekli uzerinize geldigini dusunmussunuz. Ben okul gibi hissettim nedense..
Suan ise, ailenizden birileri sanki baski yapiyor size bir konuda, siz de bunalmis hissediyorsunuz kendinizi. Esinizin ya da sizin arkadas cevresi oldukca genis ama soz azicik bu cevreyi daraltmak istiyorsunuz yani bazi insanlari eleyebilirsiniz artik..
Hayatinizda guzel gelismeler olacak 3 vakte kadar, maddi anlamda da toparlanmalar gozukuyor.
Merhaba , banada bakarmısınız lütfennnKizlar Merhaba,
Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.
bu gece olsaydı çok iyi olurdu hani insan bazen garip hisseder ya kendini tammda öyleyim ama madem öyle diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?