Tarot Fali

Bensu 28.08.1986 evli
Bensu Hanim Merhaba,

Okuyor musunuz bilmiyorum ama sanki okulla ilgili bir sorun olmus, bu da sizi oldukca uzmus insanlarin surekli uzerinize geldigini dusunmussunuz. Ben okul gibi hissettim nedense..

Suan ise, ailenizden birileri sanki baski yapiyor size bir konuda, siz de bunalmis hissediyorsunuz kendinizi. Esinizin ya da sizin arkadas cevresi oldukca genis ama soz azicik bu cevreyi daraltmak istiyorsunuz yani bazi insanlari eleyebilirsiniz artik..

Hayatinizda guzel gelismeler olacak 3 vakte kadar, maddi anlamda da toparlanmalar gozukuyor.

Melike,03.08.1995
Melike Hanim Merhaba,

gecmiste haksizliga ugramis oldugunuz bir durumla karsilasmissiniz, insanlar uzerinize fazla gelmis. Belli bir donem, ask hayatinizla ilgili olabilir kararsiz bir durumda kalmissiniz ancak daha sonra her sey rayina oturmus.

Suanki donemde de, zaman zaman ikilemde kaliyorsunuz, cevrenizdeki olaylara objektif bakamiyorsubuz ya da bakmak istemiyorsunuz. Hayatinizda birisi var mi bilmiyorum ama yay, aslan ya da koc burcu birisi olabilir, zaman zaman sizi uzuyor sanki, ya da bu kisi sizin gecmisinizdeki birisi de olabilir, akliniza fgeliyor arada.

yakin gelecekte ise maddi anlamda toparlanma olabilir, ancak cok calismaniz cabalamaniz gerekiyor.

Buarada, sizlerden ricam hanimlar, uymayan yerleri mutlaka belirtin. Sonucta enerji meselesi, uymayan yerler olabilir.

Teşekkür ederim yorum için :) Bu beni üzen geçmişimdeki kişinin şu an hayatında biri var mı acaba kartlara yansımış mı? Bir de ufukta yeni biri yok mu bununla üzüle üzüle iki yılım heba oldu ne yazık ki..

Eski sevgilinin burcu koc yay ya da aslan degilse, yeni birisi cikabilir. Burcu neydi onun?

Fal için teşekkürler. Tam da dediğin gibi koç burcu birinden darbe gördüm. Bir ayrılık da yaşadım. Kadın-erkek ilişkileri hakkında değil ama başka konularda beni aldattığını öğrendim.

Fal için teşekkürler. Tam da dediğin gibi koç burcu birinden darbe gördüm. Bir ayrılık da yaşadım. Kadın-erkek ilişkileri hakkında değil ama başka konularda beni aldattığını öğrendim.
Anladim. Demek ki gecmiste olan olayin sen hala etkisindesin, cunku suanki kartlarinda da onlar cikti..
Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin, hayirli insanlarla karsilastirsin insAllah. umutsuz olma tamam mi?

6 temmuz doğumlu ama kesinlikle yengeç özelliklerini yansıtan biri değil. Tamamiyle ikizler erkeğinin vücut bulmuş hali

Hayatina, yay, aslan, ya da koc burcu birisi girebilir ancak. Girene kadar, sen biraz daha depresif takilmalara devam edicek gibisin. Zamanla toparlanicaksin, hatta bu kisi hayatina sen toparlandiktan sonra giricek gibi.
suan eski erkek arkadasinin hayatinda birisi var gibi, ama cok kararsiz birisi o.

En az hasarla atlatırım umarım bu dönemi Teşekkür ederim tekrardan cevapladığınız için

Gecmiste okulla ilgili sikintilar oldu ama epey geride kaldi.
Cevremiz geniş sayilmaz.
Maddi bir sikinti yok cok sukur.
Tesekkurler

bu gece olsaydı çok iyi olurdu hani insan bazen garip hisseder ya kendini tammda öyleyim ama madem öyle diyorsunuz

Merhaba ben Sinem 29 aralık 1991 evliyim ve bebek istiyorum acaba olacak mi banada bakarmisiniz acaba

bu gece olsaydı çok iyi olurdu hani insan bazen garip hisseder ya kendini tammda öyleyim ama madem öyle diyorsunuz

Nisan ayinda is ile ilgili guzel haberler alacaksiniz, ancak sektor degistirmeyi mi dusunuyorsunuz bilemedim bir degisiklik soz konusu. Mart ayinda da, gorusmeleriniz olacak, insanlardan fikir alicaksiniz. sonucu da gayet guzel olqcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…