Tarot Fali

Tabi canim gec oldu biraz kusura bakma

Kizlar Merhaba,

Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.

Ben bakmayı hiç bilmiyorum ama baktırmAyı çok severim. Bana da bakar mısınız lütfen. Sevgi 13/10/1986. Evliliğim Nasıl devam edecek. Sorum da bu şimdiden çok teşekkürler

Ben bakmayı hiç bilmiyorum ama baktırmAyı çok severim. Bana da bakar mısınız lütfen. Sevgi 13/10/1986. Evliliğim Nasıl devam edecek. Sorum da bu şimdiden çok teşekkürler
Elif HanimMerhaba,

Fal yorumunu bu gece yazicam. Sevgiler

Tuğçe 14.02.1997 İlişkim yok gelecekle ilgili bu yıl ne olucak onunla ilgili baktırmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Tuğçe 14.02.1997 İlişkim yok gelecekle ilgili bu yıl ne olucak onunla ilgili baktırmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Tugcecim,
Merhaba canim.
Tarot falina daha bir kac gun once tekrar bakmistik. Ust uste tarot fali bakilmaz kuzucum. Birazcik zaman gecsin uzerinden, tekrar bakarim olur mu?
Allahim, insAllah sana gonlunden gecen okulu nasip eder.

Tugcecim,
Merhaba canim.
Tarot falina daha bir kac gun once tekrar bakmistik. Ust uste tarot fali bakilmaz kuzucum. Birazcik zaman gecsin uzerinden, tekrar bakarim olur mu?
Amin İnşaallah çok sağol beni hic kırmadigin için çok teşekkür ederim

Tugcecim,
Merhaba canim.
canımm bana tarot bakar mısın nolur?? 11.09.1996 09:Eylül nolur canımmm

Tugcecim,
Merhaba canim.
canımmmmm özel kutuya mı atayım mesajj?? orda mısın

Tugcecim,
Merhaba canim.
canımm özel kutuna msj attım cvp verir misin

Tugcecim,
Merhaba canim.
neden böyle yapıyorsun bana ya

Tugcecim,
Merhaba canim.
Merhabalar 15.09.1995 iliskim var :) karsiliksiz rica etsem.bakarmisiniz

Merhabalar 15.09.1995 iliskim var :) karsiliksiz rica etsem.bakarmisiniz

Merhaba,

Gecmis donemde aslinda oldukca sansliymissiniz ancak bunu sanki pek gorememissiniz..
Yengec, Akrep ya da Balik burcuyla bir anlasmazlik soz konusu olmus, duygusal anlamda, sizi uzduu gozukuyor.
Maddi olarak bir takim sikintilar cikmis.
Suanda, hayatinizda olan kisi sizi cok seviyor.
zaman zaman sizin, gecmisi ozlediginizi hissettim. Ailenizde size destek olan bir bayan var.
Yay, Aslan ya Koc burcu bir erkegin destegi var..

merhaba,
benimde tarot falıma bakabilirmisiniz.
ismin derya 12.09.1979 boşamdım ama şuan bir ilişkim var ama biraz karışık,bu kişiyle geleceğimiz olcak mı yani evlilik falan ... buna bakarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…