yatacakmısınız yazayımmı ozeldenNe icın olacaktıNe diye yatılacak yani
ccanımm benim rüyamı yorumlar mısın??Tabi arkadaşım
canımmmmmTabi arkadaşım
Ben bakmayı hiç bilmiyorum ama baktırmAyı çok severim. Bana da bakar mısınız lütfen. Sevgi 13/10/1986. Evliliğim Nasıl devam edecek. Sorum da bu şimdiden çok teşekkürlerKizlar Merhaba,
Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.
Elif HanimMerhaba,Ben bakmayı hiç bilmiyorum ama baktırmAyı çok severim. Bana da bakar mısınız lütfen. Sevgi 13/10/1986. Evliliğim Nasıl devam edecek. Sorum da bu şimdiden çok teşekkürler
Teşekkürler bekliyorumElif HanimMerhaba,
Fal yorumunu bu gece yazicam. Sevgiler
Tugcecim,Tuğçe 14.02.1997 İlişkim yok gelecekle ilgili bu yıl ne olucak onunla ilgili baktırmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Amin İnşaallah çok sağol beni hic kırmadigin için çok teşekkür ederimTugcecim,
Merhaba canim.
Tarot falina daha bir kac gun once tekrar bakmistik. Ust uste tarot fali bakilmaz kuzucum. Birazcik zaman gecsin uzerinden, tekrar bakarim olur mu?
Allahim, insAllah sana gonlunden gecen okulu nasip eder.
canımm bana tarot bakar mısın nolur?? 11.09.1996 09:EylülTugcecim,
Merhaba canim.
Tarot falina daha bir kac gun once tekrar bakmistik. Ust uste tarot fali bakilmaz kuzucum. Birazcik zaman gecsin uzerinden, tekrar bakarim olur mu?
canımmmmm özel kutuya mı atayım mesajj?? orda mısınTugcecim,
Merhaba canim.
canımm özel kutuna msj attım cvp verir misinTugcecim,
Merhaba canim.
neden böyle yapıyorsun bana yaTugcecim,
Merhaba canim.
Merhabalar 15.09.1995 iliskim var :) karsiliksiz rica etsem.bakarmisinizTugcecim,
Merhaba canim.
Konu sahini karşılıksız baktığı halde bu kadar darlanmayı hakediyor mu sizce ? Her an isteklerinize uyulacak diye bir durum yok maalesef. Karşınızdaki insanı da düşünmelisinizneden böyle yapıyorsun bana ya
Merhabalar 15.09.1995 iliskim var :) karsiliksiz rica etsem.bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?