İyi geceler
Rica etsem banada bakarmısın
18.08.1979 leyla evliyim
Merhaba ben Sinem 29 aralık 1991 evliyim ve bebek istiyorum acaba olacak mi banada bakarmisiniz acaba
Merhaba Elif Gül Hanim,
Gecmiste; belki de anne-babanizin evinde sizi uzen bir durumla karsilasmissiniz, belki de 6 sene once. Siz bu duruma uzulmussunuz ama hayatiniza yeniden tutunup, ayaklanmissiniz. Ekim ayinda buyuk bir mutluluk yasamissiniz, bu bir erkekle ilgili sanirim. Ayrica hic bencil bir jnsan degilsiniz, hep cevrenizdekileri dusunuyorsunuz.
Suanki donemde ise; hayatinizda yeni bi baslangic istiyor gibisiniz ama daha zamani var, zamani gelince cok guzel olucak, tam istediginiz gibi. Sizin, hisleriniz cok kuvvetli, ancak cabuk nazara geliyorsunuz. 9 vakte kadar guzel bir haber alicaksiniz.
Yakin gelecekte ise; Biraz daha duygusal bakabilirsiniz olaylara, bi tasinma durumu soz konusu olabilir en basta siz birazcik korkucaksiniz ancak daha da guzel bir donem olucak.
Elif Gul Hanim,Tesekkur ederim.
Peki egitimle ilgili bir sey var mi
Elif Gul Hanim,
kusura bakmayin, mesajinizi cevaplamadigimi simdi fark ettim. Sorunuzla ilgili acilim yaptiktan sonra, cevap yazacagim.
Size en basta agir gelmis sanirim, birazcik bocalamissiniz ancak cevrenizden bir bayanin destegi oldukca fazla, hatta esiniz de destekliyor sizi.Önemli değil,beklemedeydim ne zaman isterseniz:)
Deniz Hanim Merhaba,Denız 01.03.1980 evlıyım rıca etsem bakarmısınız
Merhaba, :)Tesekkur ederım beklıyorumDeniz Hanim Merhaba,
1 saatt icinde yorumunuzu yazmis olurum.
Deniz Hanim,Merhaba, :)Tesekkur ederım beklıyorum
Ahhh bndee istyrummmbebis icinn :)Kizlar Merhaba,
Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.
Sedanur,Ahhh bndee istyrummmbebis icinn :)
Arkadaslar,
Karsilikli / Karsiliksiz fallasmak isteyenler varsa yazabilirler
Mesaj kutunuza bakabilirsinizİYİ GÜNLER BANADA BAKARMISINZ ÖZELDE MSJ ATTIM
fal degılde benım ıcın bı ıstıhareye yatsan Allahım nasıl mesud olurumFal değil. Ama ruyalarınızı yorumlayabilirim
Ne icın olacaktıfal degılde benım ıcın bı ıstıhareye yatsan Allahım nasıl mesud olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?