Tarot Fali

İyi geceler
Rica etsem banada bakarmısın
18.08.1979 leyla evliyim

Leyla Hanim Merhaba,

5 sene once sizi cok uzen bir olay olmus, belki de ailenizden birinin kaybi olabilir.

su siralar, maddi olarak sikintilariniz mevcut, kafanizda bazi soru isaretleri var,4 vakte kadar toparlanma olucak.

maddi olarak refahlik soz konusu olacak. ancak su siralar oldukca duygusalsiniz.

Merhaba ben Sinem 29 aralık 1991 evliyim ve bebek istiyorum acaba olacak mi banada bakarmisiniz acaba

Sinem Hanim Merhaba,

Gecmisinizde, Bir bayanin etkisi oldukca yogun, anneniz sanirim, kumral/sarisin bir bayan, beyaz tenli..
Su aralar sanki vucudunuz pek hazir degil bu duruma, biraz daha vakit var gibi,
Esiniz sizi cok seviyor, cok imreniyor arkadaslariniz aranizsaki bu iliskiye ve uzerinizdenoldukca nazar var.
Esiniz, yay , aslan ya da koc burcu mu?
ekim ayinda sizi sevindiricek bir haber alabilirsiniz

Tesekkur ederim.
Peki egitimle ilgili bir sey var mi

Önemli değil,beklemedeydim ne zaman isterseniz:)
Size en basta agir gelmis sanirim, birazcik bocalamissiniz ancak cevrenizden bir bayanin destegi oldukca fazla, hatta esiniz de destekliyor sizi.
Ben gayet olumlu olacagini dusunuyorum ozellikle de hazirandan sonra daha da guzsl olacak

Denız 01.03.1980 evlıyım rıca etsem bakarmısınız

Merhaba, :)Tesekkur ederım beklıyorum
Deniz Hanim,
Calisiyor musunuz bilmiyorum ama ben calistiginizi dusundum. Ogretmen misiniz hatta?
Son zamanlarda is hayatinizda, eger calismiyorsaniz da etrafinizdaki insanlara kendinizi rahatca ifade edemediginizi dusunuyor olabilirsiniz, maddiyatla ilgili azicik sikintilar baslamis olabilir.

Esinizin, aile yasaminda kucuklugunde sanirim buyuk travmalar olmus. Annesine destek olmak zorunda kalmis ve bu konu onu azicik yipratmis olabilir. Annesiyle babasi bosanmis mi? Ya da babasinin bir bagimliligi olabilir..

Ancak suanki donemde, evliliginiz eskisinden de guzel gidicek.
Eger, esiniz kendi is yerini isletiyorsa , ortak varsa daha dogrusu dikkatli olmasi gerekiyor.

Guzel bir haber alabilirsiniz.
Cocuk mu dusunuyorsunuz? Sanki daha zamani degil gibi.
esini, yay aslan ya da koc burcu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…