Tarot Fali

merhaba,
benimde tarot falıma bakabilirmisiniz.
ismin derya 12.09.1979 boşamdım ama şuan bir ilişkim var ama biraz karışık,bu kişiyle geleceğimiz olcak mı yani evlilik falan ... buna bakarsanız çok sevinirim.

Derya Hanim Merhaba,

Evliliginizde, buyuk uzuntuler yasadiginiz ve haksizliga ugradiginiz gozukuyor. Bu kisi sizin zamanina dengenizi olsu s bozmus.
Suanki iliskinizde ise Siz bi adim atilmasini istiyorsunuz oyle beklentileriniz var.kendinizi Cevrenize karsi soyutlamis oldugunuzu goruyorum. Bu kisiye tam olarak guveninizin olusmadigini hissettim sanki.
Suanda hayatinizda olan kisi, cevresinden etkilenen birisi. Kararsiz kaliyor cogu konuda. Sizden de bazi seyleri sakliyor olabilir. Ailesinin soz ve dusuncelerine onem veriyor. Ancak sizden de hoslandigi bir gercek.
Siz yeniden bir aile kurmanin hayalini kuruyorsunuz sanki ancak ikilem icerisindesiniz.
Ve hayatinizdaki kisi, eskiye oranla sizinle daha az ilgileniyor olabilir ancak duygusal olarak sizden hoslandigindan emin olabilirsiniz.

Bana vakit ayırdığınız içın çok teşekkür ederim.Sevgiler...

Banada bakarmısınız ezgi deniz balık 01.03.1996 ılıskım yok hoşlandığım kişiylee nolcak teklif etcekmi ??

Banada bakarmısınız ezgi deniz balık 01.03.1996 ılıskım yok hoşlandığım kişiylee nolcak teklif etcekmi ??
Ezgi Hanim,
Kartlar ikinizin bir bulusma yapabileceginizi gosteriyor. Ancak, taraflardan birinin arkadas cevresi pek de guvenilir degil, ayrica oldukca cimri cikmis. Ama sonuc karti gayet olumlu, l guzel haberler alicaksiniz.

Huriye taşkin 16.10.1986
Huriye Hanim Merhaba,

Yakin zamanda, sizin de bahsettiginiz gibi hayatinizi alt ust eden bir durum olmus.
Cevrenizde, sizden saklanmis olan bir gercegi gordunuz sanirim, ya da bir kisinin aslinda gozuktugunden cok daha farkli oldugunu fark ettiniz ve bu da sizi oldukca uzdu. Sizi uzen bu kisi, Hava grubundan sanki yani Kova Ikizler ya da Terazi erkegi.
Su siralar gecinemediginiz bir erkek var, yas olarak sizin yasiniza yakin, yay aslan ya da koc burcu...
siz bu insanla olan sikintiniz yuzunden, bir degisiklik yapmayi planliyorsunuz. Sehir degisikligi ya da ev degisikligi, is degisikligi olabilir bu. Ancak, sonrasinda gayet olumlu seyler olmaya baslayacak.
Arkadas cevrenizle ilgili, bir takim yanlis anlasilmalar mevcut. Bu arkadaslariniz is cevrenizden olabilir emin olamadim, ancak size olaylara daha mantikli bakmaniz tavsiye eidliyor.
Kova Burcu bir tanidiginiz var mi, yakin oldugunuz?
sonuc kartiniz, cok buyuk olumsuzluklar yasamaniza ragmen, hayatinizi yeniden insa ediceginiz ve guzel sonuclar alacaginiz doneme merhaba diceksiniz. umudunuzu kaybetmeyin gayet guzel olcak insAllah

bu aralak felaket kötü şeyler yaşıyorum sanki kapalı kutuda gibiyim iş degiştirmek istyorum patronumla sıkıntılarımvar ama yaşı benden hayli büyük biiri ayy iş degiştirisem işşiz kalma korkum var aradıgım düzende yer bulamam korkum var çok karışlıgım ve kötüyüm işte teşekkür ederim çok sagolun

Rica ederm, insAllah hakkinizda hayirlisi olur.

kuzenimin falına bakar mısın?
Onur 20 yasında 21 den gün alıyo dogum tarihi 10 Kasım 1995 yani 10.11.1995
Onur Beyin hayatinda baba figuru eksikligi goruyorum, ilk karti oyle cikti.
Babasiyla annesi ayri olabilir ya da babasiyla anlasamiyor olabilir.
Bu durum yuzunden kendisi biraz icine kapanik ve ketum.
Arkadas cevresindeki insanlar, aslinda ona gore kisiler degil ve surekli ondan bir seyler alma derdinde olan kisiler ancak Onur Bey bu durumun farkinda degil. Mantikli bir sekilde arkadas cevresini incelemesi ve bir eleme yapmasi, kendine yakisir insanlarla birlikte zaman gecirmesi oneriliyor.
Egitim durumu nasil bilmiyorum ancak, onunla da ilgili bir durum sikintisi mevcut.
Ancak, eger iste calisiyorsa is ortaminda cikmasi muhtemel olan bir sikinti/kavgaya karismamasi öneriliyor.
Kendisini cok fazla yargiliyor, cok fazla uzuyor ve bu yuzden onundeki guzellikleri goremiyor malesef.
Ancak, daha sonra hayatiyla ilgili guzel gelismeler olacak insAllah

Merhaba,
Zaten karsilikli ya da karsiliksiz bakiyorum, sorun degil
Bana isminizi, burcunuzu ve iliski durumunuzu yazin. Bir de sorunuz varsa, sorunuzu aliyim.
Teşekkür ederim. Eda balık evli. 2. Çocuk için uğraşıyoruz onun hakkında ve genel olarak evlilik hayat işte

Merakla bekliyorum takvim totem bu arada. İnşallah nasip eder Rabbim

Kizlar Merhaba,

Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.

Selam canim iliski ve maddiyatla ilgili bakabilirmisin bana. Bide 4 aylik bebegim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…