merhaba,
benimde tarot falıma bakabilirmisiniz.
ismin derya 12.09.1979 boşamdım ama şuan bir ilişkim var ama biraz karışık,bu kişiyle geleceğimiz olcak mı yani evlilik falan ... buna bakarsanız çok sevinirim.
Bana vakit ayırdığınız içın çok teşekkür ederim.Sevgiler...Derya Hanim Merhaba,
Evliliginizde, buyuk uzuntuler yasadiginiz ve haksizliga ugradiginiz gozukuyor. Bu kisi sizin zamanina dengenizi olsu s bozmus.
Suanki iliskinizde ise Siz bi adim atilmasini istiyorsunuz oyle beklentileriniz var.kendinizi Cevrenize karsi soyutlamis oldugunuzu goruyorum. Bu kisiye tam olarak guveninizin olusmadigini hissettim sanki.
Suanda hayatinizda olan kisi, cevresinden etkilenen birisi. Kararsiz kaliyor cogu konuda. Sizden de bazi seyleri sakliyor olabilir. Ailesinin soz ve dusuncelerine onem veriyor. Ancak sizden de hoslandigi bir gercek.
Siz yeniden bir aile kurmanin hayalini kuruyorsunuz sanki ancak ikilem icerisindesiniz.
Ve hayatinizdaki kisi, eskiye oranla sizinle daha az ilgileniyor olabilir ancak duygusal olarak sizden hoslandigindan emin olabilirsiniz.
Rica ederim Derya Hanim,Bana vakit ayırdığınız içın çok teşekkür ederim.Sevgiler...
Kizlar Merhaba,
Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.
Merhaba,Merhaba,
Ben fal bakamıyorum maalesef. Bana bakmanız mümkün mü? =)
Ezgi Hanim,Banada bakarmısınız ezgi deniz balık 01.03.1996 ılıskım yok hoşlandığım kişiylee nolcak teklif etcekmi ??
Huriye Hanim Merhaba,Huriye taşkin 16.10.1986
bu aralak felaket kötü şeyler yaşıyorum sanki kapalı kutuda gibiyim iş degiştirmek istyorum patronumla sıkıntılarımvar ama yaşı benden hayli büyük biiri ayy iş degiştirisem işşiz kalma korkum var aradıgım düzende yer bulamam korkum var çok karışlıgım ve kötüyüm işte teşekkür ederim çok sagolun
kuzenimin falına bakar mısın?Rica ederm, insAllah hakkinizda hayirlisi olur.
Onur Beyin hayatinda baba figuru eksikligi goruyorum, ilk karti oyle cikti.kuzenimin falına bakar mısın?
Onur 20 yasında 21 den gün alıyo dogum tarihi 10 Kasım 1995 yani 10.11.1995
Merhaba,
Teşekkür ederim. Eda balık evli. 2. Çocuk için uğraşıyoruz onun hakkında ve genel olarak evlilik hayat işteMerhaba,
Zaten karsilikli ya da karsiliksiz bakiyorum, sorun degil
Bana isminizi, burcunuzu ve iliski durumunuzu yazin. Bir de sorunuz varsa, sorunuzu aliyim.
Selam canim iliski ve maddiyatla ilgili bakabilirmisin bana. Bide 4 aylik bebegim var.Kizlar Merhaba,
Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?