Tarot Fali

Canım gamzelita 'nın değerini bilin kızlar, kadınlar kulübüne düşmüş bir elmas adeta zaman ayırıp da falınıza bakıyorsa ne mutlu size, benim diyen falcıda böyle yetenek ve iyi enerji görmedim :) konunu görünce yazayım dedim, çok öpüyorum seni gamzecim

Ayyy Mervecim,
Ne kadar sekersin sen öyle... Senden bulasti bana o iyi enerji ve yetenek, o yüzden böyleyim.. Ya cidden, cok duygulandim mesajini görünce. Cok naifsin...
Her sey o güzel gönlünce olsun güzeller güzelim
Tesekkur ederim, iyi ki varsin.

Sen bitanesin canıım benimm hep çok mutlu ol kocaman kocaman sevgilerimi gönderiyorum

Is

Ismim Esra dogum tarihim 21.10.1990 lütfen banada bak canim acayip merak ettim
Esra Hanim,
Gecmiste yasamis oldugunuz bir olayin asli sonradan ortaya cikmis... Sizi üzen bir durum olmus ve siz de hayatinizda yeni bir dönüm noktasi belirlemissiniz...
Saniyorum bir takim dengesizlikler mevcut maddi durumunuzda.
Sizi, yakin cevrenizden birisi biraz uzmus, siz de bu yuzden kendi dunyaniza cekilmissiniz.
Istediginiz bir sey var, sanki is gibi bir sey bu ancak biraz daha vakti var bunun.
Cevrenizde, yay aslan ya da koc burcu birisiyle bir takim anlasmazliklariniz mevcut. Siz oldukca emek verip, sabirla bekliyorsunuz ancak esiniz size oranla sevgisini pek gostermeyen birisi.
Maddiyatla da ilgili problemler malesef biraz daha devam edicek gibi gozukuyor.
3 vaktr kadar sizi cok mutlu edicek bir olay/haber olucak.

Cok tesekkur ederim zaman ayirip baktiginiz icin dedikleriniz dogru

evet arkadas ortamı tam da dedigin gibi egitimi sıkıntlı dısardan okuyo ve calısıyo cok saol tatlım bbabası annesi gerilimli bi ortam.. halamla enistem birbirini pek sevmiyo gibi onunda canı sıkılıyo.. birde amcamn oglu var adım:Ömer 17 yasında 18 den gün alıyo 21 Temmuz 1998 yani 21.07.1998

adım duygu doğum tarihim 14.10.1992 bana da bakar mısın cnm
Merhaba,
Size surekli destek olan, sizden yasca buyuk birisi var, burcu; su grubu ( yengec, balik ya da akrep) Hatta, okuyor musunuz bilmiyorum ama okul konusunda da pek cok destegi olmus, ve sonuclari guzel olacak...
Cevrenizde zaman zaman sizi ikilemde birakan, uzen bir erkek var mi? Yay aslan ya da koc burcu?
Su siralar islerinizin yolunda gitmedigini dusunuyor olabilirsiniz ancak ilerde karsiniza bir suru alternatif cikicak, hangisini secmeniz gerektigini sasiracaksiniz resmen.
Maddiyatla ilgili de suan icin bir takim sikintilar mevcut, tutumlu olmaniz oneriliyor.
ladyrosy

teşekkürler zaman ayırdığınız için iyi geceler

adım deniz 21.03.1985 doğumluyum evliyim çok rica ediyorum sorum iş hayatı görünüyormu bana birdeeşim beni seviyormu kardeşim çok kritik bir dönemde akıbeti ne olacak iş anlamında minnettar olurum.

adım deniz 21.03.1985 doğumluyum evliyim çok rica ediyorum sorum iş hayatı görünüyormu bana birdeeşim beni seviyormu kardeşim çok kritik bir dönemde akıbeti ne olacak iş anlamında minnettar olurum.
Deniz Hanim,
Esinizle ilgili yapmis oldugum acilimda, esinizin hava grubundan olabilecegi gozuktu, kova ikizler ya da terazi.
sizi de seviyor acikcasi ancak zaman zaman bir bayan yuzunden tartismalariniz oluyor olabilir,
saniyorum annesi bu bayan.
Sizin esinizle olan iliskinize baktigimda, zamaninda kendisiyle ciddi sorunlar yasadiginizi ve ayrilik asamasina geldiginizi hissettim. Ancak sonrasinda toparlanmalar olmus.

Diger sorunuza gelirsek, is konusu.
evlenmeden once calisiyor muydunuz? suan icin beklemedesiniz, herhangi bir sey cikmadi.

kardesiniz ile ilgili diger sorunuza gelirsek,

kardesiniz oldukca akilli ve mantikli birisi olarak cikti, is degisikligi yapabilir. sonuclari guzel olucak.

Yaa bende coook istiyorum ismim melis. 26.07.1993 ben dusuk yaptim acaba hamile ne zaman bidaha kalabilirim ve acaba dusuk yaparmiyim diye cok korkuyorum acaba bu konuyla ilgili biseyler soyliyebilir misin :)

Acilimlara yarin devam edebilcem. Bugun oldukca yorgunum
Buarada saglik ya da bebek ile ilgili soru sorulmamasini rica ediyorum, anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Kusura bakmayin su siralar kafama takilan bi problemim oldugu icin aslinda amac rahatlatici biseyler duymak :)

Kusura bakmayin su siralar kafama takilan bi problemim oldugu icin aslinda amac rahatlatici biseyler duymak :)
Melis Hanim,
Ben sizi hedef alarak soylemedim, yanlis anlamayin.
Burdan da, özelden de bebekle ilgili soru soranlar cok oluyor, genel olarak oyle bir yorum yaptim ben.
Herhangi bir yanlis anlasilma olmasini istemem.
Tesekkur ederim, insAllah hayirlisini nasip eder Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…