canım ben 7 li açılım bilmiyorum. kelt açılımı yorumluyorum.
canım kayboldun ortadan
tamam canım.teşekür ederim.kusura bakma bilmiyordum.10 tane seçtim yorumlarsan sevinirim
değnek ikilisi
kupa kraliçesi
ters gelen kupa ikilisi
dünya
kılıç onlusu
ters gelen para kralı
ters gelen para dokuzlusu
değnek altılısı
kupa beşlisi
ters gelen kraliçe
burcum koç,evliyim...
şuan kılıç beşlisi kavga ettiğinizi gösteriyor. asaların kızı seni göstermekte. sevgilin koç,yay, aslan burçlarından birisi sanırım. geçmişte bütün güç sevgilinde olduğu gözüküyor. seni baskı altına mı aldı. toprak grubu bir kız daha görüyorum. neyle ilgli bir bağlantı kuramadım. yakın gelecekte bir haksızlığa uğrayabilirsin. şuanda barış ortamı gözükmüyor. nefret dolu ,kinli bir kız görüyorum.
1.KILIÇLARIN BEŞLİSİ
2.ASALARIN KIZI (TERS)
3.PARALARIN KIZI (TERS)
4.ASALARIN KRALI
5.GÜÇ
6.AY
7.KUPALARIN ŞÖVALYESİ (TERS)
8.KILIÇLARIN KIZI
9.KILIÇLARIN KRALİÇESİ
10.PARALARIN DÖRTLÜSÜ
Koç burcuyumm sorum şuu ilerideki aşk hayatımm nasıl olacakk?? İş hayatımm nasıl olacakk:)))
şuan kılıç beşlisi kavga ettiğinizi gösteriyor. asaların kızı seni göstermekte. sevgilin koç,yay, aslan burçlarından birisi sanırım. geçmişte bütün güç sevgilinde olduğu gözüküyor. seni baskı altına mı aldı. toprak grubu bir kız daha görüyorum. neyle ilgli bir bağlantı kuramadım. yakın gelecekte bir haksızlığa uğrayabilirsin. şuanda barış ortamı gözükmüyor. nefret dolu ,kinli bir kız görüyorum.
gelecek kartı hırslanacağını, kaybetmek istemediğini gösteriyor. elindeki tılsımı sıkıca tutuyorsun.
1: kupa onlusu (ters)
2:Aşıklar
3:Hükümdar (ters)
4:asa ikilisi
5:asa Kralı(ters)
6:Kupa altılısı(ters)
7: Şeytan
Rica etsem banada bakrmısınız :)
şuan erkek arkadaşım yokk 2 ay önce ayrıldık evet barış ortamı gözükemez çünkü ben aslaa onu istemiyorum nefret dolu kinli kız olan benimD gerçkten hırslıyım kaybetmekten nefret ederimm cnm bunlar tuttuu D
bu kadar nefret etmeyi nasıl başardın. benim nefretim, sinirim hemen geçiyor. galiba bende sorun var.
7 li açılımı tam bilmiyorum. ama elimden geldğince yorumlayım.
şuanda sen ilişkinin ters gittiğini düşünüyorsun. o ise karşılıklı ve doğru bir aşk olduğunu düşünüyor. yay, aslan, koç burcundan bir erkek var. geleceğe dönük düşünceleri var.yalnız bu erkek çok katı ve sert birisi. geçmişe dönük özlemler görüyorum. şeytan kartı da bana düşman veya saplantılı bir ilişkiyi gösteriyor.
ay evet
GEçmişe dönük özlemlerim var.
Saplantılı ilşkimmmmmmmmmmmmmmmmm ne bilim saplantıda değil ama Düşmanım bişmiyomki dıaşrıda merketten amrkete çıkıyorum saol genede birgün kahve iç falına bakım
bende netten çektim bakalım bu sefer neler cıkacak
1-Savaş arabası
2-Ters güneş
3-Ters Asa ası
4-kılıç sekizlisi
5-kılıç dokuzlusu ters
6-kupa ası ters
7-tılsım şovalyesi
ay evet
Saplantılı ilşkimmmmmmmmmmmmmmmmm ne bilim saplantıda değil ama Düşmanım bişmiyomki dıaşrıda merketten amrkete çıkıyorum saol genede birgün kahve iç falına bakım
ay evet
ay evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?