tarot kartlarınızı yazın yorumlayalım.

canım ben 7 li açılım bilmiyorum. kelt açılımı yorumluyorum.

tamam canım.teşekür ederim.kusura bakma bilmiyordum.10 tane seçtim yorumlarsan sevinirim

değnek ikilisi
kupa kraliçesi
ters gelen kupa ikilisi
dünya
kılıç onlusu
ters gelen para kralı
ters gelen para dokuzlusu
değnek altılısı
kupa beşlisi
ters gelen kraliçe


burcum koç,evliyim...
 

ters gelen kraliçe hangi gruptan canım. değnek kraliçesi mi, kupa kraliçesi mi, para kraliçesi mi ? tekrar çeker misin kartları. birde hangi amaçla çektin kartları. eşinin burcunu da yazarsan daha doğru yorumlarım.
 
1.KILIÇLARIN BEŞLİSİ
2.ASALARIN KIZI (TERS)
3.PARALARIN KIZI (TERS)
4.ASALARIN KRALI
5.GÜÇ
6.AY
7.KUPALARIN ŞÖVALYESİ (TERS)
8.KILIÇLARIN KIZI
9.KILIÇLARIN KRALİÇESİ
10.PARALARIN DÖRTLÜSÜ

Koç burcuyumm sorum şuu ilerideki aşk hayatımm nasıl olacakk?? İş hayatımm nasıl olacakk:)))
 
1: kupa onlusu (ters)
2:Aşıklar
3:Hükümdar (ters)
4:asa ikilisi
5:asa Kralı(ters)
6:Kupa altılısı(ters)
7: Şeytan

Rica etsem banada bakrmısınız :)
 
şuan kılıç beşlisi kavga ettiğinizi gösteriyor. asaların kızı seni göstermekte. sevgilin koç,yay, aslan burçlarından birisi sanırım. geçmişte bütün güç sevgilinde olduğu gözüküyor. seni baskı altına mı aldı. toprak grubu bir kız daha görüyorum. neyle ilgli bir bağlantı kuramadım. yakın gelecekte bir haksızlığa uğrayabilirsin. şuanda barış ortamı gözükmüyor. nefret dolu ,kinli bir kız görüyorum.
gelecek kartı hırslanacağını, kaybetmek istemediğini gösteriyor. elindeki tılsımı sıkıca tutuyorsun.
 

şuan erkek arkadaşım yokk 2 ay önce ayrıldık evet barış ortamı gözükemez çünkü ben aslaa onu istemiyorum nefret dolu kinli kız olan benimD gerçkten hırslıyım kaybetmekten nefret ederimm cnm bunlar tuttuuD
 
1: kupa onlusu (ters)
2:Aşıklar
3:Hükümdar (ters)
4:asa ikilisi
5:asa Kralı(ters)
6:Kupa altılısı(ters)
7: Şeytan

Rica etsem banada bakrmısınız :)

7 li açılımı tam bilmiyorum. ama elimden geldğince yorumlayım.

şuanda sen ilişkinin ters gittiğini düşünüyorsun. o ise karşılıklı ve doğru bir aşk olduğunu düşünüyor. yay, aslan, koç burcundan bir erkek var. geleceğe dönük düşünceleri var.yalnız bu erkek çok katı ve sert birisi. geçmişe dönük özlemler görüyorum. şeytan kartı da bana düşman veya saplantılı bir ilişkiyi gösteriyor.
 

bu kadar nefret etmeyi nasıl başardın. benim nefretim, sinirim hemen geçiyor. galiba bende sorun var.
 
bende netten çektim bakalım bu sefer neler cıkacak
1-Savaş arabası
2-Ters güneş
3-Ters Asa ası
4-kılıç sekizlisi
5-kılıç dokuzlusu ters
6-kupa ası ters
7-tılsım şovalyesi

dilek dilemeye soru sormaya gerek varmıydı?
 
Son düzenleme:

ay evet


GEçmişe dönük özlemlerim var.

Saplantılı ilşkimmmmmmmmmmmmmmmmm ne bilim saplantıda değil ama Düşmanım bişmiyomki dıaşrıda merketten amrkete çıkıyorum saol genede birgün kahve iç falına bakım
 
bende netten çektim bakalım bu sefer neler cıkacak
1-Savaş arabası
2-Ters güneş
3-Ters Asa ası
4-kılıç sekizlisi
5-kılıç dokuzlusu ters
6-kupa ası ters
7-tılsım şovalyesi

ileriye dönük yeni atılımların var. bu büyük ihtimal işle ilgili. sevgilin şuanda ilişkinin ters gittiğini düşünüyor. ters gelen asa ası yanlış başlangıçları gösteriyor. ilişkinde aksamalar olabilir. kılıç sekizlisi gözlerini kapatmışsın doğruyu yanlışı ayırt etmeye çalışıyorsun. kılıç dokuzlusu üzüntünden dolayı uyku problemlerinin olduğunu ve bu durumun düzelmeye başladığını söylüyor. kupa ası her alanda bolluk berekettir. kupa asının ters gelmesi büyük bir fırsatı kaçıracağını gösteriyor.aşkının ters gideceğini söylüyor. toprak grubundan boğa, başak,oğlak grubundan bir erkeğin sana geleceğini söylüyor.
 

foto makinamda sorun var. net çekmiyor. benim niyetime içip bakar mısın.
 

foto makinamda sorun var. net çekmiyor. benim niyetime içip bakar mısın.
 

sağol canım.fotograf makinam bozuldu. net çekmiyor. benim niyetime içip yorum yapar mısın ?internette sorun çıktı. tuşa bir sürü basmışım .
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…