Geçen yıl bu zamanlarda gayet zayıftım 52-53 kiloydum yazdan sonra yedimde yedim yedimde yedim. Ve en son 62'yi görünce çanlar çalmaya başladı benim için. KK 'nü uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim. Buradaki insanların birbirine ne kadar destek olduğunu görünce bende olmalıyım dedim:) İnşallah hepimiz istediğimiz kilolarla olup istediğimiz kıyafetleri giyebileceğiz. Neyse bugün diyetimin 8. günü herşey iyi gidiyor kendimi aç bırakmıyorum.. Belimde ve kalçamda 4 cm incelme var net . Ve göbeğimde gözle görülür bir küçülme. Tartının olmaması ilk benim seçimim değildi. Tartım bozulmuştu ama sonradan fark ettim ilk dönemde en iyisi. Çünkü biz kadınlar diyet için bu kadar emek verince günden güne sonuç bekliyoruz ve bir ertesi gün bir - olmadığı zaman sinirlerimiz bozuluyor. (Daha doğrusu bende öyle oluyor) Ama herşeyin iyi gittiğini hissediyorum , inceldiğimi hissediyorum. Benim sırlarım : 6dan sonra yemek yok , bol yeşilçay , bol pulbiber. Ve kendimi aç bırakıyorum hiç zaten midem küçüldü resmen. geç uyanıyorum 12 gibi uyandıktan anca 1 saat sonra yiyorum çünkü uyanınca deli bir açlık çekmiyorum. Bu öğünde yediğim : 2 veya 3 haşlanmış yumurta beyazı(tabi bunu bir güzel tatlandırıyorum nane , pul biber , kara biber ,limon , azıcık zeytinyağ) vede 1-2 dilim ekmek. Arkadaşlar bu çok önemli eğer ekmeği tamamen keserseniz vücut karbonhidrat ihtiyacını tatlıyla gidermek ister. Tatlı delisi ben 8 gündür tek tatlı yemedim. neyse veya tonbalığı yiyorum. akşamda 5-6 gibi balık , tavuk veya kırmızı et yiyorum. Yanında bol , biberli salatamla (ondada zeytinyağnı kısmıyorum) Neyse benim serüvenim bu şekilde ve en erken 22 Mart Perşembe tartılmayı düşünüyorum yani 1 hafta sonra çünkü geçen hafta perşembe başladım.. :)