- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Aynısını bir-kac gun önce yasadim ve cinnet geçirdim resmen sanırım yaptığı trip ve suratlara bin pisman olmuşturSevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...
Ne yapardınız
Yol verirdim..
Biz yol verirdik de siz bu kişiye bir türlü yol veremiyorsunuz.
Bu adam için kaçıncı konunuz diye düşündüm. Bulamadım..
Bu adamdan bir cacık olmaz.
Size çok değer vermediğini ben buradan anladım. Ama siz bir türlü kabul etmiyorsunuz.
Hâlâ niye zorluyorsunuz???
Sabah eşimle tartıştık sonra bikaç telefon görüşmesinden sonra öğlen iş yerine gittim işimi hallettim sonra telefonda yine başka bi konudan tartıştık biraz önce iki kere telefonda konuştuk başka konular konuştuk. Her seferinde niye tartıştığımızı unutuyorum hepsini aklımda tutamıyorum. Ömür kısa bunları dert edecek küsecek vaktim yok.Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...
Ne yapardınız
Yanlışlık var herhalde defalarca konu açmadım aynı kişi için
Bu konu sizindi..Narsist kurbanı olup bu ilişkiden yıllarca kurtulamamış acı çekmiş örselenmiş kadınlar bi şekilde kurtulduktan sonra karşısına çıkan adam aynı narsistik özellikleri mi gösterir? Bu nedir çekim yasası mıdır yoksa narsist bağımlısı olmak kı nedir ? Var mı narsitten zar zor kurtulup yine karşısına narsist çıkan hatta birebir aynı kabus davranışları gören
Küsen erkek bende yaşının adami olmadığı, olgunlasamayan bir erkek çocuğu olduğu hissini verir. Saygı duymam, ayrilirim nitekim ayrildim onda bile "zaten sen şöylesin" tripleri attı cok da tın...
Basarim tekmeyi gider. Erkek mi yok dünyada
Eski esim böyleydi en sonunda ben de inat ettim konusmadim hic. Bir evin icin de 4 ay küsebiliyordu benle. Düsün tek kelime etmeden. 4 aydan sonra dayanamadim böyle mi devam etcek diye verdigi cevap su "noldu burnun sürttü demi" yani küserek beni cezalandiriyormus. Yillarimi yedi. Bitti de kurtuldum. Küsen erkekle olmaz!
Ben ne yaptım demeyi bilmeyen empati yoksunu insanlar sen suçlusun demeyi adet haline getirmistir. Kendi duygularinin bile sorumlulugunu alamazlar. Tamamen klinik vaka benceEvet sen şöylesin böylesin demeyi çok iyi yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?