tartismadigim insan kalmadi sanirim:(

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
suan da cok kotu bir ruh halindeyim azoncede baya agladim karanlik odamda...sebebi kendimle ve insanlarla olan iç savasim...eskiden alttan alabiliyordim cogu zaman..ama simdi...daha 2 saat once yine birini kirdim ama o da oncesinde beni kirdi bende onu kirdim..kendimce kazandim iç savasi o anda..ama sonrasi...son 5 senedir havada ucan kusla kavga eder oldum..insanlar hele saticilarla , cocuklarla esimin ailesiyle zaten hic anlasamadik basindan beri ama kendi ailemlede bazen ic savasa dusuuorum hemen eve kaciyorum kimseyi kirmamak icin ozaman onlar aliniyor neden aniden kalktiniz kalicaktiniz diye..ama biliyorum kalsam surekli sinir halinde birilerini kiricam ..kendimce hep hakliyim...ama diceksiniz ki tabikide sen haksizsin herkezle kotu olduguna gore diye...ben kendimden de biktim ozaman..kendimle bile tartisma icinde goruyorum kendimi bazen..ama biktim yokmi bunun bi caresi...sonum iyiye gitmiyor gibi...zaten boyle ola ola yapayalnizim ..aslinda yalnizlik cok.guzel tavisye ederim kafaniz az agrir..ama ailemlede kucuk tartisma yasayinca bosluga dusuyorum.cok uzuluyorum..bu aksam.en tazesi babamla sanki bi agiz atismasi oldi..konu; esim maç var izleriz dedi bende aldin o dijiturk u senin ders yapman lazim.suan kafani kaldirmadan dedim kazanmak istedigi bi siinav varda ..babamda hemen bana yuksek sesle bi maci var izleyecek tabi sen calis oturda cok biliyosan tarzi cikisti ..bende baba ama ben de biktim.artik hep destek oliyorim gezmeye bile gitmiyoruz aksamlari ders yapsin diye en guzel yaz aksamlari cocukla evde geciyo falaj dedim..sora bana kiriildi kizdi babam pek konusmadi..kotu oldum yani yine....2 gun once esnafla fena tartistik bana gore ben tamamen hakliyim...kizima 3 yas gelinlik bakiyorim adam bana verdi 5 yas illede denee kalibi kucuktur dedi satacak ya neyse dedim deneyim .tabiki cok kotu oldu almadim buyuk geldi..adam hursla gelinligi aldi elimden sonra saydirmaya basladi ustune oturani nerden bulacan alip tadilat yaptircaksin dedi ama bagriyor resmen bana herkeezin iciinde..tabu bennim kafa bi dunya oldu o an kendimi kontrol edemeedim ve bende baya bi yuksek sesle " siz elinizdeki gelinligin kac yas oldunu bana sooylermisiiniz once ya dedim 6 yas dedi..ben 3 yas ariyorum beyegendi ayrica tadilat yaptirmaya vaktim yok 3 yasiniz olsa alirdim almiyorim efendim zorla mi diye bagrip ciktim ordan...aslinda cok hakliyim ama hep bi tartosma icinde oldugumdan insanlar bana artik onyargili yaklasiyor..sevdigik biriiyle bile 1 gun gecirsem sonu mutlaka kavga kirginlik...yine 2 gun once carsida geziyorum 4 tane kiz uxaktan beri gozlerini ayirmadan bakiyolar tam yanlarindan gecerken 4 u birden gozunu ayirmadan bakarken ben sinir oldim gozumi cevirdim onlar bakarken birazda asabi gectim yanlarindan kiz pesimden bagrarak kendini bisey zannediyo dedi kahkaha attilar bende dõndum ozaman 10 dk dir gozimun icine niye bakiyosunuz diye bagardim..annemde vardi yanimda o da geriliyor bence yanimda bende bazi hemcinslerim gibi gulumsemek istiyorum hep cogu seye alinmamak istiyorum mesela cogu seyi gormeyim ..bu munkunmu sonradan

illa ki haklı olduğunuz konular varsır ama hep değil.

mesela o kızlara bişey demek zorunda mıydınız? elinize bişey geçmiyo ki.

bazen bişeyleri umursamamak en iyisi. bence psikoloğa gidin : )

Hayat cok kisa kendine zehir etme. Bir laf varya Söz gümüsse sûkut altindir. Diye kendine bu sozu yol bil. Ve bundan sonra tartismanin olacagini anladigin an bu sozu hatirla ve o ortamdan bir kac dakikaligina da olsa uzaklas. Bunu sadece ve sadece kendin icin yap.

Reactions: KV_
bu lafin icerigini iyice bir arstirayim tesekkurler hatirlattigin icinn:)

illa ki haklı olduğunuz konular varsır ama hep değil.

mesela o kızlara bişey demek zorunda mıydınız? elinize bişey geçmiyo ki.

bazen bişeyleri umursamamak en iyisi. bence psikoloğa gidin : )
onlara o cevabi versemeydim.tas olup catlardim heralde amab benimde istedigim.duymamak umursamamak..

Çatlaksınız bence,benim gibi :)) gelin sarilalim bu dünyada deli insan sayısı az.
Sıkıntı monoton hayatınız. Yapmanız gerekeni kendiniz söylüyorsunuz.
Siz de diğer insanlar gibi gülün.

onlara o cevabi versemeydim.tas olup catlardim heralde amab benimde istedigim.duymamak umursamamak..
Aman boşver karşılık vermeyip üzüleceğine karşılık ver onlar üzülsün. İçinde kalmasın. Ben bana haksızlık yapıldığında susarsam kendime saygısızlık Yapmışım gibi düşünüyorum.

Bir psikoloğa gidin. Zaten kavgacı insanların ortak özelliği, üstlerine vazife olmayan her işe karışıp, her şeyi bir tek onlar biliyormuş gibi, bütün dünyanın onlara uymak zorunda olduğunu düşünmeleri, tanıdık tanımadık herkese sataşmaları... Benim çevremde de var böyle biri. Amiyane olacak ama bir deyim vardır, "kendi çıkardığı b.kla bile kavga eden" derler aşırı kavgacı tiplere, aynı böyle biri. Doğru düzgün bir evliliği yok, kavga etmekten başka bir şey yapmıyorlar, kadının kendi tek çocuğu bile (yetişkin yaşta), annesinden uzak duruyor kadın geçimsiz diye. İnanın sizin gibi insanlarla yaşamak çoook zor. O yüzden gidin tedavi olun bence.

Bir tek gelinlik konusunda haklısınız, onun dışındakiler kendi sorununuz.

Bir sey mi yasadiginiz, kotu bir sey?Ben de annemin hastaligndan sonra boyle oldum mesela.Ondan once cok ezik bir tiptim biri bir sey desin hic cevap veremezdim sonra oturup aglardim.Simdi tam tersi oldu ofke kontrolu 0 karsimda cb olsa bile bagira cagira kavga ediyorum cok iyi bir sey degil ama eski halimi de tercih etmezdim sanirim orta yolu bulmak icib yardim almak lazim

İyi bir psikoloğa gidin bence faydalı olur. Haklı olduğunuz konular elbette olur hakkınızı savunun ama hayat sürekli kavga etmek için çok kısa
Biraz daha sakin olmaya çalışın görmezden gelin.

tiroidlerinize ve d vitamininize baktırdınız mı?
baktırmadıysanız baktırın.. bir sorun yoksa psikoloğa gidebilirsiniz.

Kizlara takildim.
Simdi onlarin sana baktığını sende onlara bakarak gordun. Yani 10 dk sen onlara onlar sana baktiniz demek ki. E kizlar da belki sen baktin diye bakmaya devam etti.

Valla erken yaslanirsin bu sinirle ne diyim.

Üzülmeyin bir dönem oluyor insanlarda böyle bu durumlar atlatırsınız..
Sadece sakin kalmayı deneyin, zor olsada.. eşiniz maç seyretmek istiyorsa, engel olmayın. Ne yapacağını kendi karar verebilir.. çocuk gibi müdahale etmeyin.. onun sınavı ve kendi karar versin. Çalışma saati ve gezme saatini ayırabilir..
kendi kendinize pozitif düşündüğünüz zaman tartışma minimuma düşer.. sizde haklısınız, eşiniz için çabalıyorsunuz.. sadece biraz rahat olmaya çalışın..

Kizlara takildim.
Simdi onlarin sana baktığını sende onlara bakarak gordun. Yani 10 dk sen onlara onlar sana baktiniz demek ki. E kizlar da belki sen baktin diye bakmaya devam etti.

Valla erken yaslanirsin bu sinirle ne diyim.
ben ilerden gelirken onlarin baktini gordum once sora baska tarafa baktim sora yine baktim onlar issiz gibi bakiyodu ben yine cevridim kafayi tam yanlarindan geverken de gozumu cevirdim sinirle

tiroidlerinize ve d vitamininize baktırdınız mı?
baktırmadıysanız baktırın.. bir sorun yoksa psikoloğa gidebilirsiniz.
oylemiymis triod falan hicbiseye baktirmadim nereye gitmem lazin canim hangi bolume ne dicem bide gidiince simdi doktorlada tartirsmimde

Çatlaksınız bence,benim gibi :)) gelin sarilalim bu dünyada deli insan sayısı az.
Sıkıntı monoton hayatınız. Yapmanız gerekeni kendiniz söylüyorsunuz.
Siz de diğer insanlar gibi gülün.
iyi gelddi bu msj:) catlak insanlari cok seveerim mesela hemen diplerinde biterim
.cunku catlak gorununlu dobra harbi kadinlar gercekten tam bi insan oluyorlar vicdanli merhametli cunku bende aynisiyim:)

yok xanim inanki ustume vazife olmauan hicbiswye karismam sadece verdigim ornektwki seyler..hepsi beni ilgilwndiriuor yani...

ben bir yasa kadar sevdigim kimseyi kiramadim lafi yedim cevap veremedim sustim kaldim kirilmasinlar diye sonra ne olduysa 3 4 senedir bana bi catlama geldi insanlarin iyi niyetimi somurduklerini sustukca aptalmisim enayiymisim gibi hissettirdiler bana simdi ben catir vlcatir cevap verip tamda beni kirdiklari yerden onlari kirinca islerine gelmedi annem bile yetistirdigim cocugubtaniyamiyorum diyo ama ben cok rahatim boyle icim huzur dolu kendimi savunabildigim icin evet sevdigim icn uzuluyorum sonra ama onlar beni kirdiklari icin yillarca hic uzulmediler eminim bence sendede boyle herkese hak ettigini vermeye baslayinca yalnizlasmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…