- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
bu lafin icerigini iyice bir arstirayim tesekkurler hatirlattigin icinn:)Hayat cok kisa kendine zehir etme. Bir laf varya Söz gümüsse sûkut altindir. Diye kendine bu sozu yol bil. Ve bundan sonra tartismanin olacagini anladigin an bu sozu hatirla ve o ortamdan bir kac dakikaligina da olsa uzaklas. Bunu sadece ve sadece kendin icin yap.
onlara o cevabi versemeydim.tas olup catlardim heraldeilla ki haklı olduğunuz konular varsır ama hep değil.
mesela o kızlara bişey demek zorunda mıydınız? elinize bişey geçmiyo ki.
bazen bişeyleri umursamamak en iyisi. bence psikoloğa gidin : )
Aman boşver karşılık vermeyip üzüleceğine karşılık ver onlar üzülsün. İçinde kalmasın. Ben bana haksızlık yapıldığında susarsam kendime saygısızlık Yapmışım gibi düşünüyorum.onlara o cevabi versemeydim.tas olup catlardim heraldeamab benimde istedigim.duymamak umursamamak..
ben ilerden gelirken onlarin baktini gordum once sora baska tarafa baktim sora yine baktim onlar issiz gibi bakiyodu ben yine cevridim kafayi tam yanlarindan geverken de gozumu cevirdim sinirleKizlara takildim.
Simdi onlarin sana baktığını sende onlara bakarak gordun. Yani 10 dk sen onlara onlar sana baktiniz demek ki. E kizlar da belki sen baktin diye bakmaya devam etti.
Valla erken yaslanirsin bu sinirle ne diyim.
oylemiymis triod falan hicbiseye baktirmadim nereye gitmem lazin canim hangi bolume ne dicem bide gidiince simdi doktorlada tartirsmimdetiroidlerinize ve d vitamininize baktırdınız mı?
baktırmadıysanız baktırın.. bir sorun yoksa psikoloğa gidebilirsiniz.
iyi gelddi bu msj:) catlak insanlari cok seveerim mesela hemen diplerinde biterimÇatlaksınız bence,benim gibi :)) gelin sarilalim bu dünyada deli insan sayısı az.
Sıkıntı monoton hayatınız. Yapmanız gerekeni kendiniz söylüyorsunuz.
Siz de diğer insanlar gibi gülün.
yok xanim inanki ustume vazife olmauan hicbiswye karismam sadece verdigim ornektwki seyler..hepsi beni ilgilwndiriuor yani...Bir psikoloğa gidin. Zaten kavgacı insanların ortak özelliği, üstlerine vazife olmayan her işe karışıp, her şeyi bir tek onlar biliyormuş gibi, bütün dünyanın onlara uymak zorunda olduğunu düşünmeleri, tanıdık tanımadık herkese sataşmaları... Benim çevremde de var böyle biri. Amiyane olacak ama bir deyim vardır, "kendi çıkardığı b.kla bile kavga eden" derler aşırı kavgacı tiplere, aynı böyle biri. Doğru düzgün bir evliliği yok, kavga etmekten başka bir şey yapmıyorlar, kadının kendi tek çocuğu bile (yetişkin yaşta), annesinden uzak duruyor kadın geçimsiz diye. İnanın sizin gibi insanlarla yaşamak çoook zor. O yüzden gidin tedavi olun bence.
Bir tek gelinlik konusunda haklısınız, onun dışındakiler kendi sorununuz.
iyi gelddi bu msj:) catlak insanlari cok seveerim mesela hemen diplerinde biterim
.cunku catlak gorununlu dobra harbi kadinlar gercekten tam bi insan oluyorlar vicdanli merhametli cunku bende aynisiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?