tartismadigim insan kalmadi sanirim:(

Bence de tiroidinize ve d vitamininize baktirin. Tiroid dengesizligi sinir dalgalanmasi yapabiliyor.
Esiniz ailenizin yaninda da iceri gidip ders calismasin. O gunluk oyle olsun, aileniz yaninizdayken kotulemissiniz biraz sanki. Bir sey demeseniz tatsizlik olmazdi. Bas basayken uyarirdiniz esinizi. Kizlar da bakabilir, sacma sacma konusabilir. Ben olsam bakmaz gecer giderdim. Gulsunler kendi caplarinda ne olacak ki...
Asiri gerginsiniz. Bu kadar gerginlik sagliginiza zarar verir.
Esnafla olan kavganizda hakli buldum sizi sadece.

Esnaf konusunda evet haklısınız bazen çıkıyor öyle abudik gubudik tipler ,Hiç birşey demesen bile azarlıyorlar insanları sırf satmak için. Ama ben şunu sezdim yasadıklarınızdan olsa gerek genel olarak gergin bir insansınız ve havadan bile nem kapacak durumdasınız . Yani genel olarak sorun sizde diye düşünüyorum . Bu huyunuzu düzeltmeniz gerek önemsemeyin sakin kalmaya çalışın . En önemlsi de insan ağzını o anlarda tutunca sonrasında ne kadar dgru yaptıgını anlıyor ve rahat kalıyor. Eşinize de orda gereksiz müdahale etmişsiniz sanki herşeyin hıncını ondan çıkarır gibi . Bende zaman zaman sinirlenirim ama yanımda gergin insan hiç sevmiyorum a desen sinirlenecek insanlar olunca yanında ortamında gününde gergin geçiyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…