Tartışmasız gün geçmiyor

Ayy eşim bir yere gidecek olsa annesi hemen geliyim mi diye soruyor
Onların mantığına göre gelin evde yalnız bırakılmaz..

benim kaynanam da ne zaman esim şehir dışına ciksa arar bisey lazım mi diye sorar aramızda yedi saatlik mesafe var

konu sahibi ben kaynanam varken yatakodami kilitleyip yatıyorum sahsen:) sen de kitle bence

Canım sen bu adamı tanımadan mı evlendin?Evlenmeden önce nasıldı?
Tanımadan önce işleri iyiydi. Ama şuan başka iş bulmak zorunda kaldı. Şehir dışında çalışıp beni annesiyle bırakacağını bilsem evlenmeden çnce durur bi düşünürdüm

Tanımadan önce işleri iyiydi. Ama şuan başka iş bulmak zorunda kaldı. Şehir dışında çalışıp beni annesiyle bırakacağını bilsem evlenmeden çnce durur bi düşünürdüm
Peki önceden hediye falan alıyor muydu?

En iyi çözüm gidebiliyorsaniz siz gidin eşinizin yanına böyle evlilikten de bir şey anlaşılmaz ki nereye kadar. Eski insanlar işte kayınvalide de anlatsanizda durumun değişeceğini sanmıyorum. Tabi siz iyi gelin olmayı birakmaazsaniz

kocişin seni kendine değil annesine almış

Hayır konuşmadım çünkü çok alıngan. Ve kalp kırmaktan korkuyorum. Sadece bazı durumlarda surat asıyorum. Biraz anlıyor onşekilde
sen kirmaktan korkuyorsun ama seni kiranlar kiriyor bence kv le durumu konusmalisin esle degil anlayisli olucak belkide. Belkide kendiside kalmak istemiyordur oglu istedigi icin kaliyor olabilir.

Siz kabul etmemeye devam edin. Eşiniz sizi zamanla anlayacaktır. Tabi onu kırmadan Annesini rencide etmeden yapmalısınız.

Ama net olun fikriniz değişmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…