Tasarımım..Bakın bakalım kzlr

hannatos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
338
1
0
İstanbul
Şimdilik ameliyat olmayı düşünmüyorum sanırım 1 sene sonra olucam.
Tasarımı Naci Beye yaptırdım bu arada
olmuşmu sizce?

Eklentiler

• $hmm.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 101
bence de gayet hoş duruyor.. bi de önden nasıl durcak..ama çok doğal yani burnun böyle olursa

bence de biraz fazla düz ama sen beğendiysen böyle sen bilirsin tabi yine

doğal olmasına doğal ama bencede biraz daha kavis hiç de fena olmaz.
önden tasarımı hiç beğenmedim o yzden koymadım kızlr umarım öndende güzel olur finalde :)

koy kız tüm tasarımları bizde görelim, önden tasarım nasıl yapılıyor merak ettim daha önce önden tasarım koyan hic olmamıstı

koy kız tüm tasarımları bizde görelim, önden tasarım nasıl yapılıyor merak ettim daha önce önden tasarım koyan hic olmamıstı

önden tasarım fotomu morelim çok bozulduğu için görünce hemen sildim desem.olsa koyucaktım onuda çnkü bnde forumda hç grmedm önden tasarım.ama gerçekdn hem önden fotomun normal hlinin kötülüğü ve bde tasarımdan umduğumu alamam snrmi bzdu gözlerm doldu ve refleks olark bi anda sildim, geri dnüşümden ble.
paylaşamadığım için üzgünüm..

fazla düz ve ucu sivri geldi bana .daha doğal olabilirdi.ayrıca kaş ortası çok dolgun biraz orası yontulsa daha hoş olur diyorum.

bende cok beğendım arkadasım.Ol amelıyat bır an once korkulacak bişi yok.Sormak ıstedıklerın varsa cevaplarım..

hepinize tek tek teşekkür ederim yorumlarınız için. saolun :)
bide yazmayı unutmuşum bu tasarım tip plasti tasarımı (anektod.paylaşmak istedim :) ]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…