"Taşıcı anne arıyorum" Başlığını görüp oha diyenler. AKKATTEN DERDIM VAR!

boş beleş diyene bak konuyla ilgili ne yazıyım ki ne problemin var ki kendin taşımıyorsun da taşıyııcı anne arıyorsun konu da içerik yok saçma sapan sen de aklı başında yorum istiyosun

Şu an gözüme girdin seni listeden çıkarttım hadi sen gidebilirsin, ben de birazdan çıkcam zaten liste çok kabardı, baştaki arkadaşı çıkartabilsek sorun olmucak ama onun da çıkası yok gibi. Ne denesek olmuyor, kurtaramıyoruz zavallıyı :(

sen gitmiyor muydun ? sözünün eri ol ya biraz. hadi ....

-.- sözünün eri dedi ya.. Çok zeki birine benzetilesi bir hamle gibi görünsede, neyse buraya kadarını anlayamadıgın için devamına gerek yok zaten. Hadi bi git bende gidicem söz :D

Tavsiye için çok teşekkür ederim belki bir gün lazım olur şimdilik dinç kendileri ama yıpranırsa bedava nakil kim istemez.

bu arada doktorunun adresini falan verirsen bende aynı kişiye gideyim, tavsiye için tekrar teşekkür ederim! :) Bu arada beyin uyum sağlayamamış galiba baya içten konuşmuşsun, sen bi nakil için daha uğra bence bi sonrakine umit bağlayalım :(

:120::120::120:
Kabul et kötüydü....

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an gözüme girdin seni listeden çıkarttım hadi sen gidebilirsin, ben de birazdan çıkcam zaten liste çok kabardı, baştaki arkadaşı çıkartabilsek sorun olmucak ama onun da çıkası yok gibi. Ne denesek olmuyor, kurtaramıyoruz zavallıyı :(

-.- sözünün eri dedi ya.. Çok zeki birine benzetilesi bir hamle gibi görünsede, neyse buraya kadarını anlayamadıgın için devamına gerek yok zaten. Hadi bi git bende gidicem söz :D
senin gözüne girmek gibi bi derdim yok ki sadece soru sordum konuyla ilgili cevap bekledim

heeyyy:3::3:

arasıra uğra da eğlendir bizi tekrar..:16::16:

:27::27::27:

Bir anlayan çıktı, harbi tek hücreli olmayan bir kişi buldum! ARKADAŞ OLALIM! :(

Tabi yukarıda yazanların birer açıklama niteliği taşıdığı içine doğdu zaten:28:
Algıda seçicilik son sevide Allah'ım darısı başımıza:42:

Ne sandın zoruna mı gitti? Gelen geçen herkes birbirinin android klonu gibi sürekli açıklama yapınca insanın bi süre sonra okuyası gelmiyor okumasa da anlayabiliyor ama

senin için zor bir durum, sonra birileri öğretir boşver takma kafana, takarsan bir derdim var kısmına yaz arkadaşlar ilgilenirler :/

Bir anlayan çıktı, harbi tek hücreli olmayan bir kişi buldum! ARKADAŞ OLALIM! :(

malesef canım arkadaş olmaya durumumuz uygun değil.
sen eğlendiren güldüren konumdasın
soytarılar gelir şenlendirir ve giderler..
ara sıra şenlendir bizi:27::27::27::27:

:120::120::120:
Kabul et kötüydü....

Buraya geliyorsanız az çalışıp ta gelin...
Ya da espiri kabiliyeti olanlar gelsin yahu, bu ne:31:

İşte bayan arkadaşlarım , birileri sizlere oturaklı birşeyler söylediği zaman en basit cevap yöntemi olmakla birlikte milattan önceye kadar dayanan bir tarihi de vardır bunun.

"Ay o ne biçum espriiiii ööööyk" gibisinden buna yakın cevaplarla da karşılaşabilirsiniz, duydugunuzda anlayınız ki karşınızdaki insan kaşlarını hafif çatmış biraz gülümseme çabası ile birlikte beynin bir taraflarında çalıştıramadığı o motoru çalıştırma amacı ile debelenmektedir.

Bunun gibi vakalara başka söz söylemenize gerek yoktur çünkü onlar zaten kendilerini toplumdan soyutlayacaklardır.

Biraz sonra bakınız bu arkadaşımız neler yazıcak :)

Bu sayfayı cevapsız terkedebilirse saygı duyacağım kendisine :)

Konu sahibi harbiden derdin ne şimdi paylaşmaya ne dersin :ssz:

Sen on numara bir takipçisin, sana laf söylemeyecem su aygırı :(

senin gözüne girmek gibi bi derdim yok ki sadece soru sordum konuyla ilgili cevap bekledim

Müthişsin, bak arınmaya başladın. Bir süre sonra forumdaki herkes bana teşekkür edecek :D :D

bi gidemedin..yatta ovundugun bılmem kac hanelı beynın yerıne gelsın su kaynatmışş

Düşün artık su falan kaynatan beyin hayali kuran bi embesil var karşımızda demeyi çok isterdim ama ban sebebi olacagından yazmıyorum hani.

Ama zaten banlanacağımıda bildiğimden bu embesile birisinin embesil demesini de bekleyemeden Embesil diyorum.

Saygılarınızla.

Sömestr tatilinden hep.

Bu yavrucakları jimlastiğe falan gönderseler meşgale olacak,azıcık oksijen gidecek beyinlerine ama..

anam bu nee...bi deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış....boş verin cevap verdiğimize bile deymez bu konu....

bak bacım sen kendi bebeni kendin taşı senin müthiş genlerinden yoksun kalmasın burdan taşıyıcı anne bulursan olmaz şimdi

Ne sandın zoruna mı gitti? Gelen geçen herkes birbirinin android klonu gibi sürekli açıklama yapınca insanın bi süre sonra okuyası gelmiyor okumasa da anlayabiliyor ama

senin için zor bir durum, sonra birileri öğretir boşver takma kafana, takarsan bir derdim var kısmına yaz arkadaşlar ilgilenirler :/

Senin yaşın filan baya ortalamanın altında sanırım zira verdiğin cevapları benim kardeşim bile vermiyor ki kendisi 15'inde henüz:ssz:

İyice sanane,saman ye, samanın bittiyse banane modundasın.
Bildiğin 3-5 kelimeden biri sanırım IQ, hücre, akkatten, bir derdim var'a yaz...

Sıkıldım senden...
Halbuki ekşicilerle ne güzel eğlenmiştik...tabi okumuş adamın hali başka:28::28:
Adamlara okuma yazma dersi vermek zorunda kalmamıştık en azından, e bir de hazır cevaplardı...
Böyle mahalle hatunları gibi ağzında bir sakızın eksik:nazar:

Burdan kendilerine sesleniyorum ''biz özledik galibaaa siziiii....bu yüzden bu kadar sitemlerimiz...''

Tamam sağlam espriler yapıyorsun anladık da derdin ne arkadaş.
Yaz da ona göre yorum yapalım.
Taşıyıcı anne mi arıyorsun nedir meselen.
Hamile kalamıyor musun ki ?

baya acınası bı haldesın ya anlat hadı neden terkettı senı bu dengesız tavırlarından mı yoksa...anlat bı yol gostersın ablaların sana

malesef canım arkadaş olmaya durumumuz uygun değil.
sen eğlendiren güldüren konumdasın
soytarılar gelir şenlendirir ve giderler..
ara sıra şenlendir bizi:27::27::27::27:

Müthişsin ya ayrım yapma çabasına da girmişsin valla senle arkadaş olmak istiyorum ama hakkatten soytarı krala parmak atabilen tek kişidir :D

o halde bile ona kızılmaz gülünür hani anlayamazsan diye :(

beyni mi varmış ? ben bulgur pilavı sanıyordum

Hayal gücü vol 1. Sen midyeye bakarak beyin hayal ettin belli..

Bugün banlanan kişinin 2.üyeliği misin?
Yoksa erkek arkadaşı mı?

Dedektiflik oynamayı seven bununla eğlenen bir arkadaşımız, teşekkür ediyorum yorumun için ama birisi konunun sürekli söylemeye çalıştığım can damarına bastı seninle ilgilenemeyeceğim, artık yavaşça sıvışma vakti geldi, anlayan en alttaki alıntıdan anlasın artık bunu da anlamayan allah aşkına biyerlerde ölün.

Sömestr tatilinden hep.

Bu yavrucakları jimlastiğe falan gönderseler meşgale olacak,azıcık oksijen gidecek beyinlerine ama..

Akkatten senin çıplaklar kampı iyi gitmemiş gibi, bir dahakine california dene oradakilerin daha yırtıcı olduğunu duydum.

böyle yerlerde bu saatlerde takılmayın canım meşgaleniz olsun, gelmiş bide cevap yazmış meşgaleye bak müthişsin! listeye girdin gözüm teşekkürler!

anam bu nee...bi deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış....boş verin cevap verdiğimize bile deymez bu konu....

İşte budur. Teşekkür ediyorum, yapacak işlerim var sayende çıkabileceğim. Sonunda akli selim birisi...Hadi iyi geceler, keyfinize bakın!

Back
X