"Taşıcı anne arıyorum" Başlığını görüp oha diyenler. AKKATTEN DERDIM VAR!

archery00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
70
1
16
Aksaray
Düşündüm taşındım bence erkek olmayınca dünyada çok daha huzurlu bir şekilde yaşanabilecek yerler var kanısına vardım.

Kız çocuğum olsun istiyorum çocuğum bile erkek olmasın olursa söz taşıyana verecem; kız olana kadar taşımaya devam ederse ne güzel olur.

Şimdi bunları bir makineye bağlasalar sperm somurup dursalar bu makineler, bizde güzel güzel anne oluversek kusursuz ilginç bir şekilde hoş bi düzende yaşasak fena mı olur! :)

Ben oha dedim derde düştüm o an zeka fışkırmış! Taşıyıcı anneyi şu güzide forumda aramak benim hiç aklıma gelmemişti doğrusu bi milyon rahim var!

Bence bu denli üstün zekanı bu forumda harcamamalısın..

Kızcağız harcamış zaten buralara getirmiş "taşıyıcı anne arıyorum" başlıklı konuyu okumadan buraya geldiğin ne kadar da belli oluyor yaa :( Sende bi alemsin gidip önce onu oku da

öyle geri gel hadi konuşalım biraz fikir pırlanta gibi. Ama senden taşıyıcı anne olur mu bilemedim :(

eee sonuc, o aklini burada harcadi ,sen ne yapiyorsun yok gecmis kapanmis bir konunun rüzgari mi?

akkatten yazilmaz oda

Son düzenleme:
dinimizde yasak ve günah taşıyıcı anne olmak ve taşıyıcı anneyle çocuk sahibi olmak yalnız

Amaç ne anlamadım gerçi şuan ama, insanların -en azından benim- o başlığa şok olmalarının nedeni, herhangi bir sağlık problemi vs. yokken, dini/toplumsal nedenlerle kendi doğurmayı uygun görmeyip taşıyıcı anne araması, bi de etrafına evlatlık olarak kabullendirmeyi düşünmesiydi.

Parlak fikrine gelirsek tek ebeveynle büyüyen çocuk mutsuz olur gibi geliyor şahsen bana, ama lezbiyen filan olsam kesin sperm bankasını kullanırdım ben. Mis gibi de büyürdü çocuk ataerkil baskılar olmadan.

Akkatten yazılmaz dedi ya la.. Dikkatine hayran kaldım arkadaş olalım mı? Burada bi trakya şivesi kullanayım dedim imla kılavuzu cıktı karşıma hiç böyle arkadaşım olmamıştı!

ÇOK HEYECANLANDIM!

Attractive sen çok haklısın ben ona bir şey demedim ki dediklerinde yanlış değilsin benim içime dert oldu başlığı görünce insanlar neler düşünüyor diye bir derdim vara koptum

seninde ilgini çekmedi miydi? :(

Daha 20 yasindasin evli degilsin
Canin sıkıldı dalga mı geçecek konu bulamadın
Taşıyıcı anneymis
Erkek cocuklari taşıyana verecekmiş
Senin dalga geçip eğlenmeye çalıştığın konuyu ciddi ciddi araştıran ne cok tüp bebek bekleyen kisi okuyor olabilir üzülerek hiç düşünmedin mı
Amac ne bu konuda erkekleri aşağılamak mı
Ne yani amac
Kk da harcama kendini Tübitak'a git de projeni değerlendirsinler
Konu başlığına oha bile demiyorum
Ayrıca hakikaten yazılır akkeden diye degil

Akkatten yazılmaz dedi ya la.. Dikkatine hayran kaldım arkadaş olalım mı? Burada bi trakya şivesi kullanayım dedim imla kılavuzu cıktı karşıma hiç böyle arkadaşım olmamıştı!

ÇOK HEYECANLANDIM!

Attractive sen çok haklısın ben ona bir şey demedim ki dediklerinde yanlış değilsin benim içime dert oldu başlığı görünce insanlar neler düşünüyor diye bir derdim vara koptum

seninde ilgini çekmedi miydi? :(

trakya sivesi sadece akkatten mi ibaret..neyse kafalar güzel seni sana birakalim :ssz::ssz:

Troller sarmış sitenin dört bir yanını..

Üff "akkatten".

Amaç ne anlamadım gerçi şuan ama, insanların -en azından benim- o başlığa şok olmalarının nedeni, herhangi bir sağlık problemi vs. yokken, dini/toplumsal nedenlerle kendi doğurmayı uygun görmeyip taşıyıcı anne araması, bi de etrafına evlatlık olarak kabullendirmeyi düşünmesiydi.

Parlak fikrine gelirsek tek ebeveynle büyüyen çocuk mutsuz olur gibi geliyor şahsen bana, ama lezbiyen filan olsam kesin sperm bankasını kullanırdım ben. Mis gibi de büyürdü çocuk ataerkil baskılar olmadan.

Amacı boşver dediklerine harfiyen katılmasam da baya büyük bi kısmına katıldım, parlak fikirde sayılır hani böyle destekçiler olduktan sonra pırıl pırıl güzel bi fikir olarak kalacak! :)

eeee baskası açmıssa senı ılglendıren kısmı ne?

Beni değil, toplumu ilgilendiriyor bu konu. Ayrıca senin burda olmana da sevinmedim değil :51: Kop gel günahlarından çıkart içindeki fantayı!

o konu sahıbının derdi senımı gerdi?:27::27:

Hiç sorma şimdi bunu yazdın ya aynı duruma düştüğünü de farketmeden böyle patada kütede girmişin konuya neyse gerileceksek beraber gerilelim, bu gerilme bi harika! :D

amaç nedir ki, hiçbir şey anlamadım.:ssz:

3 haneli IQ diyorum zaten boşver.

Üff "akkatten".

Amacı boşver dediklerine harfiyen katılmasam da baya büyük bi kısmına katıldım, parlak fikirde sayılır hani böyle destekçiler olduktan sonra pırıl pırıl güzel bi fikir olarak kalacak! :)

Beni değil, toplumu ilgilendiriyor bu konu. Ayrıca senin burda olmana da sevinmedim değil :51: Kop gel günahlarından çıkart içindeki fantayı!

Hiç sorma şimdi bunu yazdın ya aynı duruma düştüğünü de farketmeden böyle patada kütede girmişin konuya neyse gerileceksek beraber gerilelim, bu gerilme bi harika! :D

3 haneli IQ diyorum zaten boşver.

o zaman neden konu açtın?

Başlayacağım sözlüğüne de ergenine de baydınız artık ya!
Defolun gidin cinsel organınızla oynayın,her konuya bir geyik her sohbete bir dalga.

Back
X