Taşınmak çok mu zor =(

Aynen dediğiniz gibi önceden taşımayı planlıyorum. Mutfak tamamen yerleşmiş olacak her şey yolunda giderse. Teşekkürler

9 aylık karnım burnumda taşındım hem de şehirler arası.şimdiden misafir için olan porselen yemek takımlarını topla mesela.kullanmadıklarını kolile numarala hepsini.kolay şey değil taşınmak ama evin yerleşmesi kadar insanı rahatlatan bi şey yok o anı düşün...

Koli değil de plastik büyük kaplar alıp onlarda taşımayı düşünüyorum mutfak eşyalarını. Onları yıkamakla uğraşmayayım diye. Saçma mı olur?

Bende taşıma şirketine verdim. Herşeyi temiz götürdük yerlerine tık tık yerleştirdiler. Ama benim çok fazla eşyam yok. Ondan da kolay olmuş olabilir
Bizim de çok yok inşallah sizinki gibi kolay olur hemen yerleşiriz. Daha ortada ev yok net tarih yok ama stres çok =(

Mobilyaları servisi gelip bozacak sonra taşıma şirketi taşıyacak servis gelip tekrar monte edecek. Akşama kadar sürer sanırım.

Evden eve nakliyeler var artik hatta esyama zarar gelmesin diyosaniz asansorlu sistemleri var. Tabi her sey paraya bakiyor allah kolayligini verir bozmayin moralinizi yeni evinizde daha huzurlu olursuniz insallah simdiden stresle girmeyin yuvaniza
Amin inşallah çok teşekkür ederim =)

Koli değil de plastik büyük kaplar alıp onlarda taşımayı düşünüyorum mutfak eşyalarını. Onları yıkamakla uğraşmayayım diye. Saçma mı olur?
o kadar büyük kaplar var mı bilmem.ama makinede yıkarsın.hatta ben şöyle yapmıştım önce dolaplarımı yerleştirdim sonra kısım kısım yıkadım hepsini.çünkü zor olurdu hemen yıkamak.

Yani evet bir başkası sizin düzeninizi bilemez çok zor olmuştur sonrası size. Teşekkür ediyorum bu arada size de kolay gelsin =)

o kadar büyük kaplar var mı bilmem.ama makinede yıkarsın.hatta ben şöyle yapmıştım önce dolaplarımı yerleştirdim sonra kısım kısım yıkadım hepsini.çünkü zor olurdu hemen yıkamak.
Makine gelmeden mutfağı komple taşıyıp yerleştirmek niyetim ama böyle yazdıkça mantıklı gelmedi bana da=) ıvır zıvır mutfak eşyalarını yerleştirip tabak tencere vs yavaş yavaş olur

Aynen böyle planlıyoruz. Badana kısmı hariç =) Burada da en fazla iki yıl oturacağız sonra il değişikliği olacak. Eşim gerek yok diyor o yüzden badana olayına.

Makine gelmeden mutfağı komple taşıyıp yerleştirmek niyetim ama böyle yazdıkça mantıklı gelmedi bana da=) ıvır zıvır mutfak eşyalarını yerleştirip tabak tencere vs yavaş yavaş olur
tabi tabi bebekte var dediğim gibi yap önce mutfağını yerleştir tamamen sonra kısım kısım makina kurulunca ki hemen kuruluyor yıkarsın

Ah cnm kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali. Bizimde aynı durum var başımızda 34 aylık çocuğum var blrde ikincisi 6 aylık yolda benimde doğumdan sonra çıkmam gerek hem maddi hem manevi yıpranmaktan korkuyorum fikir veremedim sana aynı dert bende de var maalesef

Allah yardımcınız olsun sizin de. Ben de sürekli düşünüyorum nasıl olacak diye. Gün boyu aklımda. Zor Ama geçecek ne yapalım. İnşallah bir gün kendi evimiz de olur=) Hayırlı doğumlar bu arada =)

İnş olur be canım nasipten ote yok yarın bambaşka bir gün olur belki :) teşekkür ederim bu arada

Siz çok erken başlamışsınız yaa. Ya da ben mi geç kaldım. Gerçi sizin il dışı. Allah sizin de yardımcınız olsun.

E canım zaten boş odam var acil ihtiyacım olmayacak kullanmadığım eşyam da var, oğlum uyudukça yapıyorum

Seninde esin polismiydi?bizim de mayısta Belli olacak tayinlerdeki. Ben henüz hazırlıklara başlamadım acaba tayinlerdeki belli olunca gitmek için ne kadar süre verecekler?

Seninde esin polismiydi?bizim de mayısta Belli olacak tayinlerdeki. Ben henüz hazırlıklara başlamadım acaba tayinlerdeki belli olunca gitmek için ne kadar süre verecekler?

Yönetmelik değişmiş sanırım gününü tam doldurman gerekiyormuş, mesela eşim 4 sene önce 23 haziranda sark görevine başladı 4 sene doldu mayısta tercihler açıklanacak ama 23 hazirana kadar çalışması gerekiyormuş tam 4 sene dolacak yani,bir de şey dedi 2 senede 1 yan derece veriyolarmış o yüzden de günü doldurmak önemliymiş

Mutfak biraz uğraştırır ıvır zıvır çok olduğundan ben de yakın zamanda iki kere taşındım.

Sabah akşam uğraşmak yerine her gün mesela bir saat yoğun bir şekilde seçtiğiniz bi yeri boşaltıp kolileyin üstlerine de ismini yazın (mutfak bardakları ayakkabı vs). Ben öyle yaptım gözümde de büyümedi böylece. Siz sadece paketleyin taşımacılar hepsini götürüyor zaten.

Şimdiden marketlerden koli toplayın. Kolinin bantlarını söküp istifleyin. Sonra 1 koli bantoyla eski haline gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…