Ben özgür takılmayı seviyorum. Kimseye bağlı olmayayım kafamın estiği gibi yaşayayım hesap vermeden, şu an eşim yetiyo da artıyo bile zaten. Şu an uzak olduğumuz için aramız iyi karışan görüşen yok ama işte altlı üstlü olunca nolur hiç kestiremiyorum düşününce bile içimi kasvet bağlıyo. Yaşıt arkadaşlarım bakıcı tut gitme boşver diyo, benden büyük çalışma arkadaşlarımın istisnasız hepsi git diyo. Annem gidersen git ama ben o eve gelmem diyo. offf offff
eskiden bakıcı tu kaka imiş hala da bazı kişiler için öyle
babasını büyütmüş seninkini mi büyütmeyecek diyorlar
ama öyle değil bir de yaşlı ise hiç değil
zira dünya hızla dönüyor çok değişiyor
kv ye çocuğa ana kucağı almayacağımı ve sallamayacağımı anlatmam zor oldu ki evleirn arası bir saat
neysekibenimkinde icraat yok sadece laf
her geldiğinde şu çocuğa ana kocağı almadık, ay bir alıp gelsek derdi
bu arada çocuğun ana kucağı olan oto koltuğu vardı
ama oto koltuğu imiş kanepeye konulup hafif sallanandan olacakmış vs vs
sallamak istemiyorum deyince sen işe gidince nasıl bakılacak diyordu
bebeğe baksa sallayacaktı zira bebek başka türlü durmazmış, emzik alıştır durmaz dedi vs vs
sonuçta bebeğe bakıcı baktı bebek hiç sallanmadı, emzik emmedi vs vs yürüteci vs de olmadı ama belli bir yaşın üzerindeki anneleri bakan tüm arkadaşların bebeği ayakta sallandı yürüteçte saatler geçirdi vs vs
hatta o anneler yüzünden bir bölüm mama da başladı hatta bana başla mamaya kaç yıl emzireceksin sanki diye akıl da verdiler zira eskiden bebek bir yıl emzirilirmiş şimdi 2 yıl