Taşırmayan bebek bezi Yok mu?

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
Kızlar molfix bebeğime alerji yaptı. Babası prima ve komili almış. İkisinde taşırıyor çılfırcam . Bebeğimi emzirip uyutuyorum uyandığında çocuğum üstü başı rezil şekilde bağırıyor. Taşırmış! Hemen banyoya koş yıka kurula giydir . Bi dahaki kakaya yine aynı durum. Bebeğim 17 günlük. Yok mu taşırmayan bez :( gece iki üç kere banyoya gidiyoruz bebeğim hasta olacak diye korkuyorum artık

Bende acemiyim ilk gebeligim ne zamandır arastiriyorum hangi yeni doğan alsam diye.
Sleepy almayı düşünüyorum bakalım takipteyim. Tecrübeli anneler yazsın :/

Bende acemiyim ilk gebeligim ne zamandır arastiriyorum hangi yeni doğan alsam diye.
Sleepy almayı düşünüyorum bakalım takipteyim. Tecrübeli anneler yazsın :/
Stok yapma canım bende slepy aldım bakalım bu nasıl olacak. Büyük kızıma kullanıyordum zaten arada memnun kaldık alerji durumu olmadı taşıtmadı. Ama yeni doğan çok farklı oluyor cidden piyasada bez kalmayana kadar araştırıyrosun

Kızlar molfix bebeğime alerji yaptı. Babası prima ve komili almış. İkisinde taşırıyor çılfırcam . Bebeğimi emzirip uyutuyorum uyandığında çocuğum üstü başı rezil şekilde bağırıyor. Taşırmış! Hemen banyoya koş yıka kurula giydir . Bi dahaki kakaya yine aynı durum. Bebeğim 17 günlük. Yok mu taşırmayan bez :KK43: gece iki üç kere banyoya gidiyoruz bebeğim hasta olacak diye korkuyorum artık
canim o bezin buyuklugunden kaynaklanmiyir mu ayni durumu bizde yasadik prima diger markalarda hepsi ayniydi

Stok yapma canım bende slepy aldım bakalım bu nasıl olacak. Büyük kızıma kullanıyordum zaten arada memnun kaldık alerji durumu olmadı taşıtmadı. Ama yeni doğan çok farklı oluyor cidden piyasada bez kalmayana kadar araştırıyrosun
Hic almadim bez stokta yapmiycam canım. Tek bi markadan bi paket alıp denemekle basliycam
Sonra cildine gore degistirrim.
Bence de aylar öncesinden paketlerce almak saçma.
Primadan kimisi çok memnun kimisi cok şikayetçi
Deneyimlerini yaz sleepy hakkinda

canim o bezin buyuklugunden kaynaklanmiyir mu ayni durumu bizde yasadik prima diger markalarda hepsi ayniydi
2 numaraya geçtim bugün aynı sorun tekrarlar mı bilmiyorum. Prima müşteri hizmetlerini aradım bi numara büyük bağlayın dddi. Bağladık bakalım ne olacak

Hic almadim bez stokta yapmiycam canım. Tek bi markadan bi paket alıp denemekle basliycam
Sonra cildine gore degistirrim.
Bence de aylar öncesinden paketlerce almak saçma.
Primadan kimisi çok memnun kimisi cok şikayetçi
Deneyimlerini yaz sleepy hakkinda
Aynen canım ben ilk kızda prima stoklamıştım ve prima alerji yaptı. İkincide bi paket molfix aldım oda alerj yaptı. Büyük kızımda çok memnunum slepy koku yapmıyor bez oda b avantaj. Komili de çok güzel dokusu yumuşak.

Sleepy kullanıyorum tavsiye ederim... Taşma, sızma vs olmuyor. Pişik de olmadı çok şükür. Sleepy numune bez gönderimine başlayacaktı müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca çok güzel bez kampanyaları oluyor. Ben stokladım 4 aylık bezini

Sleepy kullanıyorum tavsiye ederim... Taşma, sızma vs olmuyor. Pişik de olmadı çok şükür. Sleepy numune bez gönderimine başlayacaktı müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca çok güzel bez kampanyaları oluyor. Ben stokladım 4 aylık bezini
Slepy büyük kızımda kullanmaya başladım çok memnunum . Yeni doğanı kullandınız mı acaba?

Aynen canım ben ilk kızda prima stoklamıştım ve prima alerji yaptı. İkincide bi paket molfix aldım oda alerj yaptı. Büyük kızımda çok memnunum slepy koku yapmıyor bez oda b avantaj. Komili de çok güzel dokusu yumuşak.
Evet canim videolarınıda izledim emis gücü olarak pampersden bi farkı yok fiyatı da çok uygun

Alt açma bezleride çok güzel büyük ve uygun. Sitesinde geziniyorum arada.
İnternetten sipariş en mantiklisi geliyor ama internet dışında nerede satılıyor acaba her markette var mi ki

Evet canim videolarınıda izledim emis gücü olarak pampersden bi farkı yok fiyatı da çok uygun
Fiyatı artık umrumda değil en pahalısını aldık ya ne oldu . Eşimde Türk malı alalım katkımız olsun falan diyince aldık şimdi slepy denicem evde bez bolluğu var yeminle daha yeni prima aldık bi paket 2 numara . Şu bezi bi karsrlaltırsak rahatlıcam. Uyarı şeridi var üzerinde yumuşacık . Denedikten sonra yazcam buraya inş :)

Eklentiler

• IMG_5682.webp
    IMG_5682.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 93
A
İnternetten sipariş en mantiklisi geliyor ama internet dışında nerede satılıyor acaba her markette var mi ki
alt açmasını hiç görmedim ben e bebekten alıyorum kocaman oluyor fiyatı da uygundu ama molfix te güzel . Slepy tüm marketlerde satılıyor canım

Fiyatı artık umrumda değil en pahalısını aldık ya ne oldu . Eşimde Türk malı alalım katkımız olsun falan diyince aldık şimdi slepy denicem evde bez bolluğu var yeminle daha yeni prima aldık bi paket 2 numara . Şu bezi bi karsrlaltırsak rahatlıcam. Uyarı şeridi var üzerinde yumuşacık . Denedikten sonra yazcam buraya inş :)
Tamam mutlaka karsilastirmasini yaz canım :KK16:
Bide göbek bağı oyuntusu varmı bunun yeni doğanında

A

alt açmasını hiç görmedim ben e bebekten alıyorum kocaman oluyor fiyatı da uygundu ama molfix te güzel . Slepy tüm marketlerde satılıyor canım
Ben dalının alt açma bezlerinden almisdim bikac tane küçükler begenmedim
E bebegede bakarım en yakın zamanda :KK9:

Ben dalının alt açma bezlerinden almisdim bikac tane küçükler begenmedim
E bebegede bakarım en yakın zamanda :KK9:
1 numarasını almadım ki 2 aldım vardır heralde :-) e bebekten çokça aldım bi daha gidip almayın diye çok memnunum baya büyük

Ben bir tek civil'de buluyorum başka yerde varsa görmedim... Genelde intettten alışveriş yapıyorum. İsterseniz sorun bir nerelerde var. Geçen gün ki bez+ ıslak mendil kampanyası çok iyiydi.

Back
X