Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa memleketteki dediği bu mu bence beton döktürsün ama onunla olmasın.

Çünkü amacı canı sıkıldıkça insanlarla dalga gecmek için gelip konu acmak bide aysel var neyse ki birşey yapmıs konularına yazamiyirum ama 2 gune kaldırır yoksa kim yazacak konularına

yok kız mune yapmış yoksa banlamak zorunda kalacakmış bizi
profilime bak

Aa memleketteki dediği bu mu bence beton döktürsün ama onunla olmasın.
Yazdiktan sonra o olmadigini, 30 dk oral yaptığı çöp torbasi oldugunu farkettim. Ama yorumu güncellemek gibi bir çabaya girişmedim. Yorumlarin faydasi yok sonuçta. Boşveeer Lotus dedim.

Hayır kayganlastiriciyi gorup patlak misin diyen dagda ki coban, surude ki kuzu kadar naif, sevgi dolu, kibar cikti, galiba billurlara darbe almis, babalik testi yaptirdiydi, o konuda cok emin degilim, burda ki bahsi gecen, mekana sac duzlestiriciyle gelip, pasta yiyip, konu sahibini tatmin etmeden giden Erol Taş kalpli abi.

Adam tatmin olmaya gelecek. Hayır demeyeceginizi zaten biliyor. Tatmin olunca yine yoklarda. Diğer saftirik ne olacak, ben onu düşünüyorum şuan çünkü sizde hem onu hem de bunu idare etme potansiyeli görüyorum

Konuşmak için değil, baska ihtiyaçlar için geliyor,farkında misin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…