- 22 Mayıs 2020
- 793
- 5.262
- 138
- Konu Sahibi zorunlualann
-
ŞununlaDiyeceklerimi dedim ama sus şimdi konuşma dedi.
şunun arası 30 dk.Sonra gitti.
O memleketteymiş bu İstanbuldaki3-4 satırlık başlık görünce "aha bu kız yine mi konu açmış ya?" dedim.
Bu çocuk, görüntülü konuşurken kayganlastirici goren ve sonra size "patlak mısın" gibi abuk sorular soran çocuk degil mi?
Tek bir amacı var, sizinle sevişmek.
Eminim ki sevişeceksiniz. 38392 adet yeni konu zincileri, bir de bu çocuk icin gelecek.
Bıktık senin kuku davalarından.
Salaklık bizde biz prim veriyoruz bu ve bunun gibilere eğleniyor işte kendince ergenHiç kimseye cevap vermeden konuları bu kadar aksiyon alan var mı başka yav. Vanessa bile arada cevap veriyor
Ay o benim en sevdiimSema miydi neydi bi kiz vardi. Gozgoze geldik, arkamdan yurudu benden hoslaniyo mudur diye konu acan. Benzer isler...
Gelir bugün yarın yeni konuylaSalaklık bizde biz prim veriyoruz bu ve bunun gibilere eğleniyor işte kendince ergen
V U S L A TBelki bu akşam tam bir birleşme olabilir kim bilir hdjfjt
neyyyyyy?Belki bu akşam tam bir birleşme olabilir kim bilir hdjfjt
Dalga gecer gibi bi de like atip duruyor dimi dhsjkslslike verip tokatlama kendini
ben tarihci95 kisisine dedim. konu sahibi matrak kiz yaDalga gecer gibi bi de like atip duruyor dimi dhsjksls
Konuyu açıp gittiğine göre 30 dakikalık mesain başladı diye yorum yapmistim, like atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?