• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil meselesi değil dedi

Bakın ben muhasebeciyim ama polisliğe hazırlanmak için işten çıktım sınava hazırlandım 9 ay.Ve o arada çok zaman geçirdik.ben sınava girdim annem ameliyatını oldu anneme baktım o arada ailem çok yıprattı beni.tatile gidelim planı yaptık.Bu arada kaçmayı isteyen ben değildim 30 yaşındayım ne kaçması dedim ona ben.

Esprisi bile hoş değil.Mesela bi wp grubunda bir arkadaşım sen de ahmetle aynı yatakta yatarsın dese espri bile olsa sen yat ben balkonda yatarım der gülerim.ama kimsenin tepki vermemesi olay espri değildi diye düşündür bana
Bunun esprisi bile yapılsa belirli bir ‘amaçla’ ya da varolan bir mevzuya atıfta bulunmak adına yapılır. Siz bu şahısla boşuna zaman kaybediyorsunuz kaldı ki bu kız için size esip gürlemiş daha ne?

Bunun esprisi bile yapılsa belirli bir ‘amaçla’ ya da varolan bir mevzuya atıfta bulunmak adına yapılır. Siz bu şahısla boşuna zaman kaybediyorsunuz kaldı ki bu kız için size esip gürlemiş daha ne?
Bence de belli bir amaçla yapıldı ama iki tarafta kabul etmez ki.o kız için beni terk etmeye bile kalktı küfürler etti sonra da ben onun için demedim dedi

Aynen öyle.ekmeğimi suyumu vermiyo ama bunları ona yazmaya mental olarak bile hazır değilim o kadar iğrendim ki yaptıklarından.umursamamazlığından.sürekli kızın ne kadar iyi bir psikolog olduğunu anlatmasından kazandığı parayı övmesinden ikisinden de.en çok da sevgilimden iğrendim
Siz neden bir çok mesajinizda ona bagimli degilim, ekmegimi suyumu vermiyor, param var, ondan sanki bir sey istedim, sanki bir sey dilendim tarzi gibi bir usluba giriyorsunuz oraya takildim ben. Evet issizim tum mesajlari okudum😅
Konusma dili bile yansitir bir seyleri. Bence siz ne bu konuyu okutun ne de kendinizi hakli gosterme cabasina girin. Bu sizi gozunde guclu ve hakli degil aksine baskalarinin onayina ihtiyaci olan biri gibi gosterir. Benim tavsiyem bakis acinizi, dilinizi guclendirin. Size uymayan bir cok sey var ve evet bu yuzden bitti. Son bitti mesajina bile gerek yok. Emin olun umursamiyacak karsi taraf.

Siz neden bir çok mesajinizda ona bagimli degilim, ekmegimi suyumu vermiyor, param var, ondan sanki bir sey istedim, sanki bir sey dilendim tarzi gibi bir usluba giriyorsunuz oraya takildim ben. Evet issizim tum mesajlari okudum😅
Konusma dili bile yansitir bir seyleri. Bence siz ne bu konuyu okutun ne de kendinizi hakli gosterme cabasina girin. Bu sizi gozunde guclu ve hakli degil aksine baskalarinin onayina ihtiyaci olan biri gibi gosterir. Benim tavsiyem bakis acinizi, dilinizi guclendirin. Size uymayan bir cok sey var ve evet bu yuzden bitti. Son bitti mesajina bile gerek yok. Emin olun umursamiyacak karsi taraf.
Bir çok mesajımda yazmadım.evet bağımlı değilim diyorum dilimin gücünü bu konuda niye kullanayım ki edebiyat dergisi değil bura hiç öyle düşünmedim yani.son olarak karşı taraf umursar yalvarır döner diye son bitti mesajı atmayı da düşünmedim ki zaten

İlişkiler guven üzerine kurulur. Bu adam guvwn vermiyorsa bu ilişki eninde sonunda biter. Bence sadece uzatmaları oynuyorsunuz. Evlilik için sadece sevgi yetmiyor.
Sizinle tatil plani yaparken planı bozması, aynı odada kız arkadaşıyla kalmayı planlaması sonra da size şaka demesi... Bunu şaka olma olasılığı pek inandırıcı gelmiyor bana. Bu ilişki yürümez.

mental olarak hazır hissettiğimde mesajla bitirmeyi düşünüyorum yüz yüze gelmeye bile gerek yok hak etmiyor...
son olarak karşı taraf umursar yalvarır döner diye son bitti mesajı atmayı da düşünmedim ki zaten
Ben size yalvarsin diye "bitti" mesaji atmak istediginizi tam olarak nerede soylemisim ki?

Genel olarak cok bahsettigimiz seyde eksikligi vardir hepimizin. Siz de kendinize disaridan bakarsaniz olayi anlayacaksiniz, verdiginiz cevaplarda butunluk ve bakis acisi yok. Bunu daha ince soylemeye calistim "guçlü dil" derken. Yani size ait bakis acisiydi kastim ve daha guclu bir benlik insaasi.

Sevgilinizin ve arkadasinin yaptiklari bir sacmalik. Ama siz de bu enerjiyi vermissiniz ki kiz size istedigi gibi laf sokabilmis. Ben bazi seylerin ders alinmasi icin yasandigini dusunuyorum. Disardan bakan bir goz olarak hakli ve haksiz gordugum yerleri belirttim kendimce.

Bende şu kızların daha sevgiliyken mental olarak ayrılığa hazır değilim olunca bitireceğim kafasını anlamıyorum. Hadi evli olsalar olayın ekonomik ve sosyal boyutu için hazırlık yapacaklar diye düşünüyor insan. Arkadaşım erkek arkadaşın elin kızı ile aynı yatakta tatil fantazileri kuruyor, her akşam o kızla kahve sefaları yapıyor, tatil fantazisine taş koyuyorsunuz diye size bela okuyor, siz ayrılığa hazır hissetmediğiniz için bitiremiyorsunuz. Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Erkek arkadaşınızın sizin sevgilinizken elin kızı flört etmesi size nasıl bir haz veriyor anlamadım.

Ya aldatılıp ortada bırakılıp dalga geçilen olacaksınız ya da siz bu durum olmadan ayrılıp kaidesine tekmeyi basan olarak anılacaksınız. Seçin birini çünkü başka türlü olmayacak.

Ben size yalvarsin diye "bitti" mesaji atmak istediginizi tam olarak nerede soylemisim ki?

Genel olarak cok bahsettigimiz seyde eksikligi vardir hepimizin. Siz de kendinize disaridan bakarsaniz olayi anlayacaksiniz, verdiginiz cevaplarda butunluk ve bakis acisi yok. Bunu daha ince soylemeye calistim "guçlü dil" derken. Yani size ait bakis acisiydi kastim ve daha guclu bir benlik insaasi.

Sevgilinizin ve arkadasinin yaptiklari bir sacmalik. Ama siz de bu enerjiyi vermissiniz ki kiz size istedigi gibi laf sokabilmis. Ben bazi seylerin ders alinmasi icin yasandigini dusunuyorum. Disardan bakan bir goz olarak hakli ve haksiz gordugum yerleri belirttim kendimce.
Ben orada siz öyle bir şey söylediniz demedim ki.Katıldığım tek nokta evet ben insanlar kırılmasın diye laf soktuklarında cevap vermem.evet cevap vermediğim için o da o enerjiyi aldı.tecrübe diyorum hepsine

Polis diye polisliğe giriş sınavında yardımcı olur filan diye kestirip atamıyorsunuz sanırım yoksa bu dümbelekten ayrılmak neden zor geliyor anlamadım, bari hala beraber kalmanın böyle mantıklı ama çıkarcı bi açıklaması olsun en azından gözümde çakal olursunuz yoksa sadece acıyacağım bi kadın oluyorsunuz.

Back
X