- 14 Mart 2008
- 6.058
- 5.187
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Yani bence de hala ne alaka geride 15 tane yeğeni var onlarla neden gitmiyor neden bizKayınvalideyle tatili anlayamazken hala ne alaka?
Annemle bile gitmem bu saatten sonra tatile, hala kim oluyor Allah aşkına? Daha neler deyip geçin açıklama yapmaya bile gerek yok
Etmem mi daha ilk konuşmasın da ettim beraber gidelim valla gidelim dedi durdu cevap vermedim konuyu değiştirdim ilgilenmedim tam 6 kez söyledi , hayır biz ödemeyeceğiz ama arabamızla bizimle gelecekler işte aynı otele benim kendi annemle biraz araları limoni kv aratsam annesi de gelecek gibi öyle duydum haberin olsn dedirttsem mi acabaHala ne alaka anlamadim ki.sizinle gelmeyi nasıl düşünmüş hayret.sen halaya istemediğini belli etsen anlayıp gelmekten vaz geçecek biri mi?onların ücretini de mi siz odeyeceksiniz
Keşke olsa dediğiniz çok mantıklı olurdu valla ama yok amcam yazık 66 yaşında :)sizin bekar amca dayı birşeyiniz yok mu?
sizde onu getirin beraber takılsınlar.
halacım bizimle sıkılırsın diye amcamıda çağırdım senin yaş grubuna uygun hem de.
Işe yarar mı bilmiyorum.belki gelip gelmeyeceğini öğrenir yine gelir.bir de otellerde yer bulmak da kolay değil.siz önceden ayirtmissiniz ama onlar bence şimdi baksalar yer yoktur.tam o tarihlerde bulmaları zor benceEtmem mi daha ilk konuşmasın da ettim beraber gidelim valla gidelim dedi durdu cevap vermedim konuyu değiştirdim ilgilenmedim tam 6 kez söyledi , hayır biz ödemeyeceğiz ama arabamızla bizimle gelecekler işte aynı otele benim kendi annemle biraz araları limoni kv aratsam annesi de gelecek gibi öyle duydum haberin olsn dedirttsem mi acaba
Keşke olsa dediğiniz çok mantıklı olurdu valla ama yok amcam yazık 66 yaşında :)
Bilmiyorum ki bakıyorum internetten hala var gözüküyor tek umudum o kaldı gibiIşe yarar mı bilmiyorum.belki gelip gelmeyeceğini öğrenir yine gelir.bir de otellerde yer bulmak da kolay değil.siz önceden ayirtmissiniz ama onlar bence şimdi baksalar yer yoktur.tam o tarihlerde bulmaları zor bence
Aynen bende gitmeyi düşünmüyorum öyle olacağına evimde otururum daha iyi soran olursa da hala yüzünden gitmediğini söylerimBaşbaşa tatil yapmak istediğinizi söyleyin eşinize eğer kabul etmezse gitmeyin bence.Yeni evliyken eşimin halası ve onun kızıyla asla tatile gitmezdim.Kesinlikle gitmezdim.
En mantıklısı aslında doğru diyorsunuz ama mutlu gelin olmak İçin fazla yumuşak yüzlüyüm ben insanlar da bunu kullanıyor en güzeli sizin dediğinizBu insanları gerçekten anlamıyorum
Bir düşün yakamızdan beeee
Bir dahaki konuşmada biz balayı gibi düşünmüştük başka otelmi yok sizde yaaaa diyip atın başınızdan eşin olmadığı zaman..
Bırakın kötü gelin olun .
Çekilir dert değil yahuuu
Kötü gelin mutlu gelindir boşverin
Hepsine rest çektim mutluyum hepsine bir bahanem var kimse götüremezde görüştüremezde keyfim yerindeee ohhh .
Hahaha :) ilahi gerçekten güldüm bu halimle çok yaşayın emi :) hala sorar eşime böyle böyle gelecekmiş diye iyice çıkamaza girerolsun gerçekten götürme zaten halaya öyle söyle :)
gelmekten vazgeçme garantisi
Yok canım ya o hatayı bende yaptım aman herkesin odası ayrı kaç kişilik otel dedim ama olmuyor ya tatilde herkes sevdigigle başbaşa olsunBirlikte de gitseniz zaten ayrı takılırsınız. Eger çözüm bulamazsaniz kendi kendinizi yemeyin diye yaziyorum ;(
Teşekkür ederim o kadar rahatladım ki resmen üzerim de yük olmuş farkında olmadan.Valla bilemedim ben beraber tatil severim
Ama siz sevmiyorsaniz esinizi ikna edin bir sekilde
Edit: guncellemenizi gordum gozunuz aydin
Şükür ki gelmiyorlargelme diyemezseniz tabi ki gelirler. ilk tatilimiz biz başbaşa olalım dedik deyin sıyrılın aradan.
Aynen öyle herkes sevdiğiyle olsun zaten insanlar istese çağırır çağırmadıklarına göre demek ki başbaşa olmak istiyorlar bunu anlamak bu kadar zor mu bilemedimYok canım ya o hatayı bende yaptım aman herkesin odası ayrı kaç kişilik otel dedim ama olmuyor ya tatilde herkes sevdigigle başbaşa olsun
biraz düşünceli olunabilirdi. ama ben olsam dert etmezdim. koca otel.. onlar guneslenirken siz yemek yersiniz vs. herkes kafasına gore takılır, ayni otelde olmak sürekli birarada olmayı gerektirmez ki..Merhaba hanımlar ,
Tatilimizi kıştan ayırttık 16-21 eylül de eşimin halası fikrimizi dahi sormadan bende geleyim kızımla dedi kızı 28 yaşında halamızın eşi yok boşanmış kız da bekar . Gelme diyemedik ama kesinlikle istemiyorum eşim otel 1000 kişilik ne olacak gelseler gelsinler diyor benim eşimle 2. Tatilim daha 1 senelik evliyim istemiyorum ikna edemiyorum gelme diyemem diyor çözüm bulun ne olur düşünmekten kendimi yemekten sıkıldım
Dediğiniz gibi insanlar değiller nasıl desem onlr olmadan öğle yemeği yesek küsüp yüz asabilirler ya da odaya dinlenmeye gitseniz kapınızı çalıp hadi derler ama gelmiyorlar sonuca ulaştırdık teşekkür ederim yorumunuz içinbiraz düşünceli olunabilirdi. ama ben olsam dert etmezdim. koca otel.. onlar guneslenirken siz yemek yersiniz vs. herkes kafasına gore takılır, ayni otelde olmak sürekli birarada olmayı gerektirmez ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?