Tatil meselesi

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.059
5.193
723
Merhaba hanımlar ,

Tatilimizi kıştan ayırttık 16-21 eylül de eşimin halası fikrimizi dahi sormadan bende geleyim kızımla dedi kızı 28 yaşında halamızın eşi yok boşanmış kız da bekar . Gelme diyemedik ama kesinlikle istemiyorum eşim otel 1000 kişilik ne olacak gelseler gelsinler diyor benim eşimle 2. Tatilim daha 1 senelik evliyim istemiyorum ikna edemiyorum gelme diyemem diyor çözüm bulun ne olur düşünmekten kendimi yemekten sıkıldım

Biz başa başa olmak istiyoruz diye söyleyin eşiniz de destek olsun böle patavatsızca sormadan etmeden gelmeye kalkan biri buna alınamaz
İşte eşim onu söyleyecek yapıda birisi değil , ona göre saygısızlık olur bu yapamaz. 3 gündür bu konu yüzünden devamlı tartışıyoruz ve başka konu konuşmuyoruz. Otel dolmuş desek kendisi arar öylesine birisi yani düşünmesi gereken o düşüncesizlik eden de o ama huzursuz olan biz olduk

Birlikte de gitseniz zaten ayrı takılırsınız. Eger çözüm bulamazsaniz kendi kendinizi yemeyin diye yaziyorum ;(
Bilemiyorum ayrı takılır mıyız yani hala odanın kapısını çalıp hadi diyecek biri 5 kez konu değiştirdim 6. Kez ne kadar güzel olur beraber çok eğleniriz dedi , hiç cevap vermedim yine de anlamadı

İşte eşim onu söyleyecek yapıda birisi değil , ona göre saygısızlık olur bu yapamaz. 3 gündür bu konu yüzünden devamlı tartışıyoruz ve başka konu konuşmuyoruz. Otel dolmuş desek kendisi arar öylesine birisi yani düşünmesi gereken o düşüncesizlik eden de o ama huzursuz olan biz olduk
Koca sene beklediğim tatili de mahvetmelerine izin veremem o pat diye gelcez derken ayıp olmadımı huzurunuz kaçtı yoktan yere gerçekten eşinize ılımlı yaklaşın kızmadan güzellikle arkanızda olsun söyleyin birlikte biz başbaşa olmak istiyoruz bu kadar basit halaya fenalık değilki bu versin parasını nereye isterse üoraya gitsin yapışkanlık yapmasın

Koca sene beklediğim tatili de mahvetmelerine izin veremem o pat diye gelcez derken ayıp olmadımı huzurunuz kaçtı yoktan yere gerçekten eşinize ılımlı yaklaşın kızmadan güzellikle arkanızda olsun söyleyin birlikte biz başbaşa olmak istiyoruz bu kadar basit teyzeye fenalık değilki bu versin parasını nereye isterse oraya gitsin yapışkanlık yapmasın
Ben istemiyorum başbaşa olmak istiyorum dedim eşime , zaten otel büyük herkesin odası ayrı dedi tamam ayrı ama 5 gün boyunca hiç mi görüşmeyeceğiz akşam yemek saati onlara göre kahvaltı onlara göre hala bizden ayrı adım atmayacak ki 6 kez bana beraber çok eğlenceli olur dedi üstelik her söylediğinde sustum yorum yapmadım nasıl anlamaz bilmiyorum , gerekirse tatili iptal ettirelim dedim ciddiyetimi anlasın diye eşime tamam ettirelim dedi

Ben istemiyorum başbaşa olmak istiyorum dedim eşime , zaten otel büyük herkesin odası ayrı dedi tamam ayrı ama 5 gün boyunca hiç mi görüşmeyeceğiz akşam yemek saati onlara göre kahvaltı onlara göre hala bizden ayrı adım atmayacak ki 6 kez bana beraber çok eğlenceli olur dedi üstelik her söylediğinde sustum yorum yapmadım nasıl anlamaz bilmiyorum , gerekirse tatili iptal ettirelim dedim ciddiyetimi anlasın diye eşime tamam ettirelim dedi
Gerekirse bende gitmem madem mutsuz olucam o kadın ordan keyif alamasın diye gitmem teyzenin nosunu verin arıyayım çok kızdım kadına gençlerin arasında ne işin var diye söyliyevereyim

Hala ne alaka ?
Tekrar konuyu acarsa 'Saka yaptığınızı düşünmüştüm.Ciddimiydiniz?'diye boz diyeceğim de yapar misin bilmiyorum.
Veya eşinin işleri karışsın,belki biz iptal edebiliriz diye ucu açık bir şey uydurun.O da rezervasyon yapmaz belki

Gerekirse bende gitmem madem mutsuz olucam o kadın ordan keyif alamasın diye gitmem teyzenin nosunu verin arıyayım çok kızdım kadına
Valla hiç sormayın nasıl baş edeceğim bilmiyorum , tedirginim hergün gelecekler mi gelirler mi düşüncesiyle yaşamaktansa gitmeyeyim daha mantıklı , çok gerginim kv anlattım o da gelmesini istemiyor kızdı oğluna dedi ki iş sende bitiyor söyle gelmesinler diemiyor işte sonrada annemle çete olmuşsun diyor bana

Rezervasyonunuzu erteleyin derim,o gune kadar birsey demeyin hatta ertelediginizi soylemeyin iptal ettiginizi sansin ertelediginz tarihte kimsenin ruhu duymadan basbasa cikarsiniz tatile:) bence en mantikli cozum yolu bu...

Hala ne alaka ?
Tekrar konuyu acarsa 'Saka yaptığınızı düşünmüştüm.Ciddimiydiniz?'diye boz diyeceğim de yapar misin bilmiyorum.
Veya eşinin işleri karışsın,belki biz iptal edebiliriz diye ucu açık bir şey uydurun.O da rezervasyon yapmaz belki
Konuyu benim yanımda açmaz görüşmeyiz o güne kadar muhtemelen eşimi telefonda arar rezervasyon için ben zaten tavrımı belli ettim konuşmsdım sustum yok ya kadın anlamıyor yarın eşime bunu söyleyeyim izin sıkıntılı gidemeyebilirix desin tabi derse

Valla hiç sormayın nasıl baş edeceğim bilmiyorum , tedirginim hergün gelecekler mi gelirler mi düşüncesiyle yaşamaktansa gitmeyeyim daha mantıklı , çok gerginim kv anlattım o da gelmesini istemiyor kızdı oğluna dedi ki iş sende bitiyor söyle gelmesinler diemiyor işte sonrada annemle çete olmuşsun diyor bana
Kayınvalidenizin de biliyor madem o söylese. Olmazmı ki

Rezervasyonunuzu erteleyin derim,o gune kadar birsey demeyin hatta ertelediginizi soylemeyin iptal ettiginizi sansin ertelediginz tarihte kimsenin ruhu duymadan basbasa cikarsiniz tatile:) bence en mantikli cozum yolu bu...
Ertelemek de mantıklı 1 hafta sonrasına mesela söylemeden olabilir ... duymaması lazım çünkü kendi işi ne zaman olsa gelir o izin sıkıntısı yok kızı da çalışmıyor , en büyük sorun da kızı biraz sorunlu yani gözlemlediğim kadarıyla erkeklere fazla düşkün 3 kez boşandı ayıplamıyorum benim de 2. Evliliğim ama orda da huzur vermeyebilir

Kayınvalidenizin de biliyor madem o söylese. Olmazmı ki
Yarın ona teklif edeyim bakalım bayramda görümcem yazlık bölgede ona gideceğimiz zaman da ben gelicem dedi Kv aradı kalabalık gelinin annesi de geliyor dedi gelmedi . Belki halleder gene teşekkürler fikir için

Kayınvalideyle tatili anlayamazken hala ne alaka?
Annemle bile gitmem bu saatten sonra tatile, hala kim oluyor Allah aşkına? Daha neler deyip geçin açıklama yapmaya bile gerek yok

Back
X