- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi banahuzurgerek
istemediğinizi belirtin eşinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çocuğun altını almaktan dert yanmiyrm kuşa kuşa kakasi i temizledigimde oldu şikayet etmedim eşime sen temizle demedim...ayrıca benim ilk tatilin ben başbaşa bişey yapmak istiyrm zaten çok çok çık stresli bi yaşantım var azıcık güzel zaman geçirmek istiyrm...ne kdar garıp
bız her sene oldugu gıbı bu senede gayet tatılımıze gıttık
ustelık en delı dolu olan bıryere dıyeyım
sen bak, ben bakayım , benı dınlendır sen dınlen gıbı bır polemiğe gırmedık
bızımkıde 4.5 yasında
gayet onunla havuza gırdık cıktık eglendık
ha gayet keyfımıze bakmadıkmı baktık, uzun sure sonra orada renk renk ojelerden desenler yaptım kendıme
neyını kastınız anlamadım
ayretten 4 yasındakı cocugu gunde toplamda 4 kere tuvalete goturursunuzaltı ustu
ben çocuğu öyle güzel bağrına basıyorum ki ama bunu babasına duyduğum sevgi için değil allahtan korktuğum için ve o yavrunun suçu olmadığı için...ben bayrami çocukla geçirdim her fırsatta bol bol zaman gecirtmeye cakisiyorm...ama çocuk öyle hir hhal aldiki artık babsinin yanına otursam kalk diye bağırıyor en ufak şeye ağlıyor gece yan yana yatirmiyor bizi artık...ben acinmak içinde yazmadim sadece sağlıklı düşünceleri görmeye ona göre hareket etmeye cakisiyrm
ben dogurana kadar başbaşa yapabilcegimiz herşeyi yapalım tabiki cocuguda tatile goturrz ama hafta sonu istese zaman ayırıp cumadam pazara kadar gayet güzel niyetlere goturr amaç çocukla tatilseistemediğinizi belirtin eşinize
haklısınız ekran başından tam ifade edilmiyor...ben çocuğun bizde olduğu günlerde faaliyet yapmaya cakisiyrm yemeğe götürmek olur park olur gezdirmek olur şehre yakın bi yerde hafta sony tatili olur ama esim yoğun çakıştığı için veya bazende zaman ayırmak istemediği için yapamıyoruz çoğu zaman...zaten birlikte dışarı çıksak çocuk aglasa sen sustur diyor ilgilenmiyr benimde sabrın taşıp kizinca bagirma millet bakıyor diyor..çocuk her gördüğüne ağladığı için bişey görüp aglasa çeksene çocuğu gösterme diyip azarkiyor...ben alışveriş merkeİnden eve agkayark geldiğimi biliyotm çocuk oyuncak için ağladı ben bakmamisim rezil etmiş bizi diye bana bağırıp ağladığını biliyrmYargılamış gibi oldumsa özür dilerim. Maalesef ekran başından yanlış anlayabiliyoruz bazen anlatılmak istenenleri.. Bu durumu eşinizle paylaştınız mı peki ? Çocuğun piskolojisinin bozuk olduğu çok belli ki bence normal de.. Hani sadece tatil değil de genel anlamda çocuğun iyi olması için bir şeyler yapılsa ? Babası ne der ?
haklısınız ekran başından tam ifade edilmiyor...ben çocuğun bizde olduğu günlerde faaliyet yapmaya cakisiyrm yemeğe götürmek olur park olur gezdirmek olur şehre yakın bi yerde hafta sony tatili olur ama esim yoğun çakıştığı için veya bazende zaman ayırmak istemediği için yapamıyoruz çoğu zaman...zaten birlikte dışarı çıksak çocuk aglasa sen sustur diyor ilgilenmiyr benimde sabrın taşıp kizinca bagirma millet bakıyor diyor..çocuk her gördüğüne ağladığı için bişey görüp aglasa çeksene çocuğu gösterme diyip azarkiyor...ben alışveriş merkeİnden eve agkayark geldiğimi biliyotm çocuk oyuncak için ağladı ben bakmamisim rezil etmiş bizi diye bana bağırıp ağladığını biliyrm
anne düğüne gidicek arayıp çocuğu sen bakarmisin ben düğüne gidicem rahat durmuyor diye bilen biri...sigamamk değil sadece ben bi insanım yirmi iki yaşındayım hayatımın hatasını bu evliliği yaparak yaptım belkide...ve ben gerçekten köle gibi oldum..artık bu durumdan kurtulmak istiyrm genç bi insanım esim bekarken kırk taklayla evlenmek istedi benimle kapimda sabahları annem vermek istemedi diye...ben çocuğu yok sayalım bakmam demiyrm ki en iyi şekilde bakiyrm allah şahit...ama azıcık evliligimin tadını çıkarmak istiyrmBen anlamadim kendi oz annesine babasi bu hafta işimiz var bu haftalık boyle olsun döndüğümde telafi edeceğim neden diyemiyor?
Annesi ne yapiyor neyle meşgul derdi ne ben anlamadım...
Bir cocuk uç koca kisinin yanina siginamadi bir turlu bana dert oldu artik
benim burda nasıl hitap ettiğim önemli değil çocuk diye hitap etmişim veya başka şekilde mühim olan benim ona nasıl yaklastigimdir yani lütfen kelimeye tailmayimKoca koca kadınlar -kimimiz de annedir muhakkak- burada çocuğa kim bakacak diye tartışıyoruz , sizin içinde zordur durum anlıyorum ama ben çocuğa çok üzülüyorum. Kaç topic oldu adı da çocuk kaldı. "Çocuk"
evet tabiki çocuk bizde gelip kalacak babasıyla zaman geçirecek amababasi benim onun karısı olduğumu beni köle olarak almadığını ve benimde başbaşa olamk isteyeceğini anlamalı suan acayip gerildim valla ağlamak istiyrm bu konu en sonunda kavga sebebimiz olacak..anası zaten çocuğu komple vermeye calisiyr iyice kopucazBaşbaşa tatile çıkmayı istemeniz konusunda sizi anlayabiliyorum. Sonuçta çocuğun velayeti annede olduğu için kendinize özel bir alanınız olacağını düşünerek evlenmiş olabilirsiniz. Ama eski konularınızdan da anladığım kadarıyla çocuğun sorumluluğu ziyadesiyle üzerinize kalmış. Elbette haftanın belli günleri gelip babasında kalması, hem eşinizin hem de o yavrucağın en doğal hakkı. Ama öyle bir hal almış ki anneden çok anne olmuşsunuz, özel paylaşımınız kalmamış.
Şayet siz evlenirken çocuğun velayeti babasında olsaydı ya da eşiniz size durumun böyle olacağını net bir şekilde belirtseydi yorumum farklı olurdu. Çünkü o zaman herşeyi kabullenerek evlenmiş olacaktınız.
demiştim evet haklsin diyip tatil zamanı gelince çocuğa götürelim dediÇocuğu istemediğinizi söylerseniz büyük bir ihtimal ters teper.
Ama uygun bir zamanda tatlı dille baş başa çıkabilir miyiz bu tatile seninle olmayı özledim vs diyin
nıye sız yarın oburgun kendınız cocuk dogurdugunuzda o zaman kendınızı evdekı komsu kadın yerıne koyacaksınızevet tabiki çocuk bizde gelip kalacak babasıyla zaman geçirecek amababasi benim onun karısı olduğumu beni köle olarak almadığını ve benimde başbaşa olamk isteyeceğini anlamalı suan acayip gerildim valla ağlamak istiyrm bu konu en sonunda kavga sebebimiz olacak..anası zaten çocuğu komple vermeye calisiyr iyice kopucaz