Tatil Öncesi İki Haftada Benimle Beraber En Az 4 Kilo Vermek...

4 kilo veremedim bugün için 3 kilo verdim.62800 ile başladım 59800 üm 3000 Gr vermişim.Tatilden 63 le dönerim diye tahmin ediyorum 20 gün iznimiz var + kurban tatili var çünkü.Daha çok verebilirdim arkadaşlar ama geçen hafta dondurma ve cips kaçamağım olduson 3 gün fındık çok yedim almadımda vermedimde dün toplayabildim ancak yani.Yani 2 haftada 4 verebilirdim.Az kilo vermem benim hatam.Tecrübe ile sabit ki protein ve sebze ile beslenip günde yarım saat yürüyüş ile haftada 1400 Gr vermişliğim var.Hepinize tartıda bol eksiler diliyorum

Ben de sabah 62.2 idim.
Oğlumun saat 10.30 ta yüzme kursu oldugundan ona kahvalti yaptirdim.Bir taraftan esim öglene yesin diye barbunya yaptim.Benim sabah kahvaltim da
çökelekli bir yumurta
Domates
Eksi mayali ekmek(avuc icimin yarisi kadar)
Az önce 1-2 dilim karpuz yedim
Aslinda koca bir tabak yerdim de son birkac gündür meyve ve seker konusunda kendimi kisitladigim icin karpuzun tadi kötülesmis.mecbur az yedim.

Aksama da barbunya yogurt salata var.Insallah gün böyle biter.Inanin davet etmem gereken misafirim var.yememek icin davet etmiyorum.en azinda 60.9a kadar misafir yok.

Afiyet olsun canım.Ekşi mayalı ekmek istiyorum bende bulamıyorum.Çok doyurucu ve güzel bir ekmek o.İlk hafta KV lerdeyiz ikinci hafta benim ailemde sonra tatile geçeceğiz.Misafirlikte yemek talep etmem ama ekmek hamur işi ve tatlı tüketmemek elimde.Dikkat edeceğim.Misafir varken diyet çok zor gerçekten.

Yani ben kendim hamur isi canavariyim.Galiba aldigim son 600-700 gr.i 2-3 gün üstüste agirladigim misafirlere borcluyum.tatlilar,hamur isleri,cerezler...heosi de aksam 9 dan sonra.iki kati kaloriyle vücutta.hooppp yag olsun.insana bizim yemekler kilo aldirmiyo.zeytinyagli yanina cacik doyuyorsun zaten.

Aynen canım bende hamur işlerine bayılırımBenide onlar şişirdi, bir kere şişincede şişmeye devam ettim.76 da gelebildim kendime :))

Günaydinnnnn
62.1 ile güne merhaba.Artik bundan sonra gramla ilerlerim.Gercek kilomdayim.Şu an kahvaltimi yapiyorum:
2 hasl.yumurta
7-8 adet zeytin
Zeytinyagli cökelek
Salatalik
Domates

Günaydın arkadaşlar 59700 Gr la tatile çıkıyorum.15 günde 3100 Gr verdim.Tatilde yediklerime dikkat etmeye çalışacağım.Tatil sonrası aldıklarımı vermek için yine diyet yolu gözüküyor :))

Günaydinnnnn
62.1 ile güne merhaba.Artik bundan sonra gramla ilerlerim.Gercek kilomdayim.Şu an kahvaltimi yapiyorum:
2 hasl.yumurta
7-8 adet zeytin
Zeytinyagli cökelek
Salatalik
Domates
Afiyet olsun canım Gerçek kilona gelmene sevindim.

10 da kahvalti
13.30 civari 2 şeftali
16 civari yani aksam yemegim
Yogurtlu semizotu
1 kase barbunya
Az bir sey ekso mayali ekmek

17.30 yarim avuc tuzlu leblebi

Saat 21 gibi 5-6 adet üzüm(yemesem iyiydi ya)
Bugünü de iyi kapattim sanki

62.1 ile günaydin kizlar.dedigim gibi gramla oynamalar basladi.işin kötüsü karnimin ici cok şiş.midem mi bagirsaklarim mi anlamiyorum.uyaninca bile bir rahatsizlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…