Tatil Öncesi İki Haftada Benimle Beraber En Az 4 Kilo Vermek...

Merhaba kızlar.
Ben de geldim.Biz de Kurban Bayrami öncesinde 2-3günlük bir otel tatili,ardından Antalya'ya Kurban Bayrami icin esimin ailesinin yanina gidecegiz.Sizle beraber motive olmak eminim bana iyi gelecek.
Hemen özetleyeyim kendimi:
Boy:1.65
Yas:33
Kilo:Ne desem bilemedim
62.5civariydi.Bugün sabah 63.5 cikti.
Son 3 gündür agirladigim misafirlerden kalan 1 kg mu yoksa,regli öncesi ödem mi bilmiyorum ama buradaki baslangici 63 desem olur heralde.
Ramazanda ne güzel 61 in altina inmistim.Sizle beraber ben de sağlıkla zayiflamak istiyorum,tabii siz de beni kabul ederseniz.
 
Hoşgeldin canım.Ödemdir o regli öncesi bendede oluyor.Ben protein ve sebze ile besleniyorum diyetimde.Karbonhidrat ve tatlı tüketmiyorum.Biraz zor ama alıştım artık.2,5 kilo verdim bir haftada tabi çoğu ödem cumaya kadar ne verirsem artık.Umarım ucundan da olsa 58 i görebilirim.Sen hangi diyeti yapıyorsun nasıl besleniyorsun.Hedefin kaç?
 
Teşekkürler canim. Ben hiçbir zaman öyle çok zayıf bir insan olmadım.Çok büyük kilolar da görmedim hep balık etli yedim.onun için 60ta sabit kalmak birinci hedefim.7 yasinda oglum var.63ile hamile kalip 14 kilo ile hamileligimi tamamlamistm.dogumdan kalan 5 kiloyu da 1.5 yilda verdim.
Ben cani sıkılınca yiyenlerdenim.yani abartmasam bile vücut direkt kilo tutuyor.Bir de mayali hamur isleri hic iyi gelmiyor bana.
Yalniz tam bir boga burcuyum.Cok istahliyim ve yemek-pasta-börek yapmayi da yemeyi de seviyorum.
Dün aksam tartidaki rakam beni kendime getirdi.Zaten tam anlamiyla kendimi rahat birakmis degildim.kismi olarak dikkat ediyirdum ama disiplin yoktu.Insallah sizle beraber düzenli bir beslenme uygulayabilrim.Dedigim gibi yemegi cok seven biri olarak karataymis dukanmis benlik degil.eger aklima dolma yemeyi koyduysam o dolma yapilr ve yenir.Yemezsem mutlu olamam.Ama bu kilo verme dönemlerinde yedigim saatin önemli oldugunu biliuorum.Izleyecegim yolun ana hatlari:
Sabah kahvalti yapilacak
Aksam en gec 6da yemek yenmis olacak.gece mide gurultusuyla uyunacak.
Tarcinli su
Biberiyeli su gibi sular ve sade su icilecek.su icmeyi unutanlardanim.
Ayrana agirlik vrecegim yemeklerde
Biraz da hareket tamamdir
Sizce?
 
Bende boğa burcuyum yemek yemeye bayılırım.Dediğin şeyler bendede geçerli canım.6 da yemek işini bitirmeye karar vermen çok iyi olmuş.Yarım saat kadar da hareket eklesen tam olur bence.Kolay gelsin bize tartıda bol eksilerimiz olsun.
 
Sabah kahvaltım
Bir haşlanmış yumurta
Avuç içim kadar kaşar peyniri
Sütlü kahve
10-15 tane taze fındık
 
Akşam üzeri pazara gideceğiz yürüyerek+Yemekten sonra yarım saat tempolu yürüyüş yapacağım
 
Yalniz tebrik ederim bir haftada 2.5 kilo süper.
Sen neler yaptin anlatir misin? Gerci tüm sayfalari okudum ama olsun.Burasi ne kadar aktif olursa o kadar motive olunuyor.En önemlisi kendimizi burada daha bir sorumluluk sahibi hissediyoruz.
Benim günün özeti:
Kahvalti:saat 11 de
Çökelekli 2 yumurtali omlet zeyyinyagli
Zeytinyagindan pek kismiyorum.
Domates
Biber

Sabahlari uyanir uyanmaz kahvalti yapmayi sevmiyorum.ama bugün fazlasiya gec kaldi.

Saat 2de
3 kirmizi erik

Şu an acim aslinda.
Saat 4te aksam yemegi
Börülce
Cacik
1 dilm cavdar ekmegi
 
4 yıla kadar bende 64 ün üstüne hiç çıkmamıştım.karatay diyeti ile 76 dan 70 e 70 den 60 indim canım.Şimdi protein ve sebze ile besleniyorum.Et+salata+bol yoğurt+etten sıkılınca bakliyat yiyorum. Her fırsatta heryere yürüyerek gidiyorum.Mutlaka hergün yarım saat tempolu yürüyüş yapıyorum. Afiyet olsun bu arada ekmek hariç menün benimkilere benziyor.
 
İyiyim canım sen nasılsın? Hoşgeldin bu arada buralar çok tenha.58 e gidiyorum bakalım 58500 ü görmeye çabalıyorum.Senin nasıl gidiyor diyet?
ben de iyiyim çok şükür. ben 3 haftadır bir ileri bir geriyim. ama 80.0 e indim. çok ilerlemedim yani. inşallah 7 ler gelecek artık.

5 ler güzel rakamlar. inşallah görürsün canım. şanslısın o kilodasın kıymetini bil valla.

geçen gün zayıfken aldığım pantalonlarımı buldum. hüzünlendim. içim bir hoş oldu. umarım 7 ler sonra da 6 lar hayırlısıyla ve sağlıkla gelir
 
Bu sıcaklarda diyet yapmak çok zor Allah kolaylık versin.Bende tatile çıkıcaz diye inat ettim.Yoksa artık çok yoruldum diyet yapmaktan.80 i gördüğüne çok sevindim canım.Belki hafta sonu 79 u görürsün görürsen banada yaz.İnşallah tez vakitte istediğin kiloya ulaşırsın canım
 
Akşam yemeğim
Fırında 5 köfte+2 biber+soğan
Marul salatası
Soğan biber mantar kavurma (mantar suyunu çekene kadar)
Bir çerez kasesi yoğurt
 
2 gündür lavabo görmemiştim tavuk göğsü beni kötü etkiliyor hafta sonu yoğurtta yiyemedim komple kötü oldu.Bugün bol sebze ve yoğurt yedim.Sabaha 59 u görürüm inşallah.Görürsem paylaşırım.
 
selammm

maşallah sana 2,5 kilo vermişin
herhalde senin verdiğini ben almışımm başkasına vereydin ya arkadaşımmm
Ödemdir o canım benim İki gün karbonhidrat ve tatlı yeme hemen iner aşağı o rakam.
 
Öğlen kahvaltı yaptım
3 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
10-15 taze fındık
Bugün canım çok tatlı çekti 2 gün kurusu yedim kesmedi bir yemek kaşığı kadar tahin helvası yedim.Karatayda yasak değil ama zayıflama döneminde değil tabiiki.Yarına artısı eksisini görürüm.
 
Akşama kırmızı mercimek haşladım.Bol yeşillikli ,ekşili acılı salatasını yapacağım.Bir nevi kısır yani.Bir kasede yoğurt yerim.Farklı birşey yersem yazarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…