Tatil Öncesi İki Haftada Benimle Beraber En Az 4 Kilo Vermek...

Bugün de 59 u göremedim ama 60100gr ı gördüm :) Görmedikçe sinirleniyorum.Allah tan bu günlüğü açtım yoksa bırakırdım öfkeden.Ne 59 muş yav

Pes etmek yok kizlar.Ben de dün yorgun olunca erken yattim.aksamüstü yaxdiklarimin yaninda kacamaklar yaptim.sabah kalktigimda 63 idim.ama en önemlisi kendimi hafif hissettim.

Bugünku menu
Kahvalti
1 yumrta cökleklekten omlet
Yarim domates
Biber

Öglen
Acur (salatalik gibi bir sey)

Aksam yani biraxdan
Lahmacun
Icini kendim haxrladim
Ayran
Salata

Ara
5-6 uzum
Orta T.kahvesi
2 adet bisc.mood

Eger lahmacunu abartmazsam süper olcak
Catlayincaya kadar yiyesim geliyor.

Spor yapmadim ama cok aktif bir gundu.Ordan oraya kosturdum.Yarin da kursum var.yine kosusturmaca olur.esim geldi simdi yemek vakti

Afiyet olsun canım.Lahmacuna bayılırım 3 den aşağısı kesmediğinden hiç bulaşmıyorum :)) Umarım benim gibi çok yemezsin.

Bugün midemde kara bir delik vardı sanki.Koca bir salata kasesi kırmızı mercimek salatası yedim, yetmedi koca bir kase yoğurt yedim, yetmedi 2 gün kurusu,oda yetmedi 10-15 tane taze fındık Mide fesadı geçircemYarım saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.Bu yemeklerle yarın 59 olurmuyum zor...yani..İyi akşamlar yarın tartıda bol eksilerimiz olsun

Insallah 59 u görürsun canim.bakalim ben kaci görurum.su an 64.5la geceyi tamamliyorum.ben bu rakamlari kac aydir gormuyordum.boyle bir anda sisiyorum ya.nasil bir bünye var anlamadim.ama bi regli olsun bitsin esas o zaman kesecegim kenfime cezami

Sağol canım inşallah görürüm.Regli öncesi kilo artışı normal stres yapma boşyere canım.

Bugünde 59 yok tartıda sebebini hemen yazayım.Son 2-3 gündür yediğim günde en az yarım kilo taze fındık Bugün onu komple kesiyorum.Başka bir açıklaması yok yani.Benim şuan 59600 falan olmam lazımdı çok kızdım kendime

Tabi yarim kilo findik az degil.O da neden olmus olabilir.Eger 60 kirilma noktansa 60 altina düsmen de zorlamiz olabilr.Biki caylarina yùklen birax olmazsa.

Sabah 62.6 ve regliii

Bugùn sabah kalkamadim.Okula gittigimde ekmegin burnundaa biraz krem peyni kahvaltim oldu.
Öglen
Biraz yogurt ve sehriye corbasi 2 ceviz annemde yedim
15.30 aksam yemegi
2 lahmacun
Salata
Ayran
2 yemek kasigi vardir hazir dondyrma

Insallah kapattim gunu.Simdi biraz uyurum.az birax halsizlik var.

Evet midem guruldamaktan helak olsa da yemiyorum.Açımmmmm.Ama yemek yok.Sabah güzel bir kahvalti yapmanin hayaliyle kendimi motive ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…