Evet canım 60100gr mım yarın 59 u görürüm inşallahtartıldın mı
Aynen canım.bişey kalmamış ki 200 gr cık
Afiyet olsun canım.Lahmacuna bayılırım 3 den aşağısı kesmediğinden hiç bulaşmıyorum :)) Umarım benim gibi çok yemezsin.Bugünku menu
Kahvalti
1 yumrta cökleklekten omlet
Yarim domates
Biber
Öglen
Acur (salatalik gibi bir sey)
Aksam yani biraxdan
Lahmacun
Icini kendim haxrladim
Ayran
Salata
Ara
5-6 uzum
Orta T.kahvesi
2 adet bisc.mood
Eger lahmacunu abartmazsam süper olcak
Catlayincaya kadar yiyesim geliyor.
Ayni ben 2 adet ici bol salatayla yedim.yesem daha yerdim ama sabah kahvaltida da yiyebilirim diye yemedim.Gözüm doymuyor arkadasAfiyet olsun canım.Lahmacuna bayılırım 3 den aşağısı kesmediğinden hiç bulaşmıyorum :)) Umarım benim gibi çok yemezsin.
Insallah 59 u görürsun canim.bakalim ben kaci görurum.su an 64.5la geceyi tamamliyorum.ben bu rakamlari kac aydir gormuyordum.boyle bir anda sisiyorum ya.nasil bir bünye var anlamadim.ama bi regli olsun bitsin esas o zaman kesecegim kenfime cezamiBugün midemde kara bir delik vardı sanki.Koca bir salata kasesi kırmızı mercimek salatası yedim, yetmedi koca bir kase yoğurt yedim, yetmedi 2 gün kurusu,oda yetmedi 10-15 tane taze fındıkMide fesadı geçircem Yarım saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım.Bu yemeklerle yarın 59 olurmuyum zor...yani.. İyi akşamlar yarın tartıda bol eksilerimiz olsun
Oy oy oyAyni ben 2 adet ici bol salatayla yedim.yesem daha yerdim ama sabah kahvaltida da yiyebilirim diye yemedim.Gözüm doymuyor arkadas
Sağol canım inşallah görürüm.Regli öncesi kilo artışı normal stres yapma boşyere canım.Insallah 59 u görürsun canim.bakalim ben kaci görurum.su an 64.5la geceyi tamamliyorum.ben bu rakamlari kac aydir gormuyordum.boyle bir anda sisiyorum ya.nasil bir bünye var anlamadim.ama bi regli olsun bitsin esas o zaman kesecegim kenfime cezami
Tabi yarim kilo findik az degil.O da neden olmus olabilir.Eger 60 kirilma noktansa 60 altina düsmen de zorlamiz olabilr.Biki caylarina yùklen birax olmazsa.Bugünde 59 yok tartıda sebebini hemen yazayım.Son 2-3 gündür yediğim günde en az yarım kilo taze fındıkBugün onu komple kesiyorum.Başka bir açıklaması yok yani.Benim şuan 59600 falan olmam lazımdı çok kızdım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?