Bildiğiniz önerebileceğiniz var mı?Assos kadırga koyunda ve assos limanda her şey dahil otelleri bulabilirsiniz.
Bildiğiniz önerebileceğiniz var mı?Assos ve ayvalıkta var
Malesef öneremem gitmedim çünkü ama ayvalık memleketimBildiğiniz önerebileceğiniz var mı?
Bildiğiniz önerebileceğiniz var mı?
Fiyatlara baktım bir Karadeniz kıyısında bir otel iki gece için 1000 Euro fiyat çekmiş . Neden İstanbul’a yakınım diye . Çanakkale vs de öyle . Turizmde hizmet almak için Antalya’ya gidin , hem çok daha uygun hem de tatilin denizin hakkını vermiş olursunuz. Ben olsam hiç düşünmem Antalya’ya giderim. Tercihim Kemer , Belek , Beldibi olurduMerhaba herkese
Daha önce İstanbul’a gittim 3gün gezdik çok çok hızlı koşturmacalı geçti tekrar İstanbul’a gitmek istiyorum küçük bebeğimin orda doğumgününü de kutlamak istiyorum sembolik de olsa..İstanbul’a aşık biri olarak…
Buraya kadar tamam.
Orda 4-5 gün kaldıktan sonra deniz tatili yapmak istiyoruz eşim ve ikiz kızlarım için geçen yıl Antalya’ya gitmiştik her şey dahil 5yıldızlı çok güzel bi otele gitmiştik yine o tarz bi yer olsun yemek şu bu derdi olsun istemiyorum
Sormak istediğim şu Balıkesir Yalova Çanakkale civarı bir yerde bildiğiniz bahsettiğin tarzda her şey dahil oteller var mı çünkü İstanbul dönüşü gideriz yakın olan bi yer olsa güzel olur Antalya’ya kadar inmek zorunda kalmayız.
Yoksa bu işi gerçekten profesyonel olarak yapan Akdeniz mi ? Tecrübeli hanımlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Ay kesinlikle şuan baktım her sene sidede gittiğimiz ultra herşey dahil otelden daha pahalı fiyatlar. Mantıklı değil krallar gibi antalyada tatil yaparız o paralaraFiyatlara baktım bir Karadeniz kıyısında bir otel iki gece için 1000 Euro fiyat çekmiş . Neden İstanbul’a yakınım diye . Çanakkale vs de öyle . Turizmde hizmet almak için Antalya’ya gidin , hem çok daha uygun hem de tatilin denizin hakkını vermiş olursunuz. Ben olsam hiç düşünmem Antalya’ya giderim. Tercihim Kemer , Belek , Beldibi olurdu
Hep mutlu olun masallahMerhaba herkese
Daha önce İstanbul’a gittim 3gün gezdik çok çok hızlı koşturmacalı geçti tekrar İstanbul’a gitmek istiyorum küçük bebeğimin orda doğumgününü de kutlamak istiyorum sembolik de olsa..İstanbul’a aşık biri olarak…
Buraya kadar tamam.
Orda 4-5 gün kaldıktan sonra deniz tatili yapmak istiyoruz eşim ve ikiz kızlarım için geçen yıl Antalya’ya gitmiştik her şey dahil 5yıldızlı çok güzel bi otele gitmiştik yine o tarz bi yer olsun yemek şu bu derdi olsun istemiyorum
Sormak istediğim şu Balıkesir Yalova Çanakkale civarı bir yerde bildiğiniz bahsettiğin tarzda her şey dahil oteller var mı çünkü İstanbul dönüşü gideriz yakın olan bi yer olsa güzel olur Antalya’ya kadar inmek zorunda kalmayız.
Yoksa bu işi gerçekten profesyonel olarak yapan Akdeniz mi ? Tecrübeli hanımlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Özelden bana yazar mısınız sizin oteli :) inceleyeyim geçen yılki otelimizle kıyas yaparımAy kesinlikle şuan baktım her sene sidede gittiğimiz ultra herşey dahil otelden daha pahalı fiyatlar. Mantıklı değil krallar gibi antalyada tatil yaparız o paralara
Yaa çok teşekkür ederimHep mutlu olun masallah
Teşekkür ederim ama bunlar sadece oda ya da sadece kahvaltı
Teşekkür ederimAssos kadırga koyunda ve assos limanda her şey dahil otelleri bulabilirsiniz.
Sanırım öyle yapacağız tekrarEge tarafında güzel oteller vardır ama her şey dahil konseptte profesyonellik ve çeşitlilik açısından Akdeniz özellikle Antalya çok daha iyi. Gerçek tatil havası istiyorsanız bence Akdeniz tercih edilmeli.
Daha önceki tatillerimizi öyle yaptık ya otel ya pansiyon vs ama geçen yıl ilk defa bebekliydim diye 5yıldızlı her şey dahil bi otele gittik ondan sonra da artık tatil yapacaksam böyle yaparım dedim :) diğer türlü yemek yapmak var ya da dışarda düzgün bi yer aramak bulmak vs her şey dahil otelde içecekten yemeğe dondurmadan tatlıya her şey sınırsız havuz aqua her şey ayağının altında çocuğu eğlendirmek gibi bi derdim yoktu keşke herkes hayatında bir kere deneyimlese :) çok özel hissediyorsunuzBenim bildiğim yok ya. Her şey dahil değil de oralarda pansiyon ya da oda kahvaltı yaygın gibi görmüştüm
Antalyada gittiğimiz oteli mi?Özelden bana yazar mısınız sizin oteli :) inceleyeyim geçen yılki otelimizle kıyas yaparım
EvetAntalyada gittiğimiz oteli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?