Tatil önerisi ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.214
5.104
723
Merhaba herkese
Daha önce İstanbul’a gittim 3gün gezdik çok çok hızlı koşturmacalı geçti tekrar İstanbul’a gitmek istiyorum küçük bebeğimin orda doğumgününü de kutlamak istiyorum sembolik de olsa..İstanbul’a aşık biri olarak…
Buraya kadar tamam.

Orda 4-5 gün kaldıktan sonra deniz tatili yapmak istiyoruz eşim ve ikiz kızlarım için geçen yıl Antalya’ya gitmiştik her şey dahil 5yıldızlı çok güzel bi otele gitmiştik yine o tarz bi yer olsun yemek şu bu derdi olsun istemiyorum

Sormak istediğim şu Balıkesir Yalova Çanakkale civarı bir yerde bildiğiniz bahsettiğin tarzda her şey dahil oteller var mı çünkü İstanbul dönüşü gideriz yakın olan bi yer olsa güzel olur Antalya’ya kadar inmek zorunda kalmayız.
Yoksa bu işi gerçekten profesyonel olarak yapan Akdeniz mi ? Tecrübeli hanımlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Benim bildiğim yok ya. Her şey dahil değil de oralarda pansiyon ya da oda kahvaltı yaygın gibi görmüştüm

Ege tarafında güzel oteller vardır ama her şey dahil konseptte profesyonellik ve çeşitlilik açısından Akdeniz özellikle Antalya çok daha iyi. Gerçek tatil havası istiyorsanız bence Akdeniz tercih edilmeli.

Fiyatlara baktım bir Karadeniz kıyısında bir otel iki gece için 1000 Euro fiyat çekmiş . Neden İstanbul’a yakınım diye . Çanakkale vs de öyle . Turizmde hizmet almak için Antalya’ya gidin , hem çok daha uygun hem de tatilin denizin hakkını vermiş olursunuz. Ben olsam hiç düşünmem Antalya’ya giderim. Tercihim Kemer , Belek , Beldibi olurdu

Ay kesinlikle şuan baktım her sene sidede gittiğimiz ultra herşey dahil otelden daha pahalı fiyatlar. Mantıklı değil krallar gibi antalyada tatil yaparız o paralara

Hep mutlu olun masallah

Ay kesinlikle şuan baktım her sene sidede gittiğimiz ultra herşey dahil otelden daha pahalı fiyatlar. Mantıklı değil krallar gibi antalyada tatil yaparız o paralara
Özelden bana yazar mısınız sizin oteli :) inceleyeyim geçen yılki otelimizle kıyas yaparım

Ege tarafında güzel oteller vardır ama her şey dahil konseptte profesyonellik ve çeşitlilik açısından Akdeniz özellikle Antalya çok daha iyi. Gerçek tatil havası istiyorsanız bence Akdeniz tercih edilmeli.
Sanırım öyle yapacağız tekrar
Günlerdir bakıyorum da geçen yıl Antalya’da gittiğimiz otel gibi oteller çok az.( hem her şey dahil hem aqua parklı hem havuz + denize sıfır) Olan da Akdeniz’de.
Bana kalsa o otele giderim direkt riske atmam paramı da tatilimi de :) ama eşim başka yerleri deneyimlemek lazım diyor bakalım artık :)

Benim bildiğim yok ya. Her şey dahil değil de oralarda pansiyon ya da oda kahvaltı yaygın gibi görmüştüm
Daha önceki tatillerimizi öyle yaptık ya otel ya pansiyon vs ama geçen yıl ilk defa bebekliydim diye 5yıldızlı her şey dahil bi otele gittik ondan sonra da artık tatil yapacaksam böyle yaparım dedim :) diğer türlü yemek yapmak var ya da dışarda düzgün bi yer aramak bulmak vs her şey dahil otelde içecekten yemeğe dondurmadan tatlıya her şey sınırsız havuz aqua her şey ayağının altında çocuğu eğlendirmek gibi bi derdim yoktu keşke herkes hayatında bir kere deneyimlese :) çok özel hissediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…