Tatil otel önerileri.

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Hanımlar, pandemiden yavaş yavaş çıktığımızı dertlerimizin daha da hafiflediğini düşünüyorum.
Tüm hanımlar güzel bir tatili haketmiştir, bunu diliyorum
Bu yıl için olmasa da, otel olaral gidipte memnun kalanlar oteli yazabilir mi? Veya gidilmesi gereken şehri?
Sağa sola soracağıma kk’ ne sormak istedim.
Otel önerilerinizi bekliyorum
Faydalı bir başlık olacaktır. Forumda bu başlıkta açılan konular genelde görülmemiş, bence burada görülür.
Önerilerinizi bekliyorum

sakin bir tatil isteğiniz varda, Fethiye ölüdeniz Manaspark oteli öneririm. Private odası. Çok memnun kaldığım kendine ait havuzu olan jakuzili oda. Yemekleride gayet yeterli ve güzeldi

Bu yazı tatil önerisi konularıyla geçireceğiz sanırım. Son bir haftada 4 konu falan açıldı tatilli.

Mune otel ismi vermek yasak mı? Bolca bu konular çıkacak karşımıza belli ki, bilelim de yazalım.

Gerçekten reklama girermi acaba bende düşünerek yazdım ama birkaç yerde öneri görmüştüm ondan yazıyım dedim bende

Yok yaaa isim veren çok var bence reklama girmemeli, ne anladım bu işten reklam olacaksa. Burda doktor önerisi her şeyin önerisini isteyen var.
Yani ama bilemedim yine de bazı şeylerde reklam gibi olabiliyor ama yine de Mune abla bizi bilgilendirir. Eğer reklama girerse cezamı çekerim

Önceki senelerde otel isimleri var, ben de bunu gözlemleyerek açtım konu
Ben yine de tedbirli olayım. Zaten otellerin durumları her sene değişir, bir sene memnun kaldığınız otelden bir sonraki sene nefret edebilirsiniz.

Türkiyenin en iyi otelleri belektedir. Para varsa, otel tatili yapılacaksa ilk belek otellerine bakılmalı. Alanı geniş, orman içinde, plajları devasa, denizi güzel, 937155 havuzu olan otellerdir çoğu. Dandik otel animasyonları yoktur. Her akşam ayrı ayrı mekanlarda her zevke hitap edecek farklı animasyonları olur. Bir tarafta müzikal varken diğer uçta konser olur, bir başka yerde jimnastik gösterisi vardır vs. Ama dediğim gibi pahalıdır.

Sueno deluxe Belek çok güzel. Ama Belek’te olan sakın Side de olanı tercih etmeyin. Zaten Belek otellerinin hepsi çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…