Balayı otelimdiiii :)sakin bir tatil isteğiniz varda, Fethiye ölüdeniz Manaspark oteli öneririm. Private odası. Çok memnun kaldığım kendine ait havuzu olan jakuzili oda. Yemekleride gayet yeterli ve güzeldi
Gerçekten reklama girermi acaba bende düşünerek yazdım ama birkaç yerde öneri görmüştüm ondan yazıyım dedim bendeBu yazı tatil önerisi konularıyla geçireceğiz sanırım. Son bir haftada 4 konu falan açıldı tatilli.
Mune otel ismi vermek yasak mı? Bolca bu konular çıkacak karşımıza belli ki, bilelim de yazalım.
Önceki senelerde otel isimleri var, ben de bunu gözlemleyerek açtım konuBu yazı tatil önerisi konularıyla geçireceğiz sanırım. Son bir haftada 4 konu falan açıldı tatilli.
Mune otel ismi vermek yasak mı? Bolca bu konular çıkacak karşımıza belli ki, bilelim de yazalım.
Yok yaaa isim veren çok varben gideyimde gururumla kendimi şikayet ediyim hak yerini bulsun
Yani ama bilemedim yine de bazı şeylerde reklam gibi olabiliyor ama yine deYok yaaa isim veren çok varbence reklama girmemeli, ne anladım bu işten reklam olacaksa. Burda doktor önerisi her şeyin önerisini isteyen var.
Orada kaldiginiz bir ev falan mi vardı?Mersin Susanoğlu der,başımı alır giderim ahey ahey
Otelde kaldık biz. Apart evler hem zaman kaybı hemde zor. Otelde yemeğin hazır,açık büfe hemde denize 20 metre ileride.Orada kaldiginiz bir ev falan mi vardı?
Susanoglu benimde tercihlerim arasindada
Ben yine de tedbirli olayım. Zaten otellerin durumları her sene değişir, bir sene memnun kaldığınız otelden bir sonraki sene nefret edebilirsiniz.Önceki senelerde otel isimleri var, ben de bunu gözlemleyerek açtım konu
Mersin olacaksa Tisan'ın üstüne güzellik tanımam :) Ama orada otel görmedim.Mersin Susanoğlu der,başımı alır giderim ahey ahey
Susanoglunun denizi çok güzel taşsız, sakin. Dediğiniz yeri de bu sene gezeceğim muhakkakMersin olacaksa Tisan'ın üstüne güzellik tanımam :) Ama orada otel görmedim.
Mutlaka görmelisiniz. Çok berrak suyu var. Deniz kulağı şeklinde bir yer. 2 farklı kıyısı var. Bir tarafı taşlı, diğer tarafı kum.Susanoglunun denizi çok güzel taşsız, sakin. Dediğiniz yeri de bu sene gezeceğim muhakkak
Harika görünüyor bu seneki yerimiz belli oldu galibaMutlaka görmelisiniz. Çok berrak suyu var. Deniz kulağı şeklinde bir yer. 2 farklı kıyısı var. Bir tarafı taşlı, diğer tarafı kum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?