- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ablama dedim daha hiç bişey belli değil belki sz de bzm gittiğimiz yere gelirsiniz dedisiz ablaniza soyleyin enistem boyle dusunmus ama bizim planimiz farkli. size uyamicaz iyi tatiller deyin. Bu kadar zor olmamali.
Ablama dedim daha hiç bişey belli değil belki sz de bzm gittiğimiz yere gelirsiniz dedi
Otel'e tıkılıp kalmak istemiyoruz. Farklı plan yaptık yanınıza uğrarız deseydiniz.Ablama dedim daha hiç bişey belli değil belki sz de bzm gittiğimiz yere gelirsiniz dedi
Ablam uzak şehirde oturuyor aslında tam geldiği zmn gtmk de istemiyorum yeğenimi daha çok görmek istiyorum ama bzde dükkanı bırakamayız anca tatilde yani bzmdeAcaba ablaniz da bebegi arada bir size mi emanet edip gezmeyi planlıyor? Bana oyle geldi.
tamam da tatilde ayni yerde olursaniz kendisi otelde bebegi yalniz birakip denize giremeyecek ne de olsa. O yuzden iki çift gitmek isine geliyordur belkiAblam uzak şehirde oturuyor aslında tam geldiği zmn gtmk de istemiyorum yeğenimi daha çok görmek istiyorum ama bzde dükkanı bırakamayız anca tatilde yani bzmde
Sorun dahada arttı eşim de onlarla tatil yapmak istiyotamam da tatilde ayni yerde olursaniz kendisi otelde bebegi yalniz birakip denize giremeyecek ne de olsa. O yuzden iki çift gitmek isine geliyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?