- 24 Haziran 2011
- 23.471
- 48.940
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Soyle, ben bu yil kocamla bas basa tatil yapmak istiyorum kismetse baska zaman sizle gideriz de. Hic cekinmene gerek yok.Gitmiyorum hç bi yere ne yaparlarsa yapsınlar eşimde dahil. Benim gtmk istediğimi senin istemediğini söylersen olur diyo
Eşim demiş biz gzcez başka zmn da tatile çıkamıyorum demiş sizde bebek de var gezemeyiz demiş. Eniştem duymamazlıktan gelmişSoyle, ben bu yil kocamla bas basa tatil yapmak istiyorum kismetse baska zaman sizle gideriz de. Hic cekinmene gerek yok.
Oyle enistenin carigina baslarim.Eşim demiş biz gzcez başka zmn da tatile çıkamıyorum demiş sizde bebek de var gezemeyiz demiş. Eniştem duymamazlıktan gelmiş
Sen ablana dersin biz kari koca bas basa gezicez esim kocana soylemis ama kocan duymamis, deyip kendi tatilinize cikin.Eşim demiş biz gzcez başka zmn da tatile çıkamıyorum demiş sizde bebek de var gezemeyiz demiş. Eniştem duymamazlıktan gelmiş
Eşim öle daha çok sevecekmiş daha çok insan olunca iyi oluyormuşAntalya'nın ilçelerini mutlaka görün derim. Otelle yıkılmaktan bin kat iyi
Ablama dedim daha hiç bişey belli değil belki sz de bzm gittiğimiz yere gelirsiniz dedi
hah iste tam da bu. Bu isin tek kaybedeni var o da siz! Kocaniz enistenizle erkek erkege eglenecek, eniste de ayni sekilde arti bebek ve lohusa kadini basindan atacak, ablaniz belki siz olmasaniz hic gidemeyecegi tatile gidebilecek 40 gunluk bebeyi gozu kapali emanet edip havuza dusa gidecek.Siz inanmissiniz bu kisma gercekten.
Enisteniz bebegi sizinle ablanizin ustune atip esinizle takilmak istiyor. Bebek yokken bile oyle yapiyormus.
Esiniz de tam olarak aynisini istiyor.
Yani esiniz sizi bakici olarak goturuyor resmen. 40 gunluk bebekle eglenecegini dusunmuyor, bebekle sizin ilgileneceginizi, onun enisteyle eglenecegini dusunuyor.
Yani bir uye yazmis, cok cok ciddi rest sebebi bana gore de.
Ben söylerim diyorum ayıp diyo sen söyle diyorum söyleyemem diyo. O zmn git planını boz onların planı uygula dedim bnde. İkimiz tatil yapınca sıkıcı oluyormuş öyle diyo gülüp eğlenmek istiyormuş ben esprili değilmişim eniştem espriliymiş
40 günlük bebekle tatile nasıl gidilir ki ya.Biz eşimle antalyaya gidip hergün başka ilçe gezip kafamıza göre geze geze tatile çıkma planı yaptık. Bayramda gidecektik. Eniştem de bayramda anneme gelecekmiş yani ablamlar geliyo bayramda. Yeğenim daha kırk günlük olacak bayramda. onlar da tatile çıkacakmış. Ama yani anca otelde kalırlar. biz de otele para verip tıkılıp kalmak istemiyoruz gezmek istiyoruz farklı yerler keşfetmek istiyoruz. Ee beraber tatil yaparsak otele tıkılcaz. Eniştem planları yapmış eşime ayarla tatili demiş eşim de hayır diyemiyor bişey dememiş arada kalmış. Kırk günlük bebekle nasıl tatil yapacaklar onu da anlamadım. Ya ben açıkçası zaten eniştemle bi tatil istemiyorum şimdi onla gtcez eşimle tatil yapamamış olcam çünkü alıp alıp gidio sürekli. ne yapacağız ?
Bnde deli olucam ya bi çare bulmam gerek olan bana olacak yoksa arayıp konuşucam40 günlük bebekle tatile nasıl gidilir ki ya.
hem de bir otel odasına.
çok şaşırdım ablana.
ee lohusalıktan yeni çıkıyor.
toparlanabildi mi.
ne bileyim ya daha 40 günlük bebeği var.
tek derdi emzirmek uyumak olmaz mı yeni annenin:))
açıkcası sizinle gitme fikirleri bebeği sana bırakıp denize havuza girmek istemelerinden muhtemelen.
açıkca söyleyin diyeceğim tabi ki ama eşin de istekliymiş.
bebeği bize baktırırlar odada hapis kalırız demedin mi eşine:))
bir de bu yönden düşünün.
artı çok konuşan ablan değil mi.
valla tek başına bu bile beraber gitmemek için en büyük sebep.
ama ablan çok acele ediyor tatil için.
nasıl uyutacak,nasıl koruyacak klimalardan.
el kadar bebek sürekli vik vik uyanıp emmek isteyecek.
gaz sancıları tutacak.
ee oraya gidip tek bi odaya tıkılmaktan ne anlayacak ablan.
işte sana bırakıp arada denize havuza girecektir de yine de hepinize eziyet ya.
biraz büyük olsa neyse.
Allah ablana akıl fikir versin.
konuş tabi ki.Bnde deli olucam ya bi çare bulmam gerek olan bana olacak yoksa arayıp konuşucam
konuş tabi ki.
ablan olayın farkında mı acaba?
cidden bu nasıl cesaret şaştım ben.
el kadar bebeği hasta eder oralarda.
kendi toparlandı mı bi de o var.
konuş böyle bir tatil fikrinin şu an için uygun olmadığını söyle.
aynen öyle sana bile emanet edemez ki.Bu sene tatile gtmiycez diyordu sonra noldu anlamadım açıkçası ya sürekli emen ağlayan bi bebekle dışarı bile çıkılmaz ki nasıl tatil yapacaklar anlamış değilim.
aynen öyle sana bile emanet edemez ki.
ablan farkında değil cidden.
o bebek sürekli emecek gazı çıkartılacak.
on onbeş dk.uyuyup geri uyanacak vs.
senin de yapacağın iş değil.
valla ablan çok ilginç bir kişilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?