- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sorun dahada arttı eşim de onlarla tatil yapmak istiyo
Ben söylerim diyorum ayıp diyo sen söyle diyorum söyleyemem diyo. O zmn git planını boz onların planı uygula dedim bnde. İkimiz tatil yapınca sıkıcı oluyormuş öyle diyo gülüp eğlenmek istiyormuş ben esprili değilmişim eniştem espriliymişBu kadar basit bir konuda bile niye açık açık ablanıza ve enişteye söylemek yerine kendinize dert ediyorsunuz???
Anlayamıyorum.
Ben söylerim diyorum ayıp diyo sen söyle diyorum söyleyemem diyo. O zmn git planını boz onların planı uygula dedim bnde. İkimiz tatil yapınca sıkıcı oluyormuş öyle diyo gülüp eğlenmek istiyormuş ben esprili değilmişim eniştem espriliymiş
M..ktir git o zaman tatile enistemle cehennemin dibine de. Esim bunu bana soylesin yerlere kapanana kadar ne yanasirim ne tatile giderim, kari koca tatil sikiciymis... Insan bunu karisina nasi der ya?Ben söylerim diyorum ayıp diyo sen söyle diyorum söyleyemem diyo. O zmn git planını boz onların planı uygula dedim bnde. İkimiz tatil yapınca sıkıcı oluyormuş öyle diyo gülüp eğlenmek istiyormuş ben esprili değilmişim eniştem espriliymiş
Bncede ya. İlla herkes. Esprili mi olmak zorunda . Ne güzel yerler görecektik ona para çok gtcek diye düşünüyordu şimdi otele aynı parayı ödeyip hiç bi yer göremeyip tıkılcaz kalcaz. Ben hiç bebekli aile ile çocuksuz çiftin tatile gittiğini görmedim açıkçası. Bebeği olan bebeği olanla olmayan olmayanla gdiyo hep..M..ktir git o zaman tatile enistemle cehennemin dibine de. Esim bunu bana soylesin yerlere kapanana kadar ne yanasirim ne tatile giderim, kari koca tatil sikiciymis... Insan bunu karisina nasi der ya?
Bence gitmiyorum de kendi basina napiyosa yapsin.Bncede ya. İlla herkes. Esprili mi olmak zorunda . Ne güzel yerler görecektik ona para çok gtcek diye düşünüyordu şimdi otele aynı parayı ödeyip hiç bi yer göremeyip tıkılcaz kalcaz. Ben hiç bebekli aile ile çocuksuz çiftin tatile gittiğini görmedim açıkçası. Bebeği olan bebeği olanla olmayan olmayanla gdiyo hep..
Çok gereksiz bi yorum olmuş.. Konunun ablamla bi ilgisi bile yok..Ne çektin sen bu abladan bacım.Yazık sana.
Ben söylerim diyorum ayıp diyo sen söyle diyorum söyleyemem diyo. O zmn git planını boz onların planı uygula dedim bnde. İkimiz tatil yapınca sıkıcı oluyormuş öyle diyo gülüp eğlenmek istiyormuş ben esprili değilmişim eniştem espriliymiş
Kendi de onlarla gtmk istiyo deli olucam ben.. Annemle konuştum şimdi sz de gtseydiniz iyi olurdu sen bebeğe bakarken onlar havuza girerdi dediEniste tatil arkadaşı poziayonuna esinizi atamis.. Hayır demek zor olmamalı.. Bu yil planımiz başka belki başka sefere.. başbaşa kelimesi vurgulu eklenecek cümleye..
Öle olcak büyük ihtimalleAblan seni bebeğe bekçi yapacak galiba
Kendi de onlarla gtmk istiyo deli olucam ben.. Annemle konuştum şimdi sz de gtseydiniz iyi olurdu sen bebeğe bakarken onlar havuza girerdi dedi
Esiniz de kafa dengi bi erkek iyi olur diye dusunmus sanirim.. Bu sefer başbaşa olalım diyin.. ilerde çocuklu Tatiller yaparsınız o zmn babalar beraber takılır zaten.. bebek için yardımcı olacağınız kesin bu arada otelde de olursaniz çok kısıtlı bi tatil olur sizin için..
Oldu canim baska???? Dadi msin hizmetci mi???Kendi de onlarla gtmk istiyo deli olucam ben.. Annemle konuştum şimdi sz de gtseydiniz iyi olurdu sen bebeğe bakarken onlar havuza girerdi dedi
Gitmiyorum hç bi yere ne yaparlarsa yapsınlar eşimde dahil. Benim gtmk istediğimi senin istemediğini söylersen olur diyoOldu canim baska???? Dadi msin hizmetci mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?