Tatil planımız mahvolmak üzere..

Sorun dahada arttı eşim de onlarla tatil yapmak istiyo

Eşinizi karşınıza alın
Zaten senede 1 kez tatil yaptığınızı, onda da eşinizle beraber olmak istediğini, dinlenmek istediğinizi, ikinizin dışında hiç kimseyi istemediğinizi söyleyin. Tatlı dille, kendinizi acındırarak.
Sakın inatlaşmayın, ters teper.

Lütfen beni anla hayatım, seninle başbaşa tatil yapmaya çok ihtiyacım var, noluuuurrrr beni kırma diye biraz naz, biraz cilve...

Bu kadar basit bir konuda bile niye açık açık ablanıza ve enişteye söylemek yerine kendinize dert ediyorsunuz???

Anlayamıyorum.

Bu kadar basit bir konuda bile niye açık açık ablanıza ve enişteye söylemek yerine kendinize dert ediyorsunuz???

Anlayamıyorum.
Ben söylerim diyorum ayıp diyo sen söyle diyorum söyleyemem diyo. O zmn git planını boz onların planı uygula dedim bnde. İkimiz tatil yapınca sıkıcı oluyormuş öyle diyo gülüp eğlenmek istiyormuş ben esprili değilmişim eniştem espriliymiş

Gülmek istiyorsa stand-up şova gitsin eşiniz.
Ne saçma bahane

O zaman yollayın eşinizi eniştenizle ve ablanızla tatil yapsın.

Siz de kendi arkadaşlarınızla tatil yapın.

M..ktir git o zaman tatile enistemle cehennemin dibine de. Esim bunu bana soylesin yerlere kapanana kadar ne yanasirim ne tatile giderim, kari koca tatil sikiciymis... Insan bunu karisina nasi der ya?

M..ktir git o zaman tatile enistemle cehennemin dibine de. Esim bunu bana soylesin yerlere kapanana kadar ne yanasirim ne tatile giderim, kari koca tatil sikiciymis... Insan bunu karisina nasi der ya?
Bncede ya. İlla herkes. Esprili mi olmak zorunda . Ne güzel yerler görecektik ona para çok gtcek diye düşünüyordu şimdi otele aynı parayı ödeyip hiç bi yer göremeyip tıkılcaz kalcaz. Ben hiç bebekli aile ile çocuksuz çiftin tatile gittiğini görmedim açıkçası. Bebeği olan bebeği olanla olmayan olmayanla gdiyo hep..

Bence gitmiyorum de kendi basina napiyosa yapsin.

Eniste tatil arkadaşı poziayonuna esinizi atamis.. Hayır demek zor olmamalı.. Bu yil planımiz başka belki başka sefere.. başbaşa kelimesi vurgulu eklenecek cümleye..

Yanlış mı hatırlıyorum. Daha önce ablanın uzun uzun anlatmasından bahseden konuların vardı. Ablanla tatil yaparsan cok eğlenceli olmayacak gibi geldi dogrusu.

Siz inanmissiniz bu kisma gercekten.

Enisteniz bebegi sizinle ablanizin ustune atip esinizle takilmak istiyor. Bebek yokken bile oyle yapiyormus.

Esiniz de tam olarak aynisini istiyor.

Yani esiniz sizi bakici olarak goturuyor resmen. 40 gunluk bebekle eglenecegini dusunmuyor, bebekle sizin ilgileneceginizi, onun enisteyle eglenecegini dusunuyor.

Yani bir uye yazmis, cok cok ciddi rest sebebi bana gore de.

Eniste tatil arkadaşı poziayonuna esinizi atamis.. Hayır demek zor olmamalı.. Bu yil planımiz başka belki başka sefere.. başbaşa kelimesi vurgulu eklenecek cümleye..
Kendi de onlarla gtmk istiyo deli olucam ben.. Annemle konuştum şimdi sz de gtseydiniz iyi olurdu sen bebeğe bakarken onlar havuza girerdi dedi

Kendi de onlarla gtmk istiyo deli olucam ben.. Annemle konuştum şimdi sz de gtseydiniz iyi olurdu sen bebeğe bakarken onlar havuza girerdi dedi

Esiniz de kafa dengi bi erkek iyi olur diye dusunmus sanirim.. Bu sefer başbaşa olalım diyin.. ilerde çocuklu Tatiller yaparsınız o zmn babalar beraber takılır zaten.. bebek için yardımcı olacağınız kesin bu arada otelde de olursaniz çok kısıtlı bi tatil olur sizin için..

Benimle tatile gtmk isteyen yokmuş böyle dedi bunun üstüne yorum yapmıyorum kendi gitsin ben gitmiyorum hiç bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…