tatil sorunsalı

seda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
10
0
86
Kayseri
arkadaşlar tatile daha çok var diyeceksiniz ama öyle değil. biz 3 senedir aynı yere erken rezervasyonla tatile gidiyoruz. ancak öyle ekonomik oluyor. benim sorum eşimin ailesi ile bir problemim yok. severim onları. ilk yıl eşim ve çocuğumla yalnız gittik çok beğendik ertesi yıl kayınvalidemlere de söyledik güzel diye biz de gelelim dediler tamam dedik. ikinci yıl yine tatil rezervasyonu yaptıracakken söyledik (bir önceki yıl çok uzun yolu daha gelemeyiz demişlerdi kabul etmeyecekler diye düşündük:) yine geldiler. yanlış anlaşılma olması tatilde falan hiç bir zararları yok. ama bu yıl ben rezervasyon yaptıracekken söylemeyelim diyorum. yani bunun bir gelenek haline gelmesini istemiyorum. birlikte tatil fikri iyice oturacak ilerde de onlarala gitmek istemezsem yada eşimle çocuğumla yalnız gitmek istersem üzülecem diye korkuyorum. ama rezevasyon yapıp onlara söylemeyince de şimdi sizle gitmek istemiyoz demenin başka bir versiyonu olacak. (gerçi bu yıl da daha gelmeyiz falan dediler ama öyle diyip geliyolar:) ne yapmak lazım

siz rezervasyonunuzu yapın... siz gelmeyiz dediniz diye yaptırmadık dersiniz... ya da hiç saklı gizli tutmayın; bu sene de başbaşa kalmak istedik diyin kibarca bunda alınacak bi durum yok bence...

arkadaşlar tatile daha çok var diyeceksiniz ama öyle değil. biz 3 senedir aynı yere erken rezervasyonla tatile gidiyoruz. ancak öyle ekonomik oluyor. benim sorum eşimin ailesi ile bir problemim yok. severim onları. ilk yıl eşim ve çocuğumla yalnız gittik çok beğendik ertesi yıl kayınvalidemlere de söyledik güzel diye biz de gelelim dediler tamam dedik. ikinci yıl yine tatil rezervasyonu yaptıracakken söyledik (bir önceki yıl çok uzun yolu daha gelemeyiz demişlerdi kabul etmeyecekler diye düşündük:) yine geldiler. yanlış anlaşılma olması tatilde falan hiç bir zararları yok. ama bu yıl ben rezervasyon yaptıracekken söylemeyelim diyorum. yani bunun bir gelenek haline gelmesini istemiyorum. birlikte tatil fikri iyice oturacak ilerde de onlarala gitmek istemezsem yada eşimle çocuğumla yalnız gitmek istersem üzülecem diye korkuyorum. ama rezevasyon yapıp onlara söylemeyince de şimdi sizle gitmek istemiyoz demenin başka bir versiyonu olacak. (gerçi bu yıl da daha gelmeyiz falan dediler ama öyle diyip geliyolar:) ne yapmak lazım

2 yıl üstüste birlikte gittiyseniz ,bu senede yanlız gitmenizi anlayışla karşılayacaklardır.Dert etmeyin bence.

keşke hiç birlikte gitmeseydiniz en başında ,her sene insan beklentı içine girebilir ama eşinizin nabzını yoklayın önce

Bence olayı 4.geleneksel maaile tatil keyifine dönüştürmeden,bu sene rezervasyonunuzu sadece kendinize yaptırın.

Zaten gelmek istemiyorlarmış,bence siz fazla detaycı düşünüyorsunuz.
Belki de onlarda sırf siz talep ediyorsunuz diye emri vaki geliyorlar.

Bu ne ?cümbür cemaat tatile mi gidilir böyle her sene ,her sene !Ben okurken daraldım.

gelmeyiz demişler madem sende "gelmeyiz dediniz diye ben yaptım" dersin...
bişey yok bunda....
hem bu birlikte tatil olayıda zamanla sıkmaya başlar...

niye sakınıyorsunuz ki :26:
onlar yüzsüzlük yapıp gelebiliyorsa ki bana göre hadi 1 kere neyse ama 2. bence çok gereksiz ve resmen düşüncesizlik...

onlar düşüncesizlik yapmaya hakkı olduklarını düşünüyorlarsa bence sizinde sürekli ince olmamamya hakkınz var..........
söylemeyin ve sakın bunu kendinizin sanki görevinizmişde yapmamışsınız gibi algılamayın.... yani kendinizi suçlu hissetmeyin... çünkü önemli olan siz ve ailenizdir... onlar sadece dış etken onlara karşı yükümlülükleriniz arasında tatile götürme diye birşey yok eğer çağırırsanız bu size görev olarak yapışır üstünüze :34:

hem gelemeyiz demişler....
ama sakın zamanı geçmeden önce söylemeyin çünkü belliki düşüncesizler aa bizde gelecektik demesinler yada sadece tatile giderken söylesin en iyisi aslında

Son düzenleme:
zaten size eltiniz kadar değer vermedikleri açık :19:
bence abartmayın çağırmayın hatta diğer konunuzu okuyunca bu sene başbaşa ailecek gideceğiz bile diyebilirsiniz :19:

bir arkadaş erken rezervasyonla ilgili birşey sormuş ama özel msj atamıyomuşum.

bizim gittiğimiz yerin erken rezevasyon tarihleri kasımda açıılıyo internetten yapıyoruz. %30 %40 daha indirimli oluyor. memuruz tatili planlayabiliyoruz önceden.

Back
X