arkadaşlar tatile daha çok var diyeceksiniz ama öyle değil. biz 3 senedir aynı yere erken rezervasyonla tatile gidiyoruz. ancak öyle ekonomik oluyor. benim sorum eşimin ailesi ile bir problemim yok. severim onları. ilk yıl eşim ve çocuğumla yalnız gittik çok beğendik ertesi yıl kayınvalidemlere de söyledik güzel diye biz de gelelim dediler tamam dedik. ikinci yıl yine tatil rezervasyonu yaptıracakken söyledik (bir önceki yıl çok uzun yolu daha gelemeyiz demişlerdi kabul etmeyecekler diye düşündük:) yine geldiler. yanlış anlaşılma olması tatilde falan hiç bir zararları yok. ama bu yıl ben rezervasyon yaptıracekken söylemeyelim diyorum. yani bunun bir gelenek haline gelmesini istemiyorum. birlikte tatil fikri iyice oturacak ilerde de onlarala gitmek istemezsem yada eşimle çocuğumla yalnız gitmek istersem üzülecem diye korkuyorum. ama rezevasyon yapıp onlara söylemeyince de şimdi sizle gitmek istemiyoz demenin başka bir versiyonu olacak. (gerçi bu yıl da daha gelmeyiz falan dediler ama öyle diyip geliyolar:) ne yapmak lazım