- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Eğer gerçekten rahatsız olacağınız bir ortam ise, tabii ki bunu eşime tartışmadan açıklamaya çalışırdım.
Olayı "senin dediğin - benim dediğim" noktasına getirmeden çözmeye çalışın bence.
Yoksa içinden çıkamazsınız.
Olay annenizin orada fazla veya eksik kalmak değil madem, bunu eşinize açıklayın düzgün bir şekilde.
Mesela bugün telafisini yapabilirsiniz. "Dün seninle bu şekilde konuştuk ama bak sen beni yanlış anladın, o anlık sinirle fazla fevri davranmış bir birimizi kırmış olabiliriz ama bir de benim açımdan bak, arkadaş senin arkadaşın tabii sen rahat edersin, ama ben çok fazla tanımıyorum o insanları ve samimiyetim yok. Nasıl ben tanımadığım etmediğim insanların evinde kalayım, huzursuz oluyorum" dersin açıklamanı düzgün bir şekilde yaparsın o da sorun yaratmayacaktır eminim.
İnanın ben bu şekilde anlattım tanımıyorum arkadaşlarını eşini ailesini, kaldı ki düğün var onların da şehir dışından misafirleri akrabaları gelecektir zaten yer kalabalık olur ev sahipleri hangi birini ağırlasın evinde onları da zor durumda bırakmayalım diye ama o konuyu annemlerde 1 gün eksik kalma olayına bağladı tüm bunları açıklamama rağmen maalesef.
Ben de olsam kizarim
Su dugunler de bi bitmedi arkadas
kocan cok merakliysa bir haftayi arkadasinin dugununde gecirsin
Sen ilk planiniz ne ise cocuklarla onu uygula
Kendi arkadan gelsin
Bir çok kişinin de dediği gibi, sizin yerinizde olsam kabul etmezdim.
Hoş benim eşim bu konularda biraz titizdir, beni tanımadığım insanların evinde kaldırmaz, mümkünse sokmaz bile.
Fakat eşiniz bu kadar ince düşünemedi sanırım.
Tek diyeceğiniz gidiyorsan kendin git madem. Ben direk annemin oraya geçeyim, sende düğün bitince katıl bize.
Ben olsam anlattığım halde dinlemeyen adama bunu yapardım...
Elbetteki öyledir, ama işte erkeklerden ince düşünce beklenilmiyor malesef.Eşimde normalde kalmaz hele de yanında ben varsam ama bu arkadaşıyla senelerdir arkadaş tamam eşini filan da tanıyorum birkaç kez bir araya gelip sohbet etmişliğimiz var ama çok fazla samimiyetim yok 1 gece kalalım ertesi gün düğünden sonra otele geçeriz diyor bana. Hayır tamam tanıyorsun senelerdir güveniyorsun filan ama o insanların da düğünü var başka misafirleri de var üstelik akrabalarının yarısı İstanbul'da buradan oraya gidecekler ve bayağı kalabalık olunacak o kadar insana yer bulma sorunu da olacak o insanların.
Erkekler isteBana annenlerde bir gün eksik kalacağız diye huysuzluk yapıyorsun deyince çok sinirlendim ve bu annemlerde kalma meselesi değil, düğün 3 gün sürüyormuş 1 günde kalsak aynı 3 günde kalsak önemli olan orada bulunup takısını takmak ama sen konuyu annemlere bağlayacaksan evet annemlerde 1 gün fazla kalmak tanımadığım insanların yanında kalmaktan çok daha cazip geli dedim. Yok arkadaşı geldiniz o kadar düğüne kalmıyorsunuz kına gecesinde kalıp düğün günü gidecek misiniz dermiş? Sende rezarvasyonu önceden yaptırmıştık sizin düğün tarihiniz henüz belli değildi dersin dedim. Ama yaptırmadık daha diyor peki arkadaşın biliyor mu yaptırmadığımızı dedim yok ama sen ben biliyoruz yetmez mi diyor resmen çıldırtmaya çalıştı akşam beni.
anlayamamış olabilirim
düğün pazar ise kınaya gitmeyin
önce nerede iseniz orada kalın
düğün günü gidin düğüne misafir olun
gece kalın otelde,
sabahta kaldığı yerden tatile devam
yol uzak anladığım bu sıkıntı tabii de
orada iki gece neden kalasınız ki
düğüne gitseniz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?