Tatil zehir oldu

Babanız bu olayların neresinde tam olarak? O müdahale etse ya neden müdahale etmiyor .çok merakliysa hakan evine alsın onları .Allah allah bi cilekes senin annen mi ? Hic agalmasın annen güzelce yapın tatilinizi ve lütfen telleri açmayın. Babaniza kızıyorum ben en çok kusura bakmayın.

Host demek geldi icimden.
Annenize bu kadar yükleniyorlar gercekten üzüldüm. Dik durun, umursamayin. Onlar utanmiyor siz mi utanacaksiniz.

Ya ne biçim insanlar var, sinirlendim şimdi. Annenizi iyice köle bellemişler, ondan bu cesaret. Sakın geri dönmeyin, onlara taviz vermeyin. Anneni cesaretlendir, dik dursun eğilmesin. Çok düşünüyorsa Anasını Babasını biraz da kendi bakaymış. Gidince de bi ayar verin o halaya.

konuya vakıf değilim....anneniz kayınvalidenin evinde mi oturuyor? ayrı evi var mı?

Ay cok sinirlendim. Hadsiz kadin. Ne hakla anneni ariyor? Kendi baksin, anasina, babasina, teyzesine ve kardeşine.

Terbiyesiz kadin. İnsan insaf eder. Annen 40 yılın başı kafa dinlemeye kalkmış. Sakin dönmeyin.

Açmıyosa mesaj atın. "Ben kendi anama bakıyorum sen de bana şeytan diyeceğine kendi anana babana bak uyanık." Benim halam böyle bişey yapıp annemi ağlatsın yaşına başına bakmam elimden alamazlar. İyi la atın gelinin başına yaşlı ana babanızı. Sonra nereye gittin bilmem ne. Gerizekalı mıdır nedir

anasını babasını okadar cok dusunuyorsa kendısı de evlat kendısı baksın bıraz da
babanızın ezdırmesınden hep bunlar

Dönme ya, tadını çıkarın . Halaya bak o utanmıyor mu kendi annesini babasını bırakıyor. Annen de kendine gelsin biraz, hizmetçisi değil kimsenin. Tatil bitince de dönmeyin o eve siz evlenene kadar abimizden kalın. Bu ne haddini bilmez aile ya! !!!

Vaaay. Kendi anne babasına bakmayan hala başkası da bakmıyor diye çemkiriyor. Gelsin baksın o zaman. Sakın dönmeyin anneni giydir güzel bir yere götür. Yiyin için gezin. Açılsın biraz kadıncağız kendine gelsin

Bence annenize babanızla konuştuğunuzu siz halanıza bakmayın tatilinizin keyfine bakın ben onun ağzının payını verdim demiş gibi söyleyin. Hem annenizin babanıza olan sevgisi artar mutlu olur hemde tatilinizin tadı geri gelir. Babanıza da söyleyin böyle diyeceğim diye anneniz arasa pot kırmasın. Olmaz mı

Daha önce actiginiz konuya simdi baktim ne kadar cefakar bir anneniz var bu çagimizda boyle yasayan boyle dusunen insanlar kaldimi sasirdim. Anneniz tatilinde dinlenmeninde en iyisini hakediyor sakin donmeyin zaten babaninz ve dedeniz abiniz sizi destekliyor dondugunuzde cok cok o sirret babanaanne ve halanizin yuzunu sozunu cekersiniz onuda hiiiicccc tinlamayin şurdan girsin şurdan ciksin. Zatem siz bu tatile cikmasaydinizda babaannenizin dirdiri bitmezdi yine yaranamazdiniz. Iyisimi annneniz yillardir hakettigi hayati bir kac gunde olsa yaşasin morali duzelsin ama asla onlar ne diyecek veya donunce yasanacaklara üzulmesin.zaten kalp hastasiymis kadincagiz.buradan annenize sevgi ve selamlarini yolluyorum

Bazı aileler çok iyi eve gelen gelinler o aileyi dağıtıyor. Bazı aileler çok kötü eve gelen gelinin hayatını işkenceye çeviriyorlar.

Her durumda da erkeğin bencilliginden kaynaklanıyor. Yatacak yerleri yok.

Kadının hayatını ele geçirmişler tövbe ya , dönmeyin tatilin tadını çıkarın dönünce de ağızlarının payını verirsin.

Annen neden ağlıyor , biliyor musun? Çünkü hayat algısını bozmuş baban ve ailesi.Sanıyor ki herkes bu tür şeyler yaşıyor , herkesin kocası böyle.Ondan yaptığının yanlış olduğunu düşünüp ağlıyor.Yıllarca sindirilmiş ve kendi başına bişey yapınca suçlanmıştır büyük ihtimalle.O da bunu yanlış bir şey gibi kodlamış zihnine.Ondan ağlıyor.Bence geri dönmeyin.Hala olacak soytarı da bi' zahmet kendi anne babasına baksın en azından bir süreliğine.

Valla ben butun baba tarafima bir ayar vermisim. Hepsi benimle kus. Kavga gurultude olmadan verdim ayari.
Ama senin ki biraz farkli. Annen uzulmesin diye sussam mi acaba diyorsun ama sakin susma. Kavga da etme. Ama anneni sakinelstirici seyler soyle. Ve halana da mesaj at. Bana bak telefonlarimi acmaya cesaret edemiyosun . Arkasinda duramayacagin seylere bulasma diye. Aynen bu sekilde. Ve diger arkadaslarinda dedigi gibi cok merakliysan sen bak anana babana diye mesaj at.
Bu tarz kadinlardan oyle tiksiniyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…