Tatil zehir oldu

Kvnin kardeşine bakan gelin nerede görülmüş ?

Bence önce babanla konuş babaanne ve tatfası derhal halaya gidecekler temelli eğer gitmezlerse giderken annemide götürücem annene ve teyzene sen bakarsın diyin

Yazık kadına kimbilir kaç yaşında hala kv kıca teyzesi koca eniştesi derdi var

O halanıda gizli numaradan ara ağzına geleni söyle

Bir önceki konunuzu da biliyorum, o yüzden pes diyorum.

Kv, kp ile yaşamak zaten bir dert iken bir de yanına eşinizin teyze ve eniştesi eklenmiş; üstelik bütün bunlar "eşek gibi bakacak" düşüncesi ile terbiyesizce dile getirilmiş; dedeniz sizin tarafınızda ve hatta size harçlık verecek kadar desteklemiş; bu noktadan sonra o halaya ancak "hasetinden çatlayarak oturmak" düşer.

Sakın dönmeyin, lütfen dönmeyin, yalvarırım dönmeyin..
Anladığım kadarı ile zaten dönüşte burnunuzdan gelecek o tatil bari bir işe yarasın , doping olsun size. Ve şu anda dönerseniz bundan sonra kafaya bir vuranlar, beş vuracaktır.

Telefonları sadece babanıza ve abinize açık tutun, gerisini engelleyin şimdilik.

Ben kendi annemle ilgileniyorum bi zahmet sende kendi annen babanla ilgilen de densiz kadin ya sinir oldum . Kıl oluyorm boylelerine

asla ve asla geri dönmeyin.anneciğin kendi kaderine ağlıyor bence canım benim.telefonu açmaya yüzü yoksa sen derhal mesaj atıyorsun "çok meraklıysan sen kendi anana babana kalk git yalnız bırakma" diye.hadsizler.

Terbiyesizler.
Sakın anneniz moralini bozmasın konu sahibi. Engelleyin o densizi telefondan da ulaşamasın.
Hatta bana kalırsa temelli ayrılın evden. Anneniz o hasta, çıkarcı insanlarla aynı evde heba olmasın yazık, kadıncağıza çok üzüldüm.

kesinlikle dönmeyin..
halan da çok meraklıysa gitsin kendi baksın.. terbiyesize bak..
annene söylüyorum "teyzecim yeter artık bu çektiklerin. niye ağlıyorsun, ne derse desinler, sen herşeyden daha kıymetlisin"

Bence de böyle söylenebilir.

Anneniz sakinleşebildi mi? Kapatın annenizin telefonunu ve halanıza güzel bi mesaj yazın.

Ben olsaydım önce babamı arar bir ayar çekerdim sen anneni babanı sokakta bulmadıysan bende annemi sokakta bulmadım yeter bu kadının sizden çektiği derdim . Sonra da halamı açana kadar arar sen kim oluyorsun da benim annemi azarlayıp üzüyorsun çok meraklıysan buyur kendi anana kendin bak derdim . Bu ne ya ne kadar hadsiz insanlar var kendilerinin ki can bizim ki patlıcan

Çok düşünüyorsan ananı babanı otur kendin bak bir daha beni aramaya kalkarsan bu halam olacak kadın bir gün kendi annesine babasına bakmadı annem bir gün bakmayın ama ortada kaldılar diye tüm aleme anlatırım anladın mı beni diye mesaj atarım

Var ya dedeniz arkanızdayız o enişteyle teyzeyi evden sürükleyen atarım ben
Hadsizlik anneniz bir ömür kendini koruyamamış bari siz onu koruyun
Geri dönmeyi o hala bozuntusunu sevindirmediğinizi umuyorum

Hayır dönmedik :)) halama mesaj attım ananı babanı cok düşünüyosan git bak adresi biliyosun diye sonra babamı aradım biz burdan abimlere gidicez halam böyle böyle dedi annemi aglattı evlenene kadar abimlerde durcaz sonra ben annemi yanıma alıcam yeter artık sende arkamızda durmuyosun zaten siz mutlu mesut yaşayın dedim. Tabii blöftü abimlerede gidemezdik. Sacmalamayın takmayın konussunlar dursunlar dedi herzaman ki gibi. Bende geç bunları artık dedim annemi ara moral ver dedim kapattım. Annemi aradı sen takma boşver kafanı dinle falan dedi anneme cok iyi geldi bu. Ben öğretmenim ama şuan çalışmıyorum bir kaç ay sonra düğünüm var ayrı eve cıkamayız suan için. Abim var durumların bu derece oldugunu bilmiyor gelip sizde kalalım desem ikiletmez bile sahip cıkar kollar. Ama abim cok anneci ve banada çok düşkün. Yengem bana dönüp azcık kay dese ne biçim konusuyon der. Biz sırf bu yüzden evini uzakta aldırdık. Karısıyla sorun yaşamasınlar diye. Annemde bende asla rahat etmeyiz ki annem oturmaya gitsen2 saat oturamaz rahat etsinler ben yapamıyorum o yapsın kafasında . O yüzden abimlere de gidemeyiZ. Zaten kaynanadan dert yanıp gidip bi eve çöreklenmek bana hiç dogru gelmiyor . Ama ben evlendikten sonra yanıma alabilirim. Nişanlım sorun cıkartacak biri degil ama cıkartırsada kendi bilir. Kendimize yeni bir hayat kurarız. ben kafaya koydum annemi artık onlara bırakmayacagım

Sadece şu kafa yapınız, ince düşünceniz için bile her şeyin en güzelini hakediyorsunuz anne kız

Aynı benim halam . O değişmiyor bizde takmıyoruz. Bu tarz insanlara hayatına müdahele fırsatını vermeyeceksin. Ben olsam dönmezdim , onunda telefonlarını hiç açmazdım

Cook iyi yapmışsınız annenize cok üzüldüm ben olsam halama az yede kendinize hizmetci tutun derdim.... dinende kimse kimsenin annesine bakmakla yükümlü degil... herkes kendi annesinden babasindan sorumlu...
Bakmak isteyen bakar ayrica sevabini alir..
Annenizin arkasında durduğunuzu halaniz iyice görsün haddini bilsin...otursun kendi ailesine kendi baksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…