- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Ben kendi annemle ilgileniyorum bi zahmet sende kendi annen babanla ilgilen de densiz kadin ya sinir oldum . Kıl oluyorm boylelerinebi önceki konumda belirttigim gibi annemi alıp dün sessiz sakin bi yere gittik. 1 saat önce annemin aglamasına uyandım. halam aramış ve misafiri, annemi babamı yalnız bırakıp tatile gitmeye utanmıyomusunuz, hep ilyedanın şeytanlıkları bunlar biliyorum demiş. bende agzının payını vermek içim geri aradım bi 5-6 kere ama meşgule attı. Annem geri dönelim diye aglıyor beni ikna etmeye calısıyor. kalbide var daha fazla üzmek istemiyorum ama geri de dönersk halam bize ayar vermiş bizde onun lafıyla korkup dönmüş olucaz.
asla dönmek istemiyorum bana kalsa gram takmam tatilimin keyfini cıkarırım ama annem suan bile aglıyor.
NAPALIM ?
Bence de böyle söylenebilir.Bence annenize babanızla konuştuğunuzu siz halanıza bakmayın tatilinizin keyfine bakın ben onun ağzının payını verdim demiş gibi söyleyin. Hem annenizin babanıza olan sevgisi artar mutlu olur hemde tatilinizin tadı geri gelir. Babanıza da söyleyin böyle diyeceğim diye anneniz arasa pot kırmasın. Olmaz mı
Çok düşünüyorsan ananı babanı otur kendin bak bir daha beni aramaya kalkarsan bu halam olacak kadın bir gün kendi annesine babasına bakmadı annem bir gün bakmayın ama ortada kaldılar diye tüm aleme anlatırım anladın mı beni diye mesaj atarımbi önceki konumda belirttigim gibi annemi alıp dün sessiz sakin bi yere gittik. 1 saat önce annemin aglamasına uyandım. halam aramış ve misafiri, annemi babamı yalnız bırakıp tatile gitmeye utanmıyomusunuz, hep ilyedanın şeytanlıkları bunlar biliyorum demiş. bende agzının payını vermek içim geri aradım bi 5-6 kere ama meşgule attı. Annem geri dönelim diye aglıyor beni ikna etmeye calısıyor. kalbide var daha fazla üzmek istemiyorum ama geri de dönersk halam bize ayar vermiş bizde onun lafıyla korkup dönmüş olucaz.
asla dönmek istemiyorum bana kalsa gram takmam tatilimin keyfini cıkarırım ama annem suan bile aglıyor.
NAPALIM ?
Sadece şu kafa yapınız, ince düşünceniz için bile her şeyin en güzelini hakediyorsunuz anne kızAma abim cok anneci ve banada çok düşkün. Yengem bana dönüp azcık kay dese ne biçim konusuyon der. Biz sırf bu yüzden evini uzakta aldırdık. Karısıyla sorun yaşamasınlar diye. Annemde bende asla rahat etmeyiz ki annem oturmaya gitsen2 saat oturamaz rahat etsinler ben yapamıyorum o yapsın kafasında . O yüzden abimlere de gidemeyiZ. Zaten kaynanadan dert yanıp gidip bi eve çöreklenmek bana hiç dogru gelmiyor . Ama ben
Cook iyi yapmışsınız annenize cok üzüldüm ben olsam halama az yede kendinize hizmetci tutun derdim.... dinende kimse kimsenin annesine bakmakla yükümlü degil... herkes kendi annesinden babasindan sorumlu...Hayır dönmedik :)) halama mesaj attım ananı babanı cok düşünüyosan git bak adresi biliyosun diye sonra babamı aradım biz burdan abimlere gidicez halam böyle böyle dedi annemi aglattı evlenene kadar abimlerde durcaz sonra ben annemi yanıma alıcam yeter artık sende arkamızda durmuyosun zaten siz mutlu mesut yaşayın dedim. Tabii blöftü abimlerede gidemezdik. Sacmalamayın takmayın konussunlar dursunlar dedi herzaman ki gibi. Bende geç bunları artık dedim annemi ara moral ver dedim kapattım. Annemi aradı sen takma boşver kafanı dinle falan dedi anneme cok iyi geldi bu. Ben öğretmenim ama şuan çalışmıyorum bir kaç ay sonra düğünüm var ayrı eve cıkamayız suan için. Abim var durumların bu derece oldugunu bilmiyor gelip sizde kalalım desem ikiletmez bile sahip cıkar kollar. Ama abim cok anneci ve banada çok düşkün. Yengem bana dönüp azcık kay dese ne biçim konusuyon der. Biz sırf bu yüzden evini uzakta aldırdık. Karısıyla sorun yaşamasınlar diye. Annemde bende asla rahat etmeyiz ki annem oturmaya gitsen2 saat oturamaz rahat etsinler ben yapamıyorum o yapsın kafasında . O yüzden abimlere de gidemeyiZ. Zaten kaynanadan dert yanıp gidip bi eve çöreklenmek bana hiç dogru gelmiyor . Ama ben evlendikten sonra yanıma alabilirim. Nişanlım sorun cıkartacak biri degil ama cıkartırsada kendi bilir. Kendimize yeni bir hayat kurarız. ben kafaya koydum annemi artık onlara bırakmayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?