Tatil zehir oldu

Yerinizde olsam halanıza sms atar, numarasını vs de engellerdim. Sizin muhatabınız babanız.

Anam hala anneniz içi tam gorumce göz yasi olmuş. Gavur kadın. Ama siz babanıza iyi demissiniz. Yazik kadına. kaynana yetmiyor bir de sulalesini toplamış. toplamış teyzenin yok mu yakını colugu çocuğu.
Bence babanızın teyzesinin çocukların da arayıp onlara da basın kalayi.

En iyisini yapmışsınız. Annenizi bir daha bırakmayın o eve .Babanız iskele babası mübarek kusura bakmayın ama öyle duruyor boş laf ancak ama icraat yok. Teyzeyi yollamış mı hayır, bacıya laf demiş mi hayır. Ancak görme duyma. E kadının ömrünü yemişler ailecek. Ne zaman rahat etsin yazık günah.

Aferin kız helal sana. Halana da kapak olsun

Valla helal olsun çok iyi yapmışsınız , zulme sessiz kalmak da zulüm sonuçta, anneniz çok duacınız olacak gezin tozun hayatın tadını çıkarın

Konu sahibi annenizle o kadar iyi niyetlisiniz ve o kadar güzel kalbiniz var ki insallah her sey sizin icin guzel olur. Kv den bıkan anneniz abinize bile çekinerek gidiyor rahatsız etmemek için, ne kadar anlayışlı birisi. Hepimiz gelin görümce kv adayıyız bir şekilde. Herkes böyle ince düşünse hiçbir sorun kalmayacak kimsenin hayatında.

Maddi durum uygunsa kalabildiğiniz kadar kalın orda o teyzeyle esi gidene kadar. Daha sonra da ben annemi alıyorum baba demişsiniz o sekilde kararlı devam edin. Biraz zaman geçince teyzeler gidince babanıza dersiniz ya babannnemler ayrı eve çıkacak yada ben annemi alıyorum. Babanız annenizi tamamen kaybettiğini anlayınca anne babasını da ayrı eve çıkarabilir.

bu konuda olay çıkacağı huzurunuzu bozacakları kesindi zaten , ben babanneden beklemiştim ama hala burnunu sokmuş. telefonlarınızı kapatın kafanızı dinleyin

Helal be, alkışlıyorum sizi

Babanneye söylüyorım.
Ya ne diye ölse de kurtulsak dedirtiyorsun ki kendine.
pamuk nine gibi otursan ya köşende.
neden öldüğünde arkanda oh be geberdi de kurtulduk dedirtecek türden davranıyorsun etrafındaki insanlara.Rahmetli ne agzı dualı, ne tatlı dilli insandı, ganigani rahmet eylesin nur içinde yatsın demek var. Orada iki elim yakasında olsun demek var.
tez elden öteki tarafa gitsin günahlarıyla inşallah.
tatlı dilli ol, guler yuxlu ol. Dua et gelinine.

Bu arada baban ne teyzeye bi laf demiş ne de anasına.
ancak boşver bilmem ne.
boşvermekle olmuyor.
babam babanneme bakarken wslkmen istemişti. Kulaklarıma mğzik dinleyeyim de duymayayım diye.
babannem de deli ederdi babamı çünkü

Israrla ara deki sen nasıl ananı babanı düşünüyorsan bende anamı düşünüyorum ve gelmiyoruz de.

Ne biçim hala. Ne biçim görümce.

Benim annemle yengemler daima birbirlerine yardımcı ve destek.

Yengem bi kere dedi ki: abla senin bu kardeşini boşayacağım.

Annem;valla bence geç bile kaldın.

Allah herkesi iyi insanlarla karşılastırsin.

Insallah geri donmemislerdir.

Herkes kendi anasina babasina baksin..benim annem.senin anana bakmak zorunda degil..diye mesaj atmistir konu sahibi insallah

Amin

Yok geri dönmeyin tatilinizi zehir etmeyin annenizle evden ayrilin kendinize baska evi bulup anneniz ici rahat etsin anladigim kadariyla kocasi tarafindan yillarca annenizi ezmis, belki sen annenizi kafanizi kaldirip güc durmasini gösterebilirsin sana güveniyor..

Tatlım gerekirse öğretmen evinde kalırsınız eğer müsade ediliyorsa. Gönderme anneni, bildiğin köle isaura bellemişler. Şimdi oturup didişsinler yemeği kim yapacak bulaşığı kim kaldıracak diye. Uzunca süre yollamayın, geri dönecek diye çamaşırı bulaşığı yığabilirler gelince yapsın diye aman ha.

Annenizin dikkatini dağıtmaya çalışın
Önemli olanın kendisi olduğunu unutmayın hatırlatın sürekli ve halanızın numarasını onun telefonundan engelleyin eve de dönmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…