Tatilde bile huzur yok !!

Balayina gidemedim,kışın ortasında evlendim çünkü birde bazi sorunlar vardı.
Kaynana tatile gitme plani yapiyordu insallah siz daha iyisine tam gidersiniz diyordu ama bazen de gülüyordu gerci ben espirili konusuyordum bizde artik ne zaman gidersek tarzinda
Çevremde bazi gerizekalilar,
Benim tatile gidemiceğimi düşündü. Zor gidermisim.kendisi balayina gitmeseymis goturmezmis kocasi
Herkes kendi kocasiyla karıştırır olmuş
Cocuk olunca hic gidemezsin bilmemne
Gittim arka arka snapler attim hemde gitme fikri de kocamdan çıktı etraf resmen kabız oldu birsuru de para harcadim oooohhh canima degsin sefam.olsun oooohhhh kurban bayramina da gitmiyorum ailesinin yanina artik pasif degilim sessiz.kaldikca hanimefendi kaldikca kavga rder oldum hende ailesi yuzunden aile dedigimde kaynana dedil amca dayı dede nine ziyareti bu ne beeee !
Gecen bayram dövüştük zaten birbirimizle
Kendisi icin konu kapanmis olabilir ama benim.icin hala sicak
Ve sende ne yap bilio musun konu sahibi ailenin yanina git bir guzel tabi esin ailesine alinirlar diyor ama senin alinip gucenecrgini hic hesaba katmiyor
O madem.ki bunu hesaba katmiyor sende onu hesaba katmadan ailenin yanina git ordan da bir yere 2 geceligine tatile git..yok ben tek sıkılırım dersen ailenle cok guzel vakitler gecirirsin zaten ozlemislerdir seni de o da kendi basina ailesinu teselli etsin iste

Valla o kadar doldum ki o tatile illaki gidilecek :))) belki de annemleri ikna edebilirsem onlarla gidetim.ve eşime sen gelmezsin diye demedim dicem.gerci annemler kabul etmez esinle git derker o zamanda cocugumlç birlikte giderim :KK49::KK71:

Öncesinde zaten gitmişsiniz, dönüp dolaşıp tekrar eşinizin ailesine gitmenin manası yok ki.
Çifte standart yapıyor eşiniz.
Başınıza bunların geleceğini önceden ön görebilseydiniz kayınvalidenize oradan dönüşte şunu derdiniz
'' Şimdiden bayramlaşalım nasıl olsa geldik gördük sizi, biraz da anneme uğrayıp kalacağız, oradan da tatile gidip kafa dinleyeceğiz. Verin elinizi öpeyim anne hadi iyi bayramlar '' deyip çıkar giderdiniz.
Çünkü hak ettikleri davranış bu maalesef.

Öncesinde zaten gitmişsiniz, dönüp dolaşıp tekrar eşinizin ailesine gitmenin manası yok ki.
Çifte standart yapıyor eşiniz.
Başınıza bunların geleceğini önceden ön görebilseydiniz kayınvalidenize oradan dönüşte şunu derdiniz
'' Şimdiden bayramlaşalım nasıl olsa geldik gördük sizi, biraz da anneme uğrayıp kalacağız, oradan da tatile gidip kafa dinleyeceğiz. Verin elinizi öpeyim anne hadi iyi bayramlar '' deyip çıkar giderdiniz.
Çünkü hak ettikleri davranış bu maalesef.

Annesi laf arasında bı hafta yetmedi falan dedi zaten bende daha aileme gidicez oradanda tatile gecicez dedim izin bitmeden.bayrama geliriz ikiser gün de izin biter zaten dedim. Kadın bunu bilmesine rağmen sürekli arayıp özledik bilmem ne sürekli talimatlarını yağdırdı. Ki ben her konuda adil olmak istiyorum,onlarda bir hafta kaldık ailemde de bir hafta kalırım sırf eşime bişey demesinler diye.ama bundan sonra hiç umrumda değil bıktım artık

Valla o kadar doldum ki o tatile illaki gidilecek :))) belki de annemleri ikna edebilirsem onlarla gidetim.ve eşime sen gelmezsin diye demedim dicem.gerci annemler kabul etmez esinle git derker o zamanda cocugumlç birlikte giderim :KK49::KK71:
Cnm maddi olarak sıkıntı varsa eşin o yüzden tatili geçiştiriyor olabilir. Çifte standart a gelince haklısın eşin pasif kalmış ama sen bu konuya el koyup ilk gittiğiniz de ekonomik olarak zor ör olur Tatilede gidicez deseydin keşke

Cnm maddi olarak sıkıntı varsa eşin o yüzden tatili geçiştiriyor olabilir. Çifte standart a gelince haklısın eşin pasif kalmış ama sen bu konuya el koyup ilk gittiğiniz de ekonomik olarak zor ör olur Tatilede gidicez deseydin keşke

Maddi anlamda o kadar sıkıntımız yok çok şükür tatili gereksiz görüp ailesiyle vakit geçirmek isteyen bir kocam var malesef

Sorununuz esinizin ailesi degil esiniz. Yoksa her aile cocugunu cagirir.

Merhabalar hanımlar,daha öncede yazmistim eşimin ailesi bizi sürekli yanlarında istiyor tayin konusunda anlaşamıyoruz diye, neyse konuya geleyim; uzun süredir hiç tatile çıkmadık sürekli bı mazeret buldu eşim bende zaten bu seneye kadar hiç bu kadar tatile gitmeyi istememiştim oylece kaldı gitti.bu yıl hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum ve tatili kaç aydır sayikliyorum.ikimizde izne ayrıldık önce ailesine gittik biraz kaldık ve evimize geldik.birazda benim aileme gidecektik ve ordanda tatile geçecektik taaa ki onunkiler yine devreye girene kadar arayıp ne zaman geleceksiniz diye sorup duruyorlarmis bende bayrama anca geliriz demedin mi dedim nasıl diyeyim alınırlar diyor.daha benimkilere gitmedik o ne olacak dedim iyi kalk hadi gidelim bir iki gün kalır yine bizimkilere geçeriz deyince tepem attı.kendi ailende bir haftadan fazla kal benimkilwre bir iki gün yeter oldu canim diye söyledikten sonra tatil işi ne olacak ya dedim.bu sene de olmayiversin ne olacak diyor.kac yıldır gitmedik hem sen yer ayarladim sayılır falan demedin mi dedim yok ayarlamadim gidip gitmeyeceğimiz belli olmaz diye diyor senin niyetim baştan belliymis zaten deyip odadan ayrıldım ve saatlerdir konuşmuyorum.ailesinin her işime böyle çomak sokmasından çok sıkıldım ya söylesem de yuzsuzce devam ediyorlar yine yapıyorlar yapacaklarini.tekrar gitmeyeceğim kendisi istiyorsa yalnız gitsin bende aileme gideceğim ama sinirlerim çok bozuldu ya tatil işi yine yattı ve her zamanki gibi biz yine kavgaliyiz onlar yüzünden.
Sakin gitmeyin kv ye. Tatilinize bu kadar karışmamalılar. Gitmissiniz zaten. Yuz vermeyin. Bayramda gidersiniz. Tatile gidemezseniz bile onlara gtmeyin

Aileni al tatile git mis gibi hem hasret giderin hem stres atin esin de annesiyle cekirdek citleyip tv izlesin birbirlerine doysunlar. Nedir bu erkek annelerinin doyumsuzlugu anlamiyorum. Kadinlar zaten agac kovugundan cikti.

Tatilinize tek gidin. Kafanızı dinleyin , keyif alın. Ailenize gidin. Bunları yapın ama beraber ama tek..

Valla okuyunca hiç yabancı olmayan şeyleri gördüm her yıl aynı dertten muzdaribim kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama nasıl alıştırırsan öyle gider mantık çok doğru ben her yıl gitmeye bile karşıyken annesi sene de 2 3 kez gitmemizi bekliyor gitmezsek başka önerilerde bulunuyor yeterki ben aileme gitmeyeyim kimse kusura bakmasın da onların ailesi olduğu kadar bizim de ailemiz var ailemizi silip onları var sayamayız ben bu sene tavrımı koydum senede 2 kez beklemek niye dedim bence siz de baskın olun unutmayın hiç bir erkek kendi kafasına göre hareket etmez bir kadın tetikler peki neden o kadın siz değil de annesi olsun ki ?bunu düşünün kavga etmeden ikna edin tıpkı annesinin yaptığı gibi :)

Ay gerçekten çok sinir oldum. Bu erkeklerin evlenince ayrı bir aile kurduklarını niye idrak edemediklerini anlamıyorum. Sanki evlendikleri kişiyi kendi ailesine dahil ediyor gibi düşünüyorlar ve evlendikleri kişinin de ailesini yok sayıyorlar. Eşinin buna hakkı yok. Bir yerde dur demezseniz böyle devam edecek.

Hata eşinizde mesafe koymayi bilmesi lazim. Bayramda geliriz anca tatile gidecegiz dese kararli bir sekilde bisey diyemezler

Evlenince aileci olan bu erkeklerden gına geldi. Be arkadaş o kızda bir anne babanın evladı. Neden kendi ailenle yapışık yaşamaya zorlarsın. Sende bir aile olmuşsun az dik dursana. Sakın gitmeyin kv falan. Çok istiyorsa kendisi gitsin hadsiz

Maalesef dediğiniz gibi sorun esimde hala bizimde bı aile olduğumuzu anlayamadı.ama az önce daha da çok kırıldım çünkü en yakın arkadaşı aradı az önce ve ona memleketten evlenmek lazımmış ailenle rahat rahat bı vakit geçiremiyorsun dedi :oha: telefonu kapatsın ona bı çift lafım olacak.aylarca peşimde koştu,ailem kızım sen istiyorsun diye evet diyoruz ama kimdir nedir bilmiyoruz diye söylemelerine rağmen evet dedim ki şimdiye kadar da pişman olmadım aksine ailem de eşimi çok sevdi.ama beyefendiye bak anlaşılan pişman benimle evlendiğine.kendisi bilir bundan sonra herkes kendi tarafına ... :KK67:

Ben insanlardaki aileyi de cozemedim. Kendi oz anama gidiyorum da aksama dogru kadin beni kiskisliyor hadi evine git kocan merak eder diye

Yerden goge kadar haklisiniz. Ben sizin yerinizde olsam arkadaslarimla veya ailemle tatil plani yaparim su asamada. Yaptirin rezervasyonunuzu gerekiyorsa yalniz gidin,kendisi de alingan anasiyla el ele otursun

Ben insanlardaki aileyi de cozemedim. Kendi oz anama gidiyorum da aksama dogru kadin beni kiskisliyor hadi evine git kocan merak eder diye

Yerden goge kadar haklisiniz. Ben sizin yerinizde olsam arkadaslarimla veya ailemle tatil plani yaparim su asamada. Yaptirin rezervasyonunuzu gerekiyorsa yalniz gidin,kendisi de alingan anasiyla el ele otursun

Bayanlar evlat değil sanki,annemde sizin anneniz gibi aman yavrum sorun olmasın der her defasında.hatta abimle yengem annemlerde daha çok kalacak olsa abime kızar diğer tarafa karşı eşit davran diye,halbuki gelinimiz kalmak ister ama o yine de abimi uyarır kızı ailesinden mahrum etmeye hakkın yok diye.bizimkide sürekli dizinin dibinde olsunlar diye uğraşıyor.esim dört kardeş ve diğerleri keyif yapmaktan annelerini aramaya bile zahmet etmiyorlar çünkü biliyorlar ki arasalar tatları kaçacak.sadece eşimi avucunda tutabileceğini o da çok iyi biliyor.hatta gorumcemin biri yanımda yeter sizi çektiğim bı rahat bırak artık dedi o zaman anlayamamıştım ve içimden cok kizmistim insan ailesine nasil der diye.yeni evliydim o zamanlar ama şimdi haklı buluyorum.

Heyy Allahım ya gidin ailenize kafa dinleyin ordanda tatile gelmek isteyen gelir sizin yerinizde olsam kayınvalideyle telefonda konuşurken eşimle başbaşa kalamıyoruz tatile gidicez planımız böyle aylardır planlıyoruz bize iyi gelecek gibi şeyler söylerdim. .

Adam bütün iznini ailesiyle geçiremedigi için memleketten evlenmek lazımmış diyor ve pişmanlığını belirtiyor ben ne yapsam boş zaten.kendimi kötü hissediyorum su an ama ona da bu lafını yedirmek istiyorum.annesiyle mümkünse bir süre muhatap olmasam iyi olacak yoksa aklıma gelen her şeyi söylerim ipleri koparirim.ben iyi niyet,adalet diye düşünüp dururken tepeme çıkıyorlar

Back
X