Tatilde bile huzur yok !!

Adam bütün iznini ailesiyle geçiremedigi için memleketten evlenmek lazımmış diyor ve pişmanlığını belirtiyor ben ne yapsam boş zaten.kendimi kötü hissediyorum su an ama ona da bu lafını yedirmek istiyorum.annesiyle mümkünse bir süre muhatap olmasam iyi olacak yoksa aklıma gelen her şeyi söylerim ipleri koparirim.ben iyi niyet,adalet diye düşünüp dururken tepeme çıkıyorlar

Pess pes! İnanamıyorum ya herife bak. Ne kıymetli onların aileleri! Seninki yok değil mi sen de memleketten evlenseydin o halde. Sinirden ben köpürdüm burda.

Ayy ben sinir oldum :) lütfen yapmayım istediğini.

Tatil sizin hakkınız. Gelirse gelsin gelmezse kendi bilir. Sinir boğuyor beni ya ne düşüncesiz aileler var istiyorlar ki küselim el ayak çekelim herkes rahata ersin ayyy boğaldum yazarken.

Adam bütün iznini ailesiyle geçiremedigi için memleketten evlenmek lazımmış diyor ve pişmanlığını belirtiyor ben ne yapsam boş zaten.kendimi kötü hissediyorum su an ama ona da bu lafını yedirmek istiyorum.annesiyle mümkünse bir süre muhatap olmasam iyi olacak yoksa aklıma gelen her şeyi söylerim ipleri koparirim.ben iyi niyet,adalet diye düşünüp dururken tepeme çıkıyorlar

Eşiniz çok patavatsiz o laf kavga da söylenmez bırakın kendi gitsin yine bir hafta annesine sanki anasını emecek bu kocalar. Sizde kendi annenize gidin eşimden öyle bir laf duysaydim eğer toplardim esyalarimi doğru anamın evine giderdim.

Ne demek o öyle o da baksın kalsın arkamdan gitsin anasına çok istiyorsa bir tek size değil ailenize de ayıp.

Ayy ben sinir oldum :) lütfen yapmayım istediğini.

Tatil sizin hakkınız. Gelirse gelsin gelmezse kendi bilir. Sinir boğuyor beni ya ne düşüncesiz aileler var istiyorlar ki küselim el ayak çekelim herkes rahata ersin ayyy boğaldum yazarken.

Bende eşinin o sözüne sinir oldum ne demek o ya oyle.

Yarın sabah gidicem inşallah ne hali varsa görsün,memleketten evlen benden bu kadar diyecem ki kapımda yalvardigi günleri de bı güzel yüzüne vuracam.nisanliyken ufak bir tartışma yaşamıştık önemsizdi kafaya bile takma gereği duymadım ama aradığında da acmadim gıcıklık olsun diye.aglaya ağlaya kendine gelememiştir ben onu birakacam sandı.o günleri hatırlama vakti geldi

Bu erkekler kadar odun bir ırk yok.Hakkaten yok.Bu kadar ana baba merakı varsa oturaydı dizinin dibinde..Ama.olurmu anneler özellikle evlenince kıymete biniyor.Ben olsam ailemin yanına gider senide istemiyorum dersim yüzüne.Böylelerine bu mübah çünkü..

Yarın sabah gidicem inşallah ne hali varsa görsün,memleketten evlen benden bu kadar diyecem ki kapımda yalvardigi günleri de bı güzel yüzüne vuracam.nisanliyken ufak bir tartışma yaşamıştık önemsizdi kafaya bile takma gereği duymadım ama aradığında da acmadim gıcıklık olsun diye.aglaya ağlaya kendine gelememiştir ben onu birakacam sandı.o günleri hatırlama vakti geldi
Aynen yap bencede biraz had bilsin bu ne böyle.

Aynen madem anakuzusu hiç evlenmeseydi,çok kırıldım size anlatamam :(( şimdiye kadar agzimizdan hiç kötü söz çıkmadı birbirimize karşı.tartissak bile lafimizi sözümüzü seçerek kullandik bende esimde.bu lafı nasıl söyledi aklım almıyor.gecti TV izliyor tabi haberi yok dediklerini duydugumdan.az sonra yatmaya gelince kendine yastık al nerde uyursan uyu diye gonderecem

Merhabalar hanımlar,daha öncede yazmistim eşimin ailesi bizi sürekli yanlarında istiyor tayin konusunda anlaşamıyoruz diye, neyse konuya geleyim; uzun süredir hiç tatile çıkmadık sürekli bı mazeret buldu eşim bende zaten bu seneye kadar hiç bu kadar tatile gitmeyi istememiştim oylece kaldı gitti.bu yıl hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum ve tatili kaç aydır sayikliyorum.ikimizde izne ayrıldık önce ailesine gittik biraz kaldık ve evimize geldik.birazda benim aileme gidecektik ve ordanda tatile geçecektik taaa ki onunkiler yine devreye girene kadar arayıp ne zaman geleceksiniz diye sorup duruyorlarmis bende bayrama anca geliriz demedin mi dedim nasıl diyeyim alınırlar diyor.daha benimkilere gitmedik o ne olacak dedim iyi kalk hadi gidelim bir iki gün kalır yine bizimkilere geçeriz deyince tepem attı.kendi ailende bir haftadan fazla kal benimkilwre bir iki gün yeter oldu canim diye söyledikten sonra tatil işi ne olacak ya dedim.bu sene de olmayiversin ne olacak diyor.kac yıldır gitmedik hem sen yer ayarladim sayılır falan demedin mi dedim yok ayarlamadim gidip gitmeyeceğimiz belli olmaz diye diyor senin niyetim baştan belliymis zaten deyip odadan ayrıldım ve saatlerdir konuşmuyorum.ailesinin her işime böyle çomak sokmasından çok sıkıldım ya söylesem de yuzsuzce devam ediyorlar yine yapıyorlar yapacaklarini.tekrar gitmeyeceğim kendisi istiyorsa yalnız gitsin bende aileme gideceğim ama sinirlerim çok bozuldu ya tatil işi yine yattı ve her zamanki gibi biz yine kavgaliyiz onlar yüzünden.
Bayram 10 gün sonra. Bu 10 gün içinde hem kendi ailenize hem de tatile gideceksiniz. Ama ailesi arayana kadar siz annelere ne zaman gidiyoruz oradan tatil için ne zaman yola çıkıyoruz, eksiklerimiz neler vb gibi konuşmalar yapmadınız mı?

Konuştuk tabi normalde sal gun bizimkilere önümüzdeki salı günde arefe güne kadar tatile gidecektik sözde ama planlar hemen değişikliğe uğradı

Al kredi kartını, aç Bi tatil sitesi, otel seç, kocana gelecek misin diye sor.
Gelmezse kendi bilir.
Oradan da ailene geçersin, bayramın sonuna doğru da kayın aileye geç.
Son cümle hariç kesinlikle katılıyorum. Kayın aileme hiç gitmezdim. Ben benimkine giderim o da kendininkine gitsin. Azıcık tatilimi sevmediğim insanlara heba edemem!

Son cümle hariç kesinlikle katılıyorum. Kayın aileme hiç gitmezdim. Ben benimkine giderim o da kendininkine gitsin. Azıcık tatilimi sevmediğim insanlara heba edemem!

Şimdiye kadar hiç bu şekilde düşünmemiştim ne olursa olsun eşimin ailesi diyerek gittim,ha öyle cok kötü insanlar değiller belki de bir çok kayınvalide kayinpedere göre iyi bile sayılabilirler.aeada laf sokmalar vs alıştık artık deyip umursamazdan gelip eşimle aramızda problem olmasına çok müsaade etmedik.ama önce tayin konusu ve sonrasında sürekli buraya gelin tavırları beni yordu.taa ki esim farklı bir şehirden evlenmenin iyi olmadığını söyleyene kadar yine de bu kadar sinirlenmemistim.bu kez baltayı tasa vurdu bakalım bizi neler bekliyor :skandal:

Sakin gitme tekrar kv ye
Bu kadar da olmaz
Zaten gitmissiniz
Sakin geri adim atma

Biz senle planimizi yapmistik ama senin ailen yine araya girdi
Lutfen artik ayri bir hayatimiz oldugunu kabul et.
Simdi onceden konustugumuz gibi annemlere gidip ordan tatile gecicez..de!!!!!!!

Sakin geri adim atma
Alinan alinsin
Oglundan ayrilamayan evlendirmesin bir zahmet

Sakin gitme tekrar kv ye
Bu kadar da olmaz
Zaten gitmissiniz
Sakin geri adim atma

Biz senle planimizi yapmistik ama senin ailen yine araya girdi
Lutfen artik ayri bir hayatimiz oldugunu kabul et.
Simdi onceden konustugumuz gibi annemlere gidip ordan tatile gecicez..de!!!!!!!

Sakin geri adim atma
Alinan alinsin
Oglundan ayrilamayan evlendirmesin bir zahmet

Bence de bı zahmet oğlundan ayrılamayan anneler evlendirip başkasına dert olmasınlar :kızgın:

Valla yuz verme
anasinin.dibinden ayrilamiyorsa evlenmeyecekti
Tabi evlenince degistirim bize uyar
Diye dusunuyor boyleleri.

Simdi tamam dersen gerisi hep gelecek
Ona gore davran
Benden demesi

Valla yuz verme
anasinin.dibinden ayrilamiyorsa evlenmeyecekti
Tabi evlenince degistirim bize uyar
Diye dusunuyor boyleleri.

Simdi tamam dersen gerisi hep gelecek
Ona gore davran
Benden demesi

Hiç bu kadar kararlı olmamıştim ona karşı,yarın gidicem zaten ne hali varsa görsün,burnu surtsun biraz.ararsa da tlfnu açmayacam,kafa dinleyecem biraz.bakalim artık gün ola harman ola

Yahu çok basit. Gitmeyin. Benim isteklerim olmuyorsa onun da olmamalı. Kendiniz gidin ama asla onun ailesine gitmeyin. Böyle olursa her sene aynı şeyi yapacaklar biliyorsunuz değil mi.

ah ahh hep aynı bu versiyonlar. 2,5 ay önce trafik kazası geçirdim, 1 ay öncede 9 haftalık hamileliğim sonlandırılmıştı ve işlerimde çok ağır olduğu için çok bunalmıştım. öyle bı sıkıntıya düştümki hepsi bir araya gelince izne çıkıp uzaklaşmak sessiz bi yerde doyasıya kafamı dinlemek istemiştim. Zaten kürtaj olduğum için hiç iyi değildim. 2 senedir tatile çıkmadığımız için bu kadar şeyin üstüne tatile gidelim dedim eşime. 2 hafta peşinde sürükledi ağzından olur yada olmaz hiçbişey çıkmadı. En son patlattı bombayı, kardeşimin eşi doğum yapacak şimdi tatile gidemeyiz. Bu arada kaynımlar bize 9 saat mesafede oturuyorlar. insan eşinin bu kadar sıkıntısı üzerine onu mutlu etmek ona destek olmak yerine, üstelik bebeğini yeni kaybetmiş kalkıp eltisinin doğumunu öne sürer mi? Bu beni o kadar üzdü ki, ben doğuma filan gitmem hiçbi kuvvet beni oraya götüremez. ne cürretle söylersin diyip topladım eşyamı 1 hafta izin alıp anneme gittim. Sonra kendisi yaptı tatil planını gidelim gidelim dedi durdu, doğum bizim tatilde olduğumuz tarihe denk geldiği için gidemedi. Bazen dediğim dedik olmak lazım. Erkeğe hep destek olmak onu şımartıyor ve istedikleri şeyler giderek artıyor. Gitme ve diret tatile gidicem diye biliyorum bu kadar tartışmadan sonra o tatilden bişey anlamıyosun belki ama bi sonraki sene için ders oluyor.

Back
X