- Konu Sahibi pembebegonvil
-
vallahi şöyle söyliyeyim, Allahın ona emaneti karısını annesine yada onun yüzünden kendisi üzecek olanlar evlenmesin mümkünse.
evlenipde zavallı kızların da başını yakmasınlar!
Bence de öyledir. Sonuçta evlenerek yeni bir aile oluyorsun ve sorumlulukların bu yönde değişiyor. Lakin anne-babaya karşı sorumluluklar da yok olmuyor! Evlenince anne yine annen baba yine baban ve sende yine onların evlatlarısın! Sen onları onlarda seni merak ederler bunu engelleyecek bir durum değildir evlilik.
elbette değildir. ama oğlunu ya da kızını evlendiren anne babalar artık çok daha farklı bir bakış açısı geliştirmeliler, çok daha anlayışlı olmalılar. eğer evlatlarının yuvasının huzurunu düşünüyorlarsa. bu çok zor bişey değil. anne baba olmak sadece evladı büyütmek o boya getirmek demek değil. yada yapılacak bi takım fedakarlıklar onu evlenince son bulmuyor. ben nice kız anneleri tanıyorum. sırf kızlarının eşi rahatsız oluyor diye, kızımın yuvası bozulmasın huzuru kaçmasın diye çok sık aramıyor.. erkek annelerinin de bu konuda duyarlı olmaları gerekir, eğer oğlunun eşi tatil vb. günlerinde aranmaktan rahatsızlık duyan biriyse.
kimsenin kimseyi üzmeye, germeye hakkı yok..
karısı Allahın emanetide ,9 ay karnında taşıyıp koca adam eden annesi dış kapının mandalı mı
niye birini birine ezdirsin ki...
bu konuda zavallı bi kız göremedim ben
elbette değildir. ama oğlunu ya da kızını evlendiren anne babalar artık çok daha farklı bir bakış açısı geliştirmeliler, çok daha anlayışlı olmalılar. eğer evlatlarının yuvasının huzurunu düşünüyorlarsa. bu çok zor bişey değil. anne baba olmak sadece evladı büyütmek o boya getirmek demek değil. yada yapılacak bi takım fedakarlıklar onu evlenince son bulmuyor. ben nice kız anneleri tanıyorum. sırf kızlarının eşi rahatsız oluyor diye, kızımın yuvası bozulmasın huzuru kaçmasın diye çok sık aramıyor.. erkek annelerinin de bu konuda duyarlı olmaları gerekir, eğer oğlunun eşi tatil vb. günlerinde aranmaktan rahatsızlık duyan biriyse.
kimsenin kimseyi üzmeye, germeye hakkı yok..
bu konuda yapmadım o yorumu, farkettiysen konu sahibiyle de konuyla da ilgili hiçbişey söylememişim o yorumumda. genel bi yorumumdu o. diğer yorumlarım gibi konuya özel değil...
arkadaşım burda huzur kaçıracak ne var Allah aşkına sen annenin babanın telefonlarına çıkmıyomusun evlendin diye, yoksa ailesine mesafeli olması gereken sadece erkek mi
çok kötü niyetlisiniz.
o onun evladı, tatilde iki kere aradı diye bu kadar olay çıkarmaya hakkınız yok.
insanlara biraz huzur verin sizin gibi herşeyi probleme çeviren insanlarla hayat çoook zor.
eşinize sabır dilerim.
arkadaşım burda huzur kaçıracak ne var Allah aşkına sen annenin babanın telefonlarına çıkmıyomusun evlendin diye, yoksa ailesine mesafeli olması gereken sadece erkek mi
Tatlım bunda sorun yok itiraz ettiğimiz bu değilki! kv tatil boyunca aramamış zaten dönecekleri gün aramış ulaşamayınca merak etmiş niye geri aramadınız demiş bu büyütülecek bişey değil diyoruz. Kadına her saat taciz etmiş gibi muamele etmeyelim.
yahu sana olmayabilir, bana olmayabilir ama konu sahibine var işte.. herkes bir değil ya. benim anlatmaya çalıştığım her aile birbirinin huyunu suyunu bilecek, kimse kimseyi boşyere germeyecek..
konu sahibi belli ki tatillerde aranmasından hoşlanmıyor, rahatsız oluyor. ya da ısrarla belirttiği gibi diğer oğlu tatile gittiğinde kv.nin aa onu arayamam şimdi tatildedirler, rahatsız edemem anlayışının kendileri için de geçerli olmasını istiyor.
bu kv. neden ısrarla gelinin bu isteğini görmezden geliyor? yada şöyle düşünelim, diyelim ki gelininin bu durumundan haberi yok. o zaman şunu sormak lazım. neden diğer evladına ve onun karısına gösterdiği hassasiyeti konu sahibi ve eşine göstermiyor?
o zaman genel olarak yazayım
karısı emanette annesi ne diyeyim..
elbette ama aynı anne diğer evladı için diyor ki, onu arayamam rahatsız edemem şuan, çünkü tatildeler!!!
konu sahibi de haklı olarak diyor ki, neden bu hassasiyeti bizim için de göstermiyor? onlar evli de biz değilmiyiz?
elbette ama aynı anne diğer evladı için diyor ki, onu arayamam rahatsız edemem şuan, çünkü tatildeler!!!
konu sahibi de haklı olarak diyor ki, neden bu hassasiyeti bizim için de göstermiyor? onlar evli de biz değilmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?