tatilde kayınvalide telefonları :S :S

Aaa evlendiniz ya onun oğlu olmaktan çıktı dimi haklısın niye arayıp merak ediyosa sanki..
Bence kaynananız yatsın kalksın dua etsin sizin elinize düşürtmesin.

vallahi şöyle söyliyeyim, Allahın ona emaneti karısını annesine yada onun yüzünden kendisi üzecek olanlar evlenmesin mümkünse.
evlenipde zavallı kızların da başını yakmasınlar!

aynene öle.bnm komşumun kv ve görümcesi kadınla herkesin içinde dalga geçiyolar hakaret ediyolar kendisine ailesine bunun öküz eşi de onlarla birlikte gülüyor yaa kv gelip gidince bir sene boyunca kavga eksik olmuyo evlerinden .yazıkk..dediğin gibi evlenmeseymiş de başını yakmasaymış kızın

elbette değildir. ama oğlunu ya da kızını evlendiren anne babalar artık çok daha farklı bir bakış açısı geliştirmeliler, çok daha anlayışlı olmalılar. eğer evlatlarının yuvasının huzurunu düşünüyorlarsa. bu çok zor bişey değil. anne baba olmak sadece evladı büyütmek o boya getirmek demek değil. yada yapılacak bi takım fedakarlıklar onu evlenince son bulmuyor. ben nice kız anneleri tanıyorum. sırf kızlarının eşi rahatsız oluyor diye, kızımın yuvası bozulmasın huzuru kaçmasın diye çok sık aramıyor.. erkek annelerinin de bu konuda duyarlı olmaları gerekir, eğer oğlunun eşi tatil vb. günlerinde aranmaktan rahatsızlık duyan biriyse.
kimsenin kimseyi üzmeye, germeye hakkı yok..

arkadaşım burda huzur kaçıracak ne var Allah aşkına sen annenin babanın telefonlarına çıkmıyomusun evlendin diye, yoksa ailesine mesafeli olması gereken sadece erkek mi

karısı Allahın emanetide ,9 ay karnında taşıyıp koca adam eden annesi dış kapının mandalı mı
niye birini birine ezdirsin ki...
bu konuda zavallı bi kız göremedim ben

bu konuda yapmadım o yorumu, farkettiysen konu sahibiyle de konuyla da ilgili hiçbişey söylememişim o yorumumda. genel bi yorumumdu o. diğer yorumlarım gibi konuya özel değil...

çok kötü niyetlisiniz.
o onun evladı, tatilde iki kere aradı diye bu kadar olay çıkarmaya hakkınız yok.
insanlara biraz huzur verin sizin gibi herşeyi probleme çeviren insanlarla hayat çoook zor.
eşinize sabır dilerim.

Tatlım bunda sorun yok itiraz ettiğimiz bu değilki! kv tatil boyunca aramamış zaten dönecekleri gün aramış ulaşamayınca merak etmiş niye geri aramadınız demiş bu büyütülecek bişey değil diyoruz. Kadına her saat taciz etmiş gibi muamele etmeyelim.

arkadaşım burda huzur kaçıracak ne var Allah aşkına sen annenin babanın telefonlarına çıkmıyomusun evlendin diye, yoksa ailesine mesafeli olması gereken sadece erkek mi

yahu sana olmayabilir, bana olmayabilir ama konu sahibine var işte.. herkes bir değil ya. benim anlatmaya çalıştığım her aile birbirinin huyunu suyunu bilecek, kimse kimseyi boşyere germeyecek..
konu sahibi belli ki tatillerde aranmasından hoşlanmıyor, rahatsız oluyor. ya da ısrarla belirttiği gibi diğer oğlu tatile gittiğinde kv.nin aa onu arayamam şimdi tatildedirler, rahatsız edemem anlayışının kendileri için de geçerli olmasını istiyor.
bu kv. neden ısrarla gelinin bu isteğini görmezden geliyor? yada şöyle düşünelim, diyelim ki gelininin bu durumundan haberi yok. o zaman şunu sormak lazım. neden diğer evladına ve onun karısına gösterdiği hassasiyeti konu sahibi ve eşine göstermiyor?

2 kere değil 1 kere aramış canım ilkini bayram tebriği için bunlar aramış anladığım kadarıyla

bazen burda konu açılıyo kv.de bizimle tatile gelecek filan diye
heralde o kv.leri okusalar darma duman ederler :)

elbette ama aynı anne diğer evladı için diyor ki, onu arayamam rahatsız edemem şuan, çünkü tatildeler!!!
konu sahibi de haklı olarak diyor ki, neden bu hassasiyeti bizim için de göstermiyor? onlar evli de biz değilmiyiz?

Evlendikten sonra galiba annelik babalık görevi bitiyor,tabiki bir anne baba evlatlarını arayıp soracak evlatlarda annelerini babalarını arayıp soracak.

yaa arkadaşlar bir yardım kv artık beni sinir hastası yaptı eşinden ayrılmış benim kocamın yanında kalıyodu evlenincede benim yanımda kalmaya devem etti aylığı ve evi vardı evini sattı diğer oğlunun borçları varmış ona verdi aylığınıda yine diğer oğluna kredi çekmiş 2 sene ödenecekmiş iyi güzel ama hiç onların yanındada kalmaz benim kocam büyük oğlu olmasına rağmen bizde kalır evde ben evlenmeden önce bir kaç tava tenceresi vardı sadce diğr bütün eşyalarımızı eşimle babam ortak aldı evlenince neyse evdede herşeye karışırdı bende o eski tava tencereyi kaldırdım benim yenileri açtım geçenlerde dedim eskileri vereceğin varsa verelim yoksa atalım amn ne söylendi bir afra bir tafra neymiş benim tencereleri çıkarıp onunkileri kaldırmışım bide beni dışarı atsaydınız diyo bana çok yaptı diğer eltime hiç karışmaz bana bir akıl verin benim hatam ne burda

gelinde kv.nin huyunu suyunu bilsin o zaman
oğlunu merak edip arayacağını bilsin
kadının yaptığında bi abeslik yok ki kv huzur kaçırmayacak diyelim

o zaman genel olarak yazayım
karısı emanette annesi ne diyeyim..

evlilik çok özen gerektiren bi müessese. her iki taraf için de söylüyorum, birinin düşüncesi ailenin fazla müdahalesine ya da aramasına vs. karşıysa diğer tarafda buna asgari noktada uymalı ki evliliğin huzuru bozulmasın, kimse boşyere üzülmesin.. şimdi bu kv. diğer çocuğu için aman onlar tatilde şuan rahatsız etmeyeyim diye düşünüyor, bu aklına geliyor da niye diğer çift için aynı hassasiyeti göstermiyor? madem bu kadar anlayışlı biri, aynı anlayışı niye diğer oğluna göstermiyor?

Aynı hassasiyeti kendileri içinde gösterdiğinin farkında değil bence. Belki tatildeyken de aramak istediği durumlar oldu ama arayamadı. Tatilleri bitmiş dönecekleri gün aramış bunda ayrımcılık yok.

konu sahibinin yazısını bidaha okudum.özellikle kv nin asla tatilde onları rahatsız etmesini istemiyor.buna hakkı var mı?merak edip yolda belde başlarına bişey geldi diye de mi arayamıyacak?

sizin ne dediğinizi anlıyorum ama kadın günde 5 kere aramamış ki hassasiyet gösterilmesi gereken bi durum olsun.koca tatilde bi kere aramış zaten konu saihibinin bu kadar sinir yapıp problem yaratacağı bi durum yok.

benim eşim 6 günlük tatilimzde nerdeyse her gün konuştu annesiyle ve kız kardeşiyle.hatta normal günlerde de günde en az 2şer kez konuşur ikisiyle de.ama açıkçası bu beni hiç rahatsız etmiyor naparsa yapsın.

Son düzenleme:
Bir giderken, birde dönerken sadece 2 kere aramış.

Benim kayınvalidem gibi tatildeyken günde 3 kere arasa ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…