Tatile gelen abim yüzünden eşime mahcup oldum

Yahu elin tanımadığımız hamilesine yardım ediyoruz, yengesine yardım etmeli tabi ki.
Ben senin kafa yapını doğru bulmuyorum hamile kadına yardım edilir.
Abisi etsin o zaman. Ağzını açıp da abim yardım etmedi bile yazmadı gelin diye yazdi. İyi oluyor böylelerine hic acımıyorum.

Hayır yani niye gelin yardım etsin ki? Abisi etsin. Bıktım su sitedeki kafa yapısından ya. Zorlanıyorsa çağırmasın kimseyi tatile. Surda 2 hafta tatil var bi de gidip ev isi yapayım yani oldu.
Evinde yatılı kaldığımız üstelik hamile kadına hiç bir destekte bulunmayıp yattımız yatağı kaldırmayıp iki bardağı makinaya atamayacaksak 10 dakika süpürge yapmaya erineceksek herkes evinde otursun.Bunun kadını erkeği yok.Erkek kardeşim ziyarete geldiğinde yediğini makinaya koyar ....Bu karşıdakine saygıdır,kısa süreli de olsa beraber yaşamayı bilmek idrak etmek demektir..

Bunun kadini erkegi yoksa herkes gelip de gelin gelin diye yazmayacak. Bıktım eril dilinden buranın. Abinin eli kolu yok heralde kimse abi de yardım etsin demediğine göre.

Okul zamanı, 7 aylık hamile halinizle niye abinize yaşadığınız şehre gelmeleri için ısrar ediyorsunuz? Çocuğunuz anaokulunda falan değilse hele zaten abinizle gezeceksiniz diye derslerinden geri kalması da yanlış.
Siz nezaketen bir kere söylersiniz normal zamanda gerçekten gelip görmek, gezmek isteyen için ısrara gerek kalmaz.
Sanki gönlünüzü yapmak için gelmiş gibi olmuşlar. Herkesin gezme, eğlenme anlayışı da farklıdır. Tabi bunu sizi çok belli etmeseler güzelmiş ama yani başta siz hatalısınız.
Ev durumuna gelince de aile içinde birbirinde kalırken de elini hiçbir şeye sürmeden geçilip gidilmez. Hiç bu tarz şeylere sıcak olmayan bir bahaneyle gidip kalmamalı kimsenin evinde.
Sizde zorla kimseyi çağırmayın artık. Gerçekten gelesi olan, siz gönüllü olmasanız bile şartları zorlar gelir, ısrar gerek kalmaz.

Bunun kadini erkegi yoksa herkes gelip de gelin gelin diye yazmayacak. Bıktım eril dilinden buranın. Abinin eli kolu yok heralde kimse abi de yardım etsin demediğine göre.
Sıkıntı şu ...gelin hanım ben eşimin kardeşinin evine geldim kocam kardeşine yardım etsin demeyecek misafir evinde kocayla sidik yarıştırmanın âlemi yok Herkes kocasını kendi evinde eğitsin kendi evinde iki bardak kaldırmayan adamdan misafir evinde iş beklemek mantıksız.Gönül ister ki erkekler yapsın kadınlar otursun .ama gerçekler çok başka .Ben görümcemin evine yatılı gitsem kocamın iş yapmasını beklemem kalkar iki işin ucundan tutarım hamile kadın var ortada sen ben demenin mantığı yok....

Yani bu yazdığınız seyler o kadar umrumda degil ki. Abisinden eşinden beklemiyorsa otursun yapsın o zaman ben her hafta ayni konuyu konuşmaktan sıkıldım neyse uzun uzun yazacak bir sey yok benim açımdan.

Toplulukla geziye gitmek için ortak nokta lazım ben kız kardeşlerimle bile şehir gezmeye gitmem tecrube ettim,onlar otantik tarihi ne kadar dükkan varsa gezerler cıncık boncuk bakarlar ben ise tarihi bir mekanda oturup ortamın havasını yaşamak keyifle çay kahve içmek isterim koştur koştur oradan oraya gezmek bana göre değil....

Yahu elin tanımadığımız hamilesine yardım ediyoruz, yengesine yardım etmeli tabi ki.
Ben senin kafa yapını doğru bulmuyorum hamile kadına yardım edilir.
Elin tanimadigimiz hamile kadinin evine gidip işini mi yapiyoruz? Sizi bilmem ben yapmiyorum.
Yengeye gelene kadar kendi kocasi ve abisi var yardim edecek. Abi ve koca yardim etmişte hala yetişmemiş yengeye mi kalmiş hic sanmiyorum.

Elin tanimadigimiz hamile kadinin evine gidip işini mi yapiyoruz? Sizi bilmem ben yapmiyorum.
Yengeye gelene kadar kendi kocasi ve abisi var yardim edecek. Abi ve koca yardim etmişte hala yetişmemiş yengeye mi kalmiş hic sanmiyorum.
Bakın haddinizi aşmayın.
Ve konuyu saptırmayın.
Ayrıca fikrimi beğenmediysen okur geçersin bu şekilde yazamazsın.
Bu nedir ya bu platforma eski üyelerin zorbalıkları.

Yolda hamile görsek yardım ediyoruz cümlesinden sen nasıl tanımadığım birinin evine gidip işini yapıyorsun diye konuyu çarpıtırsın.
Yengen hamile ise yardım edersin bu her kültürde böyledir.

Sonrasında ister etsin ister etmesin kimsenin şartı değil ki. Hamile olmasa bende eleştiririm.
Hamile kadın karşıda ki…

Kocalarımızı eğitmek gibi bir zorunluluğumuz mu var ? Anasının eğitemediğini de kimse alıp ben eğitirim diye koca yapmasın ya. Şu dünyada eğitiminden sorumlu olduğum tek insan 10 aylık oğlum geri kalan bir zahmet ne yapacağını bilsin ya da öğrenip gelsin.

Abisi etsin o zaman. Ağzını açıp da abim yardım etmedi bile yazmadı gelin diye yazdi. İyi oluyor böylelerine hic acımıyorum.
Kerkenes bu benim fikrim sen neden bu kadar olmaz olmaz diye diretiyorsun, benim fikrim bu beğenmediysen okur geçersin.

Hamile olmasa bende eleştiririm ama kadın hamile..

Zorlanan evine ısrar ede ede misafir çağırmasin. Yıllık izinde gidip bi de kimsenin evinde yemek temizlik cart curt yapamam kadınım diye. Zaten kadin bayila bayila gelmiyor yani eşine ayıp olmasin diye geliyor. Gezdiğinden de tatilinden de bir sey anlamamış ama kocası camış gibi yatarken koca sitede arkasından sadece kadinin konuşulmuş.

Kerkenes bu benim fikrim sen neden bu kadar olmaz olmaz diye diretiyorsun, benim fikrim bu beğenmediysen okur geçersin.

Hamile olmasa bende eleştiririm ama kadın hamile..
Sen bana ben senin kafa yapini dogru bulmuyorum diyip benim cevap yazmamami mi bekliyorsun yani? Hamile kadınsa cagirmasin kimseyi evine.

Kerkenes hayırdır düşüncesini beğenmediğin bir üyeye bu kadar takmak cevap yazmak nedir okur geçersin aaa sizlerin yüzünden siteye giremez olduk.
Nedir bu???
Oku geç yorumumu… pardon da benim düşüncem bu daha da seni ne rahatsız ediyor.

Sen bana ben senin kafa yapini dogru bulmuyorum diyip benim cevap yazmamami mi bekliyorsun yani? Hamile kadınsa cagirmasin kimseyi evine.
Siz eski üyeler hayırdır… beğenmediğiniz yorumları al aşşa etmek için uğraşıyorsunuz.
Pardon da ruhsal sorunun mu var?
Varsa söyle bileyim seni hoş göreyim.

Beğenmediysen yorumumu okursun kendi özgür düzünceni yorum olarak kimseyi alıntılamadan yazarsın.

Hala düşüncemi beğenmediğin halde yazıyorsun.
Lütfen oku geç kendi yorumunu yaz.

Ben para kısmını anlamadım, abi ortak ödemiş mi ödememiş mi?

Eski uye mi? Siz benden cooook daha eski bir üyesiniz malum da. Ruhsal sorunum olmadigi gibi okuduğumu da gayet iyi anlıyorum sizin aksinize. Ne zaman burada bu erkeklerin eli kolu yokmuş da kadin hizmetciymis gibi bir konuda uyarı yapsam bi tane sizin gibi çıkıp bik bik laf ediyor. Erkek niye is yapmıyor da kadından bekleniyor lafını bu kadar anlamamak icin özel çaba veriyor musunuz mesela?

Aramızda çok büyük özgür düşünceye saygı sorunu var.
Eski üyeyim ama sizin gibi kimseyi zorbalamıyorum. Beğenmediğim yorumu okuyup geçiyorum.

Hala takık gibi yazıyorsun.
Beğenmiyorsan düşüncemi yazma kerkenes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…