• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gelen abim yüzünden eşime mahcup oldum

Hızımı alamadım sizi stalkladım. Ve ne gördüm biliyo musunuz? Başkasının bir konusunda görümcenize saydırmışsınız. 1 aylık evliyken görümceniz sizi eve yemeğe çağırmış ve hamileymiş. Görümcenizin eşi karım hamile çok hizmet edemez yardım edin tarzı konuşmuş. Siz de hamileyse banane, o zaman yemeğe çağırmasaydı, o hizmet edemiyorse kalk sen et demişsiniz 😃 konu mesajlara kapanmış o yüzden alıntı yapamadım. Ekran görüntüsü koyuyorum bazı kesitleri. Diyecek bir şey bulamıyorum artık. Şurda insan duyar kasarken önceden burda anlattıklarını falan düşünür biraz 🫠

Konunun linkini de vereyim de iftira atıyor gibi olmayayım. Başkasının konusunda anlatmış: Görümce ve Kv problemleri / Artik biktim.
Offf zort :D

Neyse konuya cevap yazayim.
K kaderminackk sen 7 aylık hamilesin okula giden çocuğun var ne demeye eve yatılı misafir çağırıyorsun ki? Bizim millet canının kıymetini neden bilmez anlamam. Fellik fellik arabada 3 şehir dolasmana gerek var mı o halde? Çocuk neden okulundan geri kalıyor? Canin sıkıldı gezmek istedin herhalde. Milletin peşine takilmasaydiniz da gezselerdi rahat rahat.

Eve gelen gelinden iş bekleme işi artık bitsin, iş yapamayacaksaniz karı Koca olarak kimseyi evinize cagirmayin kardeşim. Depo doldurmussunuz araba kimin beraber tek arabada mi gittiniz onu anlamadım. Adama cimri demissiniz de show yapmak için ailecek yemeye goturmussunuz hesap çok gelince bozulmussunuz, adam herkes yediğini ödesin demiş ne var bunda?

Abin de gelmekle hata yapmış sen hamilesin gerek yoktu gidip otelde kalmalilardi. Tek hatası bu bence.

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama okuduğum yorumlarda farketmedim, ndn evinize gelen misafirleri şehir şehir gezdiriyorsunuz? Adamlar sizin evinize gelmişler ama bir gün bile evde oturtmamışsınız, gezdirip durmuşsunuz ki kendinizde yazmışsınız isteksiz gezdiler abim oyalandı vs diye. Bi günde evde otursaydınız, gzlce kahvaltı yapsaydınız dinlenseydiler çay kahve içseydiniz daha çok memnun kalırlardı. Geçen sene doğu turu yaptık aşırı yorulduk döndüğümüzde 2 gün dinlendikde anca kendimize geldik, sizde adamları yorup yolladınız heralde. Birde yengeniz tarafından bakalım olaya eminim o da çevresindekilere diyordur ki ‘ısrar kıyamet bizi evine çağırdı ama bi gün bile evinde ağırlamadı, şehir şehir gezecek olsak kendimiz gezerdik niye onun evine gittik ki’… Ayrıca da ortaya atılıp hesap ödeyenlere de sinir oluyorum alman usulü ödensin hesaplar kimse diğerine borçlu kalmasın
Kesinlikle. Bir de farklı şehirleri gezmek biraz birikim ister belki hazırlıklı gelmemişlerdi biraz evde oturmak ve o şehri görmek istiyorlardı. En başta kocası hamile eşini bu kadar gezdirip yormamalıydı evde de ev işine kimse yardımcı değilse eşi yardım edebilirdi

Back